Хороскоп за пролетта за всяка зодия

Ето какво показват звездите
Обновена: 2 мар 2024 19:04 | 2 мар 2024 19:03, Михаела Лазарова
1
Хороскоп за пролетта за всяка зодия
Снимка: Istock

С идването на един от най-романтичните сезони, може би сте все по-нетърпеливи да узнаете какво ви очаква. В следващите редове ще ви споделим какво са подготвили звездите за всеки един зодиакален знак. 

Овен 

Представителите на зодия Овен са пламенни и мразят да им се казва какво да правят – в крайна сметка те са огнен знак. Скъпи Овни, през пролетта вие имате допълнително разрешение да бъдете малко по-диви и хитри от обикновено. Ако сте Овен (или имате асцендент Овен), може да кипите от креативност в този период от годината. Запишете идеите си възможно най-бързо. И тъй като бързината е вашата силна страна, не би трябвало да имате проблем.

Секторът от вашата карта, който управлява любовните връзки, сега е подчертан, така че очаквайте малко вълнение в любовния си живот. Разпалете креативността чрез водене на дневник; отидете на среща; дайте приоритет на времето за игра с децата си. 

Телец 

Когато настъпи пролетното равноденствие, луната ще бъде във вашия дом и семейство, което означава, че сте склонни да искате да останете „в тъмнината“ още малко. Разбира се, вие сте известни с това, че обичате дома си, но този цикъл може да ви накара да се почувствате леко „приковани“ към дома. С щастливия Юпитер, който се сближава с непредсказуемия Уран, умът ви вероятно ще бъде изпълнен с планове за далечни дестинации, дори ако тялото ви иска да остане на сегашното си местоположение.

Ако наскоро сте почувствали неловко мълчание с членове на семейството, можете да очаквате с нетърпение време за така необходимото възстановяване на връзката. Как да прекарвате свободното си време тази пролет? Добавете малко цвят към дома си; планирайте вечер за семейна игри; запишете всякакви творчески идеи, които ви връхлетят. 

Близнаци 

Това е особено социално време за Близнаците. Вие сте привлечени от общуването по принцип, но сега още повече! Луната попада във вашия дом на общуването по време на пролетното равноденствие и това ви носи нови познанства. А с дарбата си за остроумие и игра на думи вие вече сте известен като най-забавната зодия. През това време обаче вашият бърз ум ще бъде много търсен.

Използвайте дарбата си и си запишете на лист всичко, очертаващо следващия ви проект или план. Вашите идеи сега са златни. Какво да правите през пролетта? Създайте си табло, на което да визуализирате чрез снимки целите си; срещайте се по-често с приятели. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Късмет за всички зодии