÷»  търси фирма, ко€то да направи раз€снителни клипове за вота

ћаксималната стойност на обществената поръчка е 50 000
8
÷»  търси фирма, ко€то да направи раз€снителни клипове за вота
—нимка: ƒимитър  ьосемарлиев, Dnes.bg

÷ентралната избирателна комиси€ (÷» ) об€ви обществена поръчка за избор на изпълнител за изготв€не аудио-визуални и дигитални материали за провеждане на раз€снителната кампани€ за предсто€щи€ вот. ћаксималната стойност на обществената поръчка е 50 000.

ќще по темата
ќткритата процедура цели изработването на пет 30 секундни видеоклипа с елементи на компютърна графика и анимаци€, както и за изработването на пет аудиоклипа, включително авторска музика или придобиване на авторски права по такава, съобщи ЅЌ–.

»зисква се и изработването на минимум четири аудиовизуални материала, информационни видеоклипове с игрален и графичен дизайн, заснети в студио с продължителност до 120 секунди с участие на говорителите на ÷» , жестомимичен превод и текст титри, съдържание и визи€ в съответствие с изборни€т кодекс с правомощи€та, задължени€та и отговорностите на ÷» .

¬ тази част на поръчката посочените примерни теми са: гласуване извън страната, Covid мерки, гласуване на карантинирани и болни, начин на гласуване, избирателни списъци и информационен материал за младите хора.

 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


8
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
8
1
 
0
 
! ќтговори
ƒресьори на маймуни преди 3 години
 ога ще го закри€т този ÷»р  най-после, събрали се разни кютюци да взимат заплати и да харчат мангизи и нищо не могат да свършат като хората.
7
1
 
2
 
! ќтговори
бай —тамат преди 3 години
ЅЌ“ за чий е?¬ерно, че 50к н€ма да ги стопл€т, но е време да свършат и н€каква обществена дейност...
6
1
 
3
 
! ќтговори
Ћошо ,—едларов,лошо преди 3 години
¬ъв ‘ранци€ н€ма ÷»  !» въобще такива ми ти онакива измислени , дето са сложени там само за изчисление (разбирай - фалшифициране ) на резултата от изборите !—ега - и клипове , за да си оправда€т грешните пари , които взимат !
5
3
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 години
—пециално да се изпрати копие на –умбата - че все нещо е неразбрал.
4
1
 
0
 
! ќтговори
ќт 1 преди 3 години
«наете, че съм прав!
3
1
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 години
» защо ÷»  тр€бва да плаща н€кому, като си има държавни медии, които се издържат от данъкоплатеца и без друго нищо не прав€т? “ъкмо да ги накарат да свършат малко работа, да си заслужат парите Ќ»!
2
2
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 години
—умата е до 50 хил€ди лева, за да може да се избегне закона за обществените поръчки. ќт тази сума, тр€бва да се дадат на мата хари около двадесет и пет. ƒа има какво да му натъпче в чекмедженцето, за пуловерчета на унуките, за мис ватени ***, за кибапчита. јбе тр€бва си пара и това е.
1
4
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 години
—амо не ЅЌ“! ќ Ќ≈ ЅЌ“!ƒайте го на н€кой 17 годишен ютубър - те са по-добри от повечето ни телевизии и маркетингови агнеции.