Кадиев: Няма да подкрепим правителство, което не разговаря с нас

Политикът с прогноза, че кабинетът на ИТН няма да мине
34
Кадиев: Няма да подкрепим правителство, което не разговаря с нас
Снимка: БГНЕС

Няма да подкрепим правителство, което не разговаря с нас, каза пред БНР Георги Кадиев от "Нормална държава". Партията се яви на изборите в "БСП - Коалиция за България".

Още по темата
"Това не е нормално, седим на 2 метра един от друг в парламента. Няма официални преговори, коалиционни, прозрачни, на които да се договаря програма и участие в правителство пред очите на всички", коментира още той.

Кадиев ще настоява коалицията да не подкрепи правителството на ИТН.

"Които и да бяха лицата, начинът, по който беше предложено правителството, е несериозен. Политика не се прави така, а като се говори с другите", посочи той.

Кадиев прогнозира, че правителството на ИТН няма да мине, освен ако ДПС и ГЕРБ не гласуват за него.

"Ако мандатът дойде при нас, ние трябва да направим това, което Слави Трифонов не направи - да извадим 10 точки на масата, да поканим партиите на преговори и да се опитаме да съставим коалиционно споразумение, в което има равностойни партньори", смята той.

Лидерът на "Нормална държава" изрази мнение, че приоритетът на ИТН за приватизиране на Българската банка за развитие е грешна идея, а изграждането на магистрали е по-удачно с европари, отколкото на концесия - друго предложение на ИТН.


34
Още от Политика
Първанова: Предложеният премиер е противополжен на предишния
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 2 седмици
До Таня: никой не се е редял на опашка при "учиндолската мутра". А за подкрепата: За да получат ИТН подкрепа, трябва първо да я поискат. След предните избори БСП им предлагаше подкрепа без коалиция и срещу политики, които те сами обещаваха. Имат време да си помислят.
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тебе пък кой те брои за Пъска 😀
30
2
 
2
 
! Отговори
Таня преди 2 седмици
Е ,защо да не го подкрепите бе Кадиев? На опашки се редяхте при учиндолската мутра да изливате тонове помия срещу Борисов ,а сега няма да го подкрепите?!Я се дръще по отговорно
29
0
 
1
 
! Отговори
w преди 2 седмици
Този кабинет може да мине само с гласовете на ГЕРБ-СДС и ИТН. Към момента вече никаква друга конфигурация не е възможна. Възможно е с мандат на ИТН, възможно е с мандат на ГЕРБ-СДС. ДПС няма как да се вреди в цялата схема (малко са). От останалите партии вече се изказаха против.
28
4
 
5
 
! Отговори
Електра преди 2 седмици
Колко са жалки тия екстременти, че не можаха да се наредят на софрата, и сега ***. Язък им за билбордовете, язък им за напъните. Браво на Славуца, че изджагърка тези червени екстременти от Дай България и мутрите на Костинбродската мутреса, Браво, че Импексовата БСП, дирастия напразно се облизваха. Браво, че ПедеРашков ще е бивш и настоящ червен ***. Браво, че идва края на хунтата на Кауна Радеф, Браво, казах го...
27
4
 
1
 
! Отговори
За какво да си преди 2 седмици
говорите,бе Кадиев?Вие сте ясни,прочетен стар вестник.На село знаеш какво става с прочетените вестници.Мечтите на Корнелия за шефското място в МС стават по-илюзорни от когато и да било.Тя ще остане в историята като автократорния лидер, унищожил демократичното управление на БСП,който с неуравновесеното си ръководство постави тази партия в свободно падане.Само не знаем кога ще прекрати съществуването си и ще се разпадне.Няма да ни липсва БСП,но ще ни липсва лява не милионерска партия.
26
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
"Кадиев прогнозира, че правителството на ИТН няма да мине" Как ще "мине", като нито Чалгаря, нито про-руските "протестъри"имате намерение да опитвате да минава. ЦЕлта ви е да дадете властта в ръжете на Радев. Отново.
25
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
БСП не бяха намерени за коментар, защото не бяха потърсени
24
5
 
6
 
! Отговори
БСП и клонингите и преди 2 седмици
всячески искат да бъдат припознати като лидери на антиГЕРБ коалицията.Те не разбират,че за тази коалиция те са почти равнозначни на ГЕРБ.Всичко,което не са харесва в ГЕРБ от коалицията,е дори в значителна степен по-силно развито в БСП и сие.Корупция-КН е уволнена от Станишев за корупция;авторитарно управление-тя първо разчисти ИБ от различно мислещите от нея,а след това се обгради със сервилни клакьори изпълняващи глупавите и идеи в партийната политика.Благодарени на КН БСП е в будна кома.
23
5
 
6
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 2 седмици
Този другар явно е изпаднал в депресия,парите развалят човека ,особено ако не си ги заработил
22
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ти кой беше?
21
2
 
6
 
! Отговори
неутрален преди 2 седмици
КАКВИ СА ТЕЗИ" МИНИСТРИ" ???ТЕ НЕ СТАВАТ ДОРИ ЗА ШОУ И ЗА МОДЕРЕН БАЛЕТ !!! А МОЖЕ БИ ТЕПЪРВА ЩЕ СЕ УЧАТ!? ЕДНАТА ЗАВЪРШИЛА В САЩ ДРУГАТА ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, ТРЕТАТА -НЕ ЗНАМ СИ КЪДЕ.... САМО С НАТРУПАНИ ДИПЛОМИ В ЧУЖБИНА И БЕЗХАБЕРИЕ В СФЕРАТА В СТРАНАТА ,КОЯТО ЩЕ СЕ УПРАВЛЯВА- НЕ СТАВА!!! БЪРЗОТО ИМ ПОДАВАНЕ НА ОСТАВКА Е ГАРАНТИРАНО 99,99 ПРОЦЕНТА.
20
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Кадиев докога жена ти ще изнася евтин ток и ще трупате пачки,а народа ще плаща скъп ток това отговори комунист мръсен,гаден.
19
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Кадиев докога жена ти ще изнася евтин ток и ще трупате пачки,а народа ще плаща скъп ток това отговори комунист мръсен,гаден.
18
1
 
3
 
! Отговори
абе преди 2 седмици
До Бай Милетоя отдавна трябваше да е при бай СТАВРИ доживот
17
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тоз пък къде се вре и той?
16
2
 
11
 
! Отговори
Бай Миле преди 2 седмици
Кадиев, че кой те пита тебе?! Ти отдавна трябваше да си извън политиката и всякакви постове
15
3
 
3
 
! Отговори
Инж+ преди 2 седмици
Трябва да освободят Доган и Тиквата от хватката на служебното правителство час по-скоро....
14
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не може да си пети- шести по резултат и да търсиш равнопоставеност с първия и втория. Бойкикев може да има кандидати с дипломи(не такава като на Киро), но резултатен му като един министър без портфейл. И тоя моля ви се иска да определя музиката?!
13
2
 
7
 
! Отговори
нашмъркано комунде преди 2 седмици
кажи за фирмите на жена ти за зелена енергия и как изсмуквате бюджета,затова няма пари за пенсий