Нинова пред структурите на БСП: Гарантираме стабилност

Изходът от кризата - работещи и разумни действия
29
Нинова пред структурите на БСП: Гарантираме стабилност
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

БСП гарантира стабилност и намиране на работещи решения, обяви лидерът на партията Корнелия Нинова по време на  срещи с областните ръководства  за подготовка на парламентарните избори.

Обсъждат се социално-икономическите проблеми по места, увеличението на цените, състоянието на бизнеса, работни места и доходи, уточниха от пресцентъра на левицата.

“Искам заедно със структурите да вземем решение за политическата,  организационната и кадрова подготовка на партията за тези избори. Ние сме партията, която започна борба срещу стария модел на управление още преди 5 години, но ние  гарантираме и стабилност, конкретни решения, последователност и диалогичност. Вие сте тези, които трябва да дадете по места сигурност на хората. Идва тежка криза. Тя може да се реши само с работещи и разумни действия, а не с популизъм и емоции. Ние можем да предприемем тези действия", заяви Нинова по време на срещите.

В понеделник се провеждат такива с областните ръководства на Перник, Плевен, Враца, Пловдив област и Стара Загора. Утре срещите продължават с други пет области.


 


29
Още по темата: БСПизбориНинова
Още от Избори 2021
Изборите 2 в 1 - прецедент в историята, кой кого на 14 ноември?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
По-големи популисти от бсп няма в света.
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нинова пред структурите на БСП: Гарантираме стабилност.....га цъфнат червените налъми ...:)))))))))))
26
0
 
4
 
! Отговори
Бай Пвтко преди 3 седмици
Когато БСП са в управлението е стабилна само Мизерията.
25
0
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 3 седмици
Как може да гарантираш нещо след като след изборите ще имаш около 20 депутатати и нищо няма да зависи от БСП.
24
5
 
1
 
! Отговори
Гост преди 3 седмици
Тя единствена отстоява последователно пробългарска политика. Следва поетите социални ангажименти за младите и пенсионерите неотклонно. Напълно наясно е с приоритетите за България в областта на икономиката.Не заложи милиарди за картинки на самолети, не стана патерица на Герб, въпреки поканата, устоява на напъните на педерасизма, защото е пагубен за България. Действа жената, а вие си лаете. Продължавайте.
23
4
 
7
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 3 седмици
САМО ГЕРБ Е СТАБИЛЕН....ВИЕ, НЕ...!
22
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
РАДЕВ ще унищожи БСП!ТОЙ ЗАБИ НОЖ В ГЪРБА НА БСП!ХРИСТЬО КОЛЕНИЧА И ПОЛУЧИ НОЖ В ГЪРБА! МАЯ ПРОСТО Я ИЗПЪРЗАЛЯ И ТЯ ГЛЕДА КАТО СТРЕЛЯН ЗАЕК!СЛАВЧО БЕШЕ УПОТРЕБЕН И УНИЗЕН! ГОЛЯМ *** ИСКА ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВНАТА!
21
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
В една статия пише за ЧУМА по свинете,ЧАКАМ НИНОВА ДА ОТИДЕ И ДА СПРЕ УМЪРТВЯВАНЕТО НА БОЛНИТЕ ЖИВОТНИ!ПРЕГРЪЩАЙ СВИНЕТЕ , КАКТО ПРЕГЛЪЩАШЕ КОЗИЧКИТЕ НА БАБА ДОРА!АХ ВИЕ ЛУКАВИ САТАНИ!
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тая лека полека заприлича на избирателите си, а пък трябваше уж да е обратното.
19
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Това го слушаме от 10 години Крушовице. Дали ще ни повярваш че вече нямаме пари да нахраним семействата си. Ама на теб ти дреме през ИМПЕКСА. СИНОТИ НИ Е ГЛАДЕН НИ Е ЖАДЕН. УЧИ В КРАВАРИЯ НА НАШИ РАЗНОСКИ. зНАМ КАКВО ЩЕ КАЖЕШ. ДОКАТО ИМА БАЛЪЦИ ЩЕ ИМА И ТАРИКАТИ. ДА ТАКА Е ЗАТОВА БАЛЪЦИТЕ ЩЕ ТИ ГО ТУ.РНАТ В ИМПЕКСА.
18
5
 
16
 
! Отговори
Край с вас! преди 3 седмици
Изпуснахте времето да се дистанцирате от предателя Радев! Сега ще му играете по-свирката и ще изчезнете от небосклона! Кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи!
17
3
 
23
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 седмици
Каква стабилност бре Импексова, акциите на РеМеДето Ви отдавна паднаха и Ви останаха само голите обещания, не случайно сте и 3-та политическа сила, а с новият си проект "ПП" фигуранта може да Ви смъкне и по-надолу, ама Ви сте си виновни като ни спуснахте кремълси парашутист за преЦедент, а сега кучето дето го хранихте хем ще Ви лае, хем ще Ви хапе ... !!!
16
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Аз гарантирам, че БСП ще има под 10% на изборите!!!
15
3
 
16
 
! Отговори
Щерю преди 3 седмици
От 1919 г. БКП/БСП гарантира стабилност на България - в бедността и мизерията...
14
11
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 седмици
До ха-ха.."Макс и Мориц"..?..Похвално е,че си прочел тая някога емблематична книжка за подрастващи!...Но явно си пропуснал да осъзнаеш,че си Гочоолу,или Дочоолу,..или Данко Хаирсъзина от една друга книжка..БСП ТРЯБВА,ако искат наистина да се измъкнат от кожата си,да подкрепи всячески новата формация!!..Само така ще отпадне обвинението срещу тях ,че са "Партия на статуквото"../израз,който изобщо не ми харесва,но така или иначе се подмята в общественото пространство../
13
2
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 седмици
Нинова,СТИГА тъпиклишета и ЛОЗУНГИ!....Ще пораснете ли най-после,или ще се опитате да кретате до пенсия така?
12
1
 
23
 
! Отговори
Доктора преди 3 седмици
Гарантират стабилност на техните милионери
11
16
 
4
 
! Отговори
дааа преди 3 седмици
как да обясниш на дебелоглавите тикви , че всички са срещу герб , единствен съюзник са им дпс
10
2
 
22
 
! Отговори
ха-ха преди 3 седмици
Корнелке, сега с Макс и Мориц от Харвард ли ще се съюзиш, само да си във властта? Ех, тази власт, поболя се бе жена. Вече си наясно, че голямата ти мечта да станеш министър-председател ти се изплъзна. Горската ти!
9
2
 
27
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 седмици
Стабилност на какво? На ниските заплати и високите цени и сметки ли? Аман от кухи лозунги.