Слави: Кирил Петков не е водил разговори нито с мен, нито с ИТН

Партията не води предварителни разговори с нито една политическа сила
Обновена: 15 окт 2021 20:26 | 15 окт 2021 20:15, Ерол Емилов
137
Слави: Кирил Петков не е водил разговори нито с мен, нито с ИТН
Снимка: БГНЕС

Кирил Петков не е водил разговори с „Има такъв народ“, обяви в социалната мрежа Facebook лидерът на партията Слави Трифонов.

“Кирил Петков не е водил разговори нито с мен, нито с членове на ръководни позиции в “Има такъв народ”. Така че, няма да използвам думата “лъжа”, а ще кажа, че Кирил Петков говори неистини. Изводите оставям на вас“, коментира Трифонов.

“Освен това, “Има такъв народ” не води предварителни разговори с нито една политическа сила. Това не е израз на нежелание. Ние смятаме, че след като стане ясно как е гласувал суверенът, ще бъде много по-просто и логично да се постъпи правилно именно в интерес на суверена”, заключи лидерът на ИТН.
 


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
2
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 1 месец
Не може да бъде,но без нова песен,с която на "суверена" да му върви гладко ракията резултатът ще продължи да пада.
113
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Суверена в голямата си част е изключително пpocтеещ... Доказа го и през април и през юли. Чорапът е доказателството за това.
112
5
 
3
 
! Отговори
тя преди 1 месец
"Суверена" няма този път да го излъжете и ще гласува за ПП и това ви кара да ги черните!
111
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Слави: "Кирил Петков не е водил разговори нито с мен, нито с ИТН ." И не му и трябва (таралеж в гащите) да си има за партньори такива гнycнu предатели , които (както се разбра) само това умеят и не са и помисляли за правителство ,щото не е тяхна работа !
110
1
 
1
 
! Отговори
Никк преди 1 месец
Има ютюб канал - "продължаваме промяната". Има и сайт - "promeni.bg". Във страницата им на ФБ качват интересни клипчето от срещите по градове които правят
109
0
 
3
 
! Отговори
Читател преди 1 месец
Има Такива Нещастници (ИТН) и това се вижда. Тези си нямат никаква идея какво да правят, та камо ли как да го правят. Много си зле, а тези около теб са мижитурки, като тези около Бойко Банкин.
108
0
 
5
 
! Отговори
Жана преди 1 месец
Абе я ми кажете тая пенсия и компанията му какво ще работят в кабеларката ,като вече се изчерпаха.От къде ще получавате тлъстите заплати освен като ги пратите в Парламента да ви лъжат.Е те ли са виновни ,че вие сте без акъл?
107
0
 
9
 
! Отговори
Асан преди 1 месец
Нема и да та търси изобщо :)))
106
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Итн не са се променили нито на милиметър от това, което бяха след редовните и след извънредните избори, гласуваш за тях -- подсилваш разбойника бойко. След тези избори е много вероятно пак да си стоят настрана обидени и да говорят празни приказки, но общи действия с други партии ? -- славчо не може да понесе някакво поведение към персоната си. Там е по-важно лично отношение (към лидера), а не политики.
105
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Името Сидеров не е от турски произход, а от гръцки. Ако си смени фамилията това би означавало, че не е направил проучване, а вярва на хорски приказки. Тогава какъв политик е ако взема такива повърхностни решения. Sidero или sidyros означава желязо.На турски е demir -- Демиров или Демирев или Демирски са имена с турски корен и български окончания -ов, -ев или -ски.
104
0
 
1
 
! Отговори
Пълна пародия преди 1 месец
Виж Citizenship Act -Canada. Laws-gc.ca
103
1
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 месец
поредната манипулация на слави...говорил е с членове на итн...не с пеевски,маджо или брисов...прослушай какво казва г-н Петков...и не прави хората на ид.оти!
102
0
 
6
 
! Отговори
Птичко Юрдеков преди 1 месец
Чини ми се нещо извънземните да са се набъркали така като гледам.
101
0
 
10
 
! Отговори
отвратен преди 1 месец
Този на снимката е недъгав. Като слязъл от картините на Гоя. Недъгави хора, недъгави дела. Не го искам ако ще да нагласи машинките на 99,999%
100
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Волен Желязков, след закаляване чрез руска баня, моржуване, ще стане Волен Сталинов.
99
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Волен Сидеров щял да си смени турското име на Волен Желязков. Моли да го наричате вече с българското му име Желязков.
98
1
 
9
 
! Отговори
Нестина ли е? преди 1 месец
Слави пак да си пусне видеото с изказването на Кирил Петков и да слуша внимателно. Водил е разговори с членове (може да не са ръководни) на ИТН, а не с партията и ръководството и.
97
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прилича на "Пришълецът"
96
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А с теб може да не е, ама с много около теб е!!!
95
0
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
До Анонимен 93А на мен ми прилича на мумифициран.Който е бил в мавзолея на Червения площад ще ме разбере на кого точно прилича.