От ВМРО: Властта се търкаля по улицата, никой не иска да я вземе

Бизнесът крета и ние трябва да го подпомогнем, обяви Владимир Митов
23

Десет дни остават до третите за тази година парламентарни избори. Ще има ли най-накрая стабилен кабинет в самия край на годината?

В "Денят ON AIR гостува кандидатът за депутат от ВМРО Владимир Митов, който коментира скандала с клипа с обезглавяването на лидера на партията Красимир Каракачанов.

"Това, което ни притеснява е, че това събиране е много тайно и някой вътрешен човек просто е снимал и го е споделил с други хора, така е изтекла информацията. Иначе най-вероятно обществото нямаше да знае за това събитие. Ние от ВМРО питаме дали "Рейнбоу хъб" са организирали това събитие. Те се числят от хората от ЛГБТИ", заяви той.

"На клипа се вижда едно лице, което се опитва да прави някакво шоу със сатанински действия, вуду магии. Лицето танцува на песен на сърбо-хърватски, в която се пее, че ако ти си фашист трябва да умреш. На тази песен се вадят три образа, които са ръгани ритуално с нож", добави Митов пред Bulgaria ON AIR.

Според него сме в едно политическо безвремие, в което властта се търкаля по улицата и всеки се страхува да я вземе. Гостът на Ганиела Ангелова коментира и Ковид кризата у нас.

"Ние сме абсолютно против от днес за утре да се въвежда "зелен сертификат". Има хора с автоимунни заболявания и тази ваксина спасява ли хората от заразяване?! Не. Трябва да има една информационна кампания, която да обясни какво има в тези ваксини, защото хората се страхуват", каза още той.

Според него икономическата криза е била предвидима.

"Вижда се, че бизнесът крета и ние трябва да го подпомогнем. Вижда се, че има инфлация и увеличение на цените. Точно сега е моментът държавата да направи квоти, които да подпомага в мегават часове. Квотата да е фиксирана", изтъкна кандидатът за депутат.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
реалист преди 2 години
*** е захапал здраво кокала иняма лесно да го пусне, защото знае, че Гешев го чака.
16
0
 
2
 
! Отговори
ще ви се преди 2 години
До Анонимен 7Много ви се иска хората да забравят за вас,ама не става!Не познавам нищо по-долно от продажни бивши ченгета!
15
1
 
3
 
! Отговори
Ами, правилно... преди 2 години
ЩО ДА ДАВАМ АКЪЛ И ЗНАНИЯ НА ПРОСТИ ***...... ЗА ЗНАНИЯ. И АКЪЛ СЕ ПЛАЩА!!!!!!
14
0
 
4
 
! Отговори
Предприемач преди 2 години
Тези кои бяха? Един вагон симпатизанти им остана. Е агент Иван и Джамбазки станаха милионери от политика, джуджетата около тях се облизват и мечтаят...
13
3
 
9
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Колкото до търкалящата се власт, звучи ми смешно пред картината на дращещата със зъби и нокти за властта БСП..Може би има някакъв проблем в областта на концепциите, доколкото структурно-организираните ни политици са доста дезориентирани в света на свободата на идеи и действия, но факта как Бойко Борисов поведе страната напред, решавайки просто проблемите на деня показва, че да си свободен не е никак страшно-просто трябва да си на мястото си!
12
2
 
5
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Няма как бизнесът да не крета при такива "бизнесмени", създадени от политиката на БСП. Бизнес не се създава с политика а с талант, с желание, с умения и най-вече - СЪС СЪРЦЕ! Не може да се помогне на нещо, родено мъртво! Най-добре ще е, според мен, всички тези потъващи "бизнеси" да се национализират по минимални цени и да се създават повече държавни предприятия, даващи препитание на хората и спасение на държавната икономика, а талантите сами ще намерят пътя си към бизнеса..Т.е. да започнем отнач
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам за другите но президента явно се отказа щом позволи на кацата троянския кон в правителството да го маскари и провали. Просветното и то само хитрини и изми шльокавици.
10
2
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
Ми не иска я, щот след15 години евроинтеграция сме по-зле от и сред Виденов и Луканов.
9
0
 
7
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Туй да не е русенско варено да са търкаля :)))
8
3
 
4
 
! Отговори
Миро преди 2 години
До 7 ченгесари те изобщо не са измряли-това първо,второ те имат деца и внуците, възпитани от тях да бъдат същите ***.Няма да се учудя ,ако и ти не си от тях.Борисов комунист,айде бе изтъркаха е се вече с помията срещу него.В България преди 1989 год.имаше над милион членове на БКП,но такива бок...клу-Ци като тебе се тресат да се занимават само с Борисов.Айрес сик-ти. ..р бе негодник
7
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 7 "сто,на колко си годинки? Каква " ДС" те тресе бре? Те измряха отдавна старите кокали от ДС!" Хахахаха. Наивник.
6
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
6 сто,на колко си годинки? Каква " ДС" те тресе бре? Те измряха отдавна старите кокали от ДС! Останаха някой и друг комунист като Борисов и Плевнелиев ,на които се кланяте младите! Греша ли?-')))
5
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Според него сме в едно политическо безвремие, в което властта се търкаля по улицата и всеки се страхува да я вземе." Няма такова нещо. ДС е стиснало яко властта, а проруските партии с удоволствие се "отказват" от нея в полза на Радев. Това е и схемата занапред.
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВМРО приключи с властта!-:)))
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тея си мислят, че като някой гласува за тях и после ще си правят квото си искат!!! Работа и резултати чакаме ой!
2
5
 
10
 
! Отговори
Помнещ преди 2 години
Властта ,и да е в краката ни,на вас предатели,държали мутрата на власт изкуствено Борисов да си изкара най после пълен мандат,след 2 ялови опита,с цената на всичко,дори и с бити граждани по площадите,не бихме дали на вашата партия на Шкембе войвода!-:( Вие сте срам за България и в близките 100 г,ВМРО ще се гледа с презрение!!!
1
4
 
3
 
! Отговори
Нане преди 2 години
На 2 февруари, ще са новите избори...)))