Изборите във Великобритания при все по-голяма активност

Според членове на СИК на места има по-голям интерес от предишния вот
8
Изборите във Великобритания при все по-голяма активност
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Изборите сред сънародниците ни в Обединеното кралство започват да набират скорост след сравнително мудното начало.

Членове на някои избирателни секции от общо 132 в страната дори твърдят, че активността е по-висока от предишните избори през юли.

От СИК в Стратфорд информираха, че активността е голяма, като смятат, че е по-висока от изборите през юли. Същата е и картината в Уимбълдън, предаде БНР.

На някои други места смятат, че хората са по-пасивни.

Но при така очертаващата се картина досега няма основания да се очаква доста по-ниска активност, както се прогнозираше на базата на подадените заявления.

Секциите ще бъдат затворени в 20 часа по Гринуич, или 22 часа българско време.


8
Още от Избори 2021
Как изглежда президентът в детските очи?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
0
 
! Отговори
Гласоподавател преди 2 седмици
Всъщност, никой не говори за контролираният вот в чужбина. Тук бат Рашков няма власт и това е в чудовищни размери. Агенции за работа на българи успешно манипулират хора, който са се записали за работа при тях. За по 20-30 паунда русофилски партии събират по някой друг глас. Бат Кирчо, по харвардския спонсорира, чрез "състуденти", за успеха на българите в чужбина.... Та за какво честни избори говорим... Айде стига... Жална майка България...
6
1
 
7
 
! Отговори
Българин преди 2 седмици
Българите в чужбина ще определят фотофиниша!
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да ти кажа правата, българите в чужбина са най-големия инвеститор в последните 20 години и най-малкият ползвател на здравна и социална ситема. Така че грабвай мотиката и смело на село!!!!
4
0
 
6
 
! Отговори
Един българин.. преди 2 седмици
За данъците да,но харчещи парите си в Бг. Ама я моля,когато носим по 4 милиарда на година сме герои,иначе,кучетата ни яли! Я стига политическа демагогия!
3
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Крайно време е да се забрани на " българите, живеещи в чужбина", плащащи данъците си в друга държава, да определят живота в България.
2
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Началото на края на ГЕРБ.Тулупа свършва.
1
13
 
8
 
! Отговори
Аман преди 2 седмици
Изтеклите мозъци пак са се наредили след някой купон с песните на куку-бенд да ни нагласят с техните идеи за развитие, докато бутат кофите с гарбидж в Лондон. Трябва да се забрани на хора, които не живеят поне 6 месеца у нас да гласуват. Не може да си идвам лятото за седмица да се отрежа на слънчака, а да съм първи подреден да определям кой да управлява тук!