Тома Биков: Не съм убеден, че ще има правителство в 48-я парламент

Борисов е в "късата листа" за премиер на ГЕРБ
19 авг 2022 08:57, Нели Христова
166
Тома Биков: Не съм убеден, че ще има правителство в 48-я парламент
Снимка: БГНЕС

Трябва да се използва всяка възможност за доставка на газ, но един от проблемите е къде да се натоварят седемте американски танкера,  каза пред Нова тв Тома Биков от ГЕРБ. Ако няма проблем, защо тогава се чудят дали да приемат предложението днес до 17 ч.

По-рано енергийният експерт Васко Начев прогнозира, че няма друга алтернатива освен предложението да се приеме.

Още по темата

Биков се надява Деница Златева да се справи като директор на "Булгаргаз" , ГЕРБ били за махането на предишния директор заради конфликт на интереси.

ПП, ДБ и БСП няма да имат и 100 депутати в новия парламент, прогнозира той.

Разговор трябва да се води с всеки, дори с  тези, които ще останат в опозиция, политическият диалог трябва да бъде възстановен, каза Биков.

Имаме достатъчно варианти за министър-председател, Бойко Борисов ще е в късата листа, смята Биков.

Ако ние управляваме страната, нашата програма ще ограничи инфлацията за 2-3 месеца, каза той. Той обаче не бил убеден, че ще има  правителство в 48-ия парламент. Единствената гаранция да има правителство била ГЕРБ да победи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
2
 
2
 
! Отговори
НОСТРАДАМУСА преди 1 година
Според Руската Журналистка през 2172 година окончателно ще свършат всички залежи от газ и петрол не само на руснаците но и на исляма и на целият свят.............И ще настъпи ЕПОХАТА на кървавите ДИВАЦИ и КЪРВАВОТО геноцидно ВАРВАРСТВО................Човечеството от геноцидни кървави диваци ще се раздели на ДВЕ воюващи по между си геноцидни групировки на БОЕСПОСОБНИТЕ Черни Африканци воюващи срещу Ислямски ДЖИХАДИСТИ
96
2
 
10
 
! Отговори
Байчо преди 1 година
не съм убеден ,че изобщо някога ще има правителство при тези едни и същи хрантутници ,от които целия народ се отврати и намрази.
95
3
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Ако бяхме умни нямаше днес да сме най-бедни,ако бяхме умни нямаше доказан мафиот и бандит да ни управлява и граби 12.,ако бяхме умни нямаше да успее никоя партия да ни "надроби"/разедини/,ако бяхме умни нямаше полит.ку*ви като Биков да ни смучат парите,ако бяхме умни бихме биле истински патриоти,а не като Копейкин,Сидеров,Шкембето,ако бяхме умни не бихме допуснали болшевиките да избият цвета на нацията без съд,ако бяхме умни нямаше да допуснем прекрасната ни природа да бъде унищожена,ако бяхме у
94
0
 
12
 
! Отговори
Всичко е уеш преди 1 година
Октомри ще бъде май и пак на избори напролет комай....
93
1
 
7
 
! Отговори
Таралеж Накълбо преди 1 година
Аз си поддържам формата (облата) и затова гледам по-калорични неща да консумирам и с връла рикиа да ги поливам. Защото когато гладът почука на вратата със следващото правителство, дебелите от електората ще отслабнат, а слабите ще изчезнат.
92
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А па дългия и късия от ИТН си мислят,че суверена пак ще ги избере,хахахахах!Шутове!
91
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е БСП може и да не мине 4% ако има масово гласуване.Ще се бори с ДБ за последното място на тези избори.Много хора я намразиха Нинова.
90
3
 
1
 
! Отговори
Традиция СМЕ преди 1 година
БЪЛГАРИТЕ са Византийските БИЛКАРИ на Митридат Шести и неговият варварин Исус Христос подпалил РОМА при Нуправлението на Нерон........Българите ИМАЛИ противоотрова срещу отровното за човешки бебета вълче мляко а докато турците завладяват Европа българката КЕРАЦА съпруга на Василевса АНДРОНИК открива противоотрова и срещу ослепяване..........Българското биллкарство вдъхновявало Нострадамус,Луи 14,Мигел де Сервантес и много други Християнски ГЕРОИ...ФАКТ....Биляна пуснаха ли я от Психиатрията?
89
1
 
8
 
! Отговори
Не е чудно преди 1 година
как е възможно българинът да е толкова *** ? Лесно доказуемо е, за пример са симпатизантите на Възраждане, те гласуваха за Копейката защото използва зеленият сертификат и ваксината като средство за агитация, а той самият и хората му бяха ваксинирани, сега използва "патриотизмът" като агитация, а не, че е някакъв ПАТРИОТ, иска излизане от ЕС и НАТО, но нито обяснява, нито знае как ще продължим да съществуваме ако излезем ! Ами много пRости ПАТРИОТИ сме разбира се !
88
6
 
6
 
! Отговори
милият ми той преди 1 година
Но...ако Тиквата отново ни управлява--всичко ще бъде по мед и масло, нали....тиквостан , с калинки и тиквички..... Биков, поне малко неудобство няма ли да изпиташ? Та този олигоф....освен международна излагация и изолация, корупция в нечувани мащаби и слугинаж пред всичко....какво друго е направил? о, извинявай , прав си- изпуснах поръчкови убийства, контрабанда,рекет и кражба на фирми....и още куп други престъпления по НК.
87
1
 
3
 
! Отговори
защо преди 1 година
Защо ни е правителство, което да взима само вредни и погрешни решения като всичките досега? Белгия караха сума време без правителство и не си пролича. Едни хрантутници в парламента, които дебелеят с часове. Едни гуши им отглеждаме. Ще се пръснат от кеф.
86
3
 
8
 
! Отговори
ТВ_СЕВДА преди 1 година
Очаквайте включване и от Плевнелиев , Баце , Гърневски , също и колибарките , Деса Поетеса , PKP , знайни и незнайни гербаджийски ''величия'' , със своя примитивизъм и обаяние , но първи във всички КОРУПЦИИ в Бг !
85
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не може да мине и без реч , на нашата ''гордост'' --Биков .Гусин Биков , само в ''Евророма'' не сте членувал , време ви е !
84
7
 
4
 
! Отговори
Биляна преди 1 година
Биков зарежете ги тия мошеници,некадърници На тях силата им е в лъжите,при некадърниците ,слабите е така-лъжат-мажат и се перчат.Страх ги е от Борисов и непрекъснато той им е в устата.Оставете да управляват зимата и електората им сам ще ги свали.Не виждате ли какви са кукувци,търчи-лъжи и нагли,ама много нагли
83
1
 
1
 
! Отговори
ПИЕР БУЛ преди 1 година
Писател написал култовите "ПЛАНЕТАТА на Маумуните" и.......4ГРУБО В МОЗЪКА" посветен на ИЗМЪЧВАНИЯТА с БОЛКИ в ГЛАВАТА на РУДОЛФ ХЕС почти веднага след катто е заловен защото ЕГИПЕТСКИЯ ЩИРЛИЦ съюзил Англия със СССР з0а Втората Световна Война и чак после след стрелбата на ТУРЦИЯ по Римокатолическия Папа Египетския ЩИРЛИЦ Рудолф Хес е открит в затвора в Западна Германия САМОУБИЛ се с ТЕЛ точно на 17 число да се подчертае че Рудолф Хес е Щирлиц на СССР и ЛЕЙДИ ДАЯНА решила да ПУСКА
82
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще има правителство в 48-мия.Ще се научат да работят в екип за бъдещето на България.Ако почнат да крадат и да лъжат Господ ще ги накаже.Кой какво правил досега...правил.Да искат прошка от Господ и в следващия вместо да се карат да вземат да работят,защото иначе рискуват националната ни сигурност и оцеляването на България.Докато те се карат от вън ни крадат.Ей го...наскоро в Кинтекс хванаха едни преводи към Дубай.
81
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КИРИЛ ПЕТКОВ СПАСИ БЪЛГАРИЯ ОТ РУСКО РОБСТВО.
80
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хехе нима Кирчо и Кокорчо не са най-големите крадци?Изчезнаха 8 милиарда за 7 месеца...а комисионните от сделките с газа и оръжията,които прибраха?Отделно и рискуваха националната ни сигурност...
79
4
 
6
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
ПРЕВРАТАДЖИИТЕ ЛАНСИРАНИ ОН РАДЕВ С МАДУРОВСКИТЕ МАШИНИ С РЕП ЕСИИТЕ НА МИЛИЦИОНЕР РАШКОВ С БОЖКОВИСТИТЕ ПРЕВЗЕХА БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ 2 ГОД КРАДАТ БЭРЗО ЗДРАВО А ВИЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ НИСКОИНТЕЛИГЕНТНИ
78
13
 
2
 
! Отговори
Нане преди 1 година
Куца му математиката на биков... Възраждане с Янев, ИТН и БСП.... ==)))