Лена Бориславова: ПП-ДБ ще предложи правителство на малцинството

Коалицията има програма от пет точки
Обновена: 29 мар 2023 16:05 | 29 мар 2023 09:21, Нели Христова
5
Лена Бориславова: ПП-ДБ ще предложи правителство на малцинството
Снимка: БГНЕС

ПП-ДБ ще предложи правителство на малцинството, ако стане първа политическа сила, коментира още Лена Бориславова по време на отборния политически дебат по БТВ преди изборите в неделя.

Имаме програма от пет точки, за която очакваме подкрепа, понеже е ключова за развитието на България, допълни Бориславова.

Истината е, че българите сме силни, умни и предприемчиви хора. Допреди 33 г. бяхме лишени от правото на избор, нашето население успя само 33 г. по-късно да ни изведе от този модел, и днес говорим за пазарна икономика и право на избор. Изборите, пред които сме поставени в момента, са трудни, но има как - зависи от хората, на които е омръзнало да бъдат крадени. Не трябваме да се страхуваме, България може да бъде стабилна и развита държава, призова Лена Бориславова при финала на дебата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
и сега К,О...? преди 1 година
Парапетът ли ще ни УПРАВЛЯВА ...?????
3
1
 
1
 
! Отговори
уморена кака Лена преди 1 година
Не се страхувайте българи...хващайте ме смело за ПАРАПЕТЪТ и България може да бъде стабилна и развита държава, призова Лена Бориславова при финала на дебата.
2
0
 
1
 
! Отговори
Ленче мааа.... преди 1 година
А пици с кристали ще има ли ?
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лена, която е взимала по 16 000 лв. заплата от ББР не я досрамя да изтъква, като постижение на ПП увеличението на пенсиите с 30% т.е. от 300 лв. станали 400 лв. Нямат аргументи. Увеличиха цената на газа от там на всичко останало, за да се облажат близки до тях фирми с комисионни.