Близки ли сме си или населяваме "Земя на чужденци"

Филмът -тази вечер по телевизия Bulgaria ON AIR
3 юни 2017 13:26, Петя Славова
2
Близки ли сме си или населяваме "Земя на чужденци"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Дали всички не населяваме "Земя на чужденци“ изследва Ким Фарант в едноименния си филм. Сюжетът ни среща със съпрузите Катрин (Никол Кидман) и Матю Паркър (Джоузеф Файнс), които се местят в  австралийско градче близо до пустинята.

Още в началото на филма пустинна буря сякаш предизвестява, че нещо ще се случи. И то не закъснява: децата на семейството – момче и момиче изчезват безследно.

Всички местни, предвождани от полицая Дейвид Рей, се включват в издирването им в пустинята, но климатичните условия се влошават и горещите температури не помагат на никого.

Полицаят дочува слухове от местните аборигени и подозира, че нещо ужасно се е случило с децата.

В един момент напрежението във филма се покачва, тъй като и самите родители усещат подозренията на хората срещу тях. Двамата ще имат достатъчно драми за решаване вътре и извън семейството.

Фарант гради бавно действието в мелодрамата си като изследва подробно емоционалната и психологическа криза, добре закътана между съпрузите. Суровата пустош е в унисон с чувствата на героите, а постепенно тайните излизат наяве.

Гледайте "Земя на чужденци" на 3 юни от 23.00 часа по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
1
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Особено по тази "телевизия "
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма да го гледам от 16 год. не гледам телевизия, не може някакъв който е на заплата някъде да ми казва, че е независим, безпристратен и прочие Ето защо не гледам телевизия. Всичко там е лъжа и измама.