Гай Пиърс и Моника Белучи в трилър, който се снима в България

Двамата ще си партнират с Лиъм Нийсън
16 апр 2021 08:22, Ния Христова
11
Гай Пиърс и Моника Белучи в трилър, който се снима в България
Снимка: БГНЕС
53-годишният актьор Гай Пиърс  и 56-годишната Моника Белучи ще си партнират с Лиъм Нийсън в трилъра "Спомени", режисиран от режисьора на "Казино Роял" Мартин Кембъл, предаде БГНЕС.
 
Харолд Торес, Тадж Атвал и Рей Ферън също са част от актьорския състав на филма, който в момента се снима в България, съобщи Контактмюзик.
 
Историята разказва за Алекс Луис (Нийсън), убиец с репутация на дискретен перфекционист. Когато отказва "мокра поръчка" на опасна престъпна организация, Алекс се превръща в мишена. Той е принуден да тръгне след онези, които го искат мъртъв.
Още по темата
 
Агентите на ФБР Винсънт Сера (Пиърс), Линда Амистеад (Атвал) и мексиканският разузнавач Уго Маркес (Торес) имат за задача да разследват множеството убийства. Това ги доближава до Алекс, но вбесява богаташката Давана Силман (Белучи).
 
Проектът е базиран на оригиналния нидерландски филм от 2003 г. "Спомени на убиец", а Дарио Скардапайн е адаптирал сценария за настоящата англоезична версия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Една от най -хубавите жени в света.Естествена красота. Сексимвол.
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разкошна жена .Евала
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
56, ноооо много лачена лелята. Не бих и отказал.
1
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мони правила ли е пластични операции,изглежда не е,защото изглежда много естествено.Дай боже всекиму да изглежда така на нейните години