Словакия ни вади от списъка си със "сигурните страни"

Черна гора също не била препоръчителна за пътуване
24
Словакия ни вади от списъка си със "сигурните страни"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Словакия ще извади България и Черна гора от своя списък на "сигурните страни" за пътуване в условията на пандемията от новия коронавирус, съобщи днес словашкият премиер Игор Матович, цитиран от националната информационна агенция ТАСР.

Матович, който говори след среща с консултативен съвет от епидемиолози и инфекционисти, каза още, че няколко държави ще бъдат добавени в списъка. Това са Нидерландия, Белгия, Испания, Франция, Италия, Ирландия, Австралия, Нова Зеландия, Япония, Южна Корея и Китай./БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
2
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 3 години
Не пускат от България а пускат от Италия и Китай тия не ги слуша главата!
22
3
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Китай спряха вируса. Това трябва да направим и всички останали държави и проблема отпада.
21
3
 
5
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Хора, разберете - вирус има, но това, което се прави в момента е един феноменален заговор на Елита да попречи на Тръмп да бъде преизбран и по всичко си личи, че ще успее! Карантините и затварянията работят слабо! В един момент трябва да разберете, че вирусът е тук и няма да си тръгне, просто трябва да се премине през него, а то ще стане рано или късно! Затварянето и карантините в началото бяха оправдани с това, да се подготвят здравните системи и да има достатъчно вентилатори. Сега са извращение
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Словакия скоро ще излезе от списъка на сигурните държави. Вчера имат 13 нови случая, оня ден 20 новозаразени, при население от 5,46 милиона. България от няколко седмици не е сигурна държава.
19
1
 
3
 
! Отговори
До 16 преди 3 години
Смъртността в България през януари 2020, т.е. преди вируса, е с около 20% по-ниска в сравнениее с януари 2019. После вируса се появи и разликата намаля. През април, май и юни, смъртността през 2020 е само с 4% по-ниска в сравнение с 2019.
18
4
 
6
 
! Отговори
Жоро 21см преди 3 години
Аз пък вадя словашките моми от списъка ми!
17
1
 
4
 
! Отговори
123 преди 3 години
До Миролюба МангъроваЩе ме прощавате, явно сте компетентна. Бихте ли била и така добра да ми отговорите, щом един тест струва 7$, мен защо ми взеха 120 лева?!Да не би някой да е спечелил на мой гръб ок 106 левчета?
16
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1И какво от това. Дай да се навреме в землянки, да облечем скафандрите и да се паникьосваме, че ще умрем. Да всички ще умрем някой ден - кой от инсулт, кой от инфаркт, кой от рак, пък някой и от старост и товар в реда на нещата.Апропо, смъртността в България тази година е по малка от предходните години ( ония без коронавирус).
15
7
 
1
 
! Отговори
Вир0с преди 3 години
Да очакваме ли официално изявление на президента на Словакия?
14
7
 
5
 
! Отговори
Пффф преди 3 години
Сло... какво ? Словакия? На кой му пука за Словакия ???? Таджикистан вади ли ни ? Също толкова важна е сло.... там квато беше
13
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важното е, че Мутрата ги върти с 200!Пак сме най-големите!Българи-юнаци!
12
0
 
4
 
! Отговори
До 9 преди 3 години
Страхотно е убеждението ти че имаш огромни експертни познания каквито всъщност не притежаваш.Няма по-страшно от полуинформирани и полуграмотни индивиди,с претенции че знаят всичко и говорещи като последна инстанция ,анонимно и безапелационно......Да живеят социалните мрежи ,територия на агресивната посредственност!
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като Му чуха записите и...трета глуха.Само че ,страда народът.Тепърва ще се приложи"Един за всички,всички за един.
10
2
 
4
 
! Отговори
До доцента и 5 преди 3 години
Използването на обиди,говори за липса на аргументи! Щом мерките работят,някои ги смятят за излишни, но невежият е винаги самоуверен и ,,прав" !
9
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В държавите, при които имаше дифузно заразяване, щото "късно били взели мерките" вируса отслабна и се оправиха. Ние, отличниците, тепърва ще патим. Щото се затворихме без причина.
8
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лека-полека барба ганюсите ще бъдат класирани "по достойнство" а границите в ЕВропа за тях ще бъдат ЗАТВОРЕНИ.
7
6
 
2
 
! Отговори
До доц. Дамян Илиев преди 3 години
Направил си поредния неадекватен коментар придружен с лични обиди в стил "детската градина".
6
13
 
6
 
! Отговори
Миролюба Мангърова преди 3 години
До Доц. Дамян ИлиевСамото ви обръщение към мен "млада и разпасана госпожичке" ви слага моментално в графата "дърт, импотентен пасивен гей". И лъжете като дърт комунист позитанец. Един тест струва около 7 долара и изобщо не са хвърлени милиони за тяхното закупуване. НОЩ е трън в очите на всички комплексари ламтящи за власт и признание. И докато не станете професор няма нужда да водите дискусия!
5
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мангъров е един човек със сибствено мнение, а отговорността я носи банкянския ***.
4
11
 
22
 
! Отговори
Доц. Дамян Илиев преди 3 години
До Миролюба МангъроваНе е така млада и разпасана госпожичке. Не е виновен доц. Мангъров, защото всичко което човека каза се сбъдва едно към едно. Виновни са далавераджиите от щаба, начело с идола на бабите-истерички Мутафчийски, Дядо Лъже Кантарджиев, Кунчев-Локумчев и т.н. Хвърлиха се милиони за закупуване на тестове и сега ежедневно се тестват хиляди по цехове и детски градини, за да се намират ВИРУСОНОСИТЕЛИ (не са заболели всичките) и да се помпи бройката и то точно в разгара на тур. сезон