Великобритания няма да налага масова ваксинация на децата

Нивото на смъртност на Острова е сред най-високите в света
Обновена: 18 юли 2021 09:05 | 18 юли 2021 08:56, Камелия Цветанова
33
Великобритания няма да налага масова ваксинация на децата
Снимка: БГНЕС

Властите във Великобритания няма да налагат масова ваксинация срещу COVID-19 на децата и тийнейджърите, предаде Ройтерс.

За решението агенцията се позовава на информация на вестник „Дейли Телеграф“.

Според насоки, които ще бъдат издадени в понеделник, ваксини ще бъдат предложени на деца между 12 и 15 г., които бъдат сметнати за уязвими от COVID-19 или които живеят с възрастни, които на свой ред са уязвими за вируса.

Имунизация ще бъде предложена и на всички 17-годишни, които в рамките на 3 месеца навършват 18 г. Възможността за ваксинация на всички деца ще бъде запазена.

Великобритания съобщи вчера за нови 54 674 случая на COVID-19, което е нов рекорд за последните шест месеца.

От утре властите премахват повечето ограничения в Англия, заявявайки, че бързата имунизация до голяма степен е счупила връзката между инфекциите и сериозното боледуване или смърт.

Нивото на смъртност на Острова е сред най-високите в света, но две трети от възрастното население вече е напълно ваксинирано. /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никоя държава не може да си позволи повече локдауни . Който се ваксинирал, ваксинирал. Другите да *** на собствена отговорност. Дадена е възможност, не се възползваш. Еми сърбай си последствията.
26
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Над 50 000 нови случая, защо я няма типичната ковид-истерия? Те за няколкостотин затваряха държавата.
25
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей, много *** народ са това антиваксърите. Заради вас ще си влачим пандемията години още. .
24
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Децата са перфектни за тестовете с изкуствен интелект и наночипове! Ще ги набодат ако Англета продължават да блеят!
23
5
 
21
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Как действа пропагандата досега, ако не сте разбрали. Щом казват, че няма да налагат масова ваксинация на децата, означава, че няма да налагат... засега. И ние трябва да им целуваме краката, заради това, че няма да изтребят децата ни с експерименталките.Това означава също така, че ЩЕ наложат масова ваксинация на възрастните. И означава също така, че когато ваксинират възрастните, вече ще посегнат и на децата.Линч за тези ***! Само това е спасението от тиранията.
22
1
 
6
 
! Отговори
До 21 преди 2 години
Не гледаш докрай. Миналата година имаха 10-12 пъти по-малко заразени и малко повече починали от сега, т.е. през 2020 година смъртността сред заразените е около 15 пъти по-висока от сега
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като гледам вчера девойчетата как са разгащили балдъри, че и дъpтитe крави барабар с тях, скоро не 50 хил. а 70 хил. може да стигнат както са вече и без маски на обществено място. Аз си минах реда, но чака още сеч.
20
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уф, погледнете смъртността през юли 2020 и после твърдете, че сега е ниска заради ваксината. И тогава и сега е много ниска.Ако и през зимата е ниска, чак тогава може да правят извод, че е заради ваксината.
19
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нивото на смъртност във Великобритания стана едно от най-ниските в света. Това е факт. Преди ваксинирането беше едно от най-високите.
18
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Нивото на смъртност на острова е сред най-високите в света, но 2/3 от възрастното население е напълно ваксинирано". Ако искате да узнаете истината заменете "но" със "защото" в горното изричение. Биг фарма има нужда от болнави хора, не здрави. Не си правете илюзията, че науката работи във ваша полза, всичкп е обърнато на меркантилност. Долу ваксините !
17
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 16 От къде пък ти е толкова позната ситуацията? Да не би до сега по два пъти в годината да се е случвало? Аз пък казвам доста позната ситуация, ваксините разболяват хората, ваксинираните спомагат за мутацията на вируса и заразяват другите, затова сега имат повече заразени а тези, които са по-податливи вече поyмpяха в предните вълни и затова е нормално сега смъртността да е ниска.
16
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доста позната ситуация. Напредват с ваксинирането на най-възрастните. Успокояват се и махат част от необходимите мерки. Веднага следва нова вълна на заразени, най-вече по-млади и смъртността остава ниска - повечето най-възрастни са ваксинирани, а младите по-рядко умират.
15
9
 
18
 
! Отговори
Каква ирония преди 2 години
Ваксинираните скоро ще линчуват ваксинаторите си. Така ще стане в UK, усеща се щом излезеш на улицата.
14
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дали и във Великобритания броя на регистрираните като починали от Ковид-19 е три пъти по-малък от реалния им брой, както е в България?
13
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Във Великобритания предишната вълна беше през януари, много по-стръмна и около два пъти по-висока от сегашната вълна, въпреки че сегашния вариант на вируса е 10 пъти по-заразен. Ако не се бяха ваксинирали, сега в Великобритания щяха да имат не по 40 хиляди нови случаи на ден, а по 200-300 хиляди на ден.
12
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно престанаха да пишат всеки старец със инфаркт и инсулт за ковид... И престанаха да довършват болните с Метозалам... Затова "падна" смъртността... Засега. Играта е нагласена, но *** не се информира и вярва
11
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 10 Че те и преди си имаха много по-малко починали от нас! Това изобщо не е фактор, защото броят на починалите у нас се дължи главно на състоянието на здравната ни система, както и страничните ефекти от това, като например писане като причина за cмъpтта ковид на починали от какво ли не друго, само заради перспективата за усвоявне на средства! Нашите може да не лекуват кой знае колко, ама да нагласят документи ги бива!
10
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При толкова много заразени, във Великобритания имат малко починали. Все едно в България да имаме по 4000-5000 нови случаи на ден и по 20 починали. Явно ваксините помагат.
9
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
да направим резюме .Колкото повече ваксиниране ,толкова повече съдиране от заразяване.Ваксинираните масово разпространяват вируса ,В най-ваксинираните държави отново рестрикции,локдауни ,маски ,вечерен час ,болниците пак се пълнят .Но важното е да следваме космическата истина -ваксинирай се -прегърни живота .Изводи -всеки сам да си прави.Аз съм антиваксър и много се радвам ,как точно всичко се сбъдва както го предвидих .Ваксъри нещо връщане към нормалното няма ли?Що така баце?
8
4
 
3
 
! Отговори
До 6 ОК преди 2 години
А ти защо не разбра, че под възрастни се разбира хора на възраст, при която риска при заразяване е голям? Примерно над 60 годишните.