199 нови болни от коронавирус за последните 24 часа

Починали са четирима, в болница са настанени 60
22
199 нови болни от коронавирус за последните 24 часа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 199, като от направените 3086 теста делът на тези с положителен резултат е 6,45%, сочат данните на Единния информационен портал.

В четвъртък новозаразените бяха 186, които съставляваха 5,11% от тестваните 3637 човека.

Починали са четирима.

Новопостъпилите в болница са 60.

Излекуваните за последните 24 часа са 130. През денонощието са поставени 470 от ваксини срещу коронавирус.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: болникоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
До 8 преди 1 година
Американският журналист е бил убих в Катар, според брат му. Прочети и защо!
15
3
 
10
 
! Отговори
От Берлин преди 1 година
Помнете- Терора още не е приключил! Глобалистите Фашисти си имат План, и той се развива на много нива! ОФцете са така зомбирани, че не забелязват влизането им в кланицата на сатанистите... вирОсо е само една малка част от всичко организирано за нашето поробване! Бог с Вас и пазете децата
14
3
 
5
 
! Отговори
Аха ти да видиш преди 1 година
Миналия ден небето на релси днес бройките растат.СЗО Е НЕОФАШИСТКА ГРУПИРОВКА,КОЯТО НЯМА НИТО ЕДНО МЕДИЦИНСКО ЛИЦЕ И ПРАВО ДА ПРАКТИКУВАТ ДА ЛЕКУВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА.ТЕ СА СЪЗДАДЕНИ ОТ ЕЛИТА ПРОТИВ ЧОВЕЧЕСТВОТО!! ЗАПОМНЕТЕ ГО ДОБРЕ ЕС ЧАКА ДА СФОРМИРАМЕ ПАРЛАМЕТ ЗА ДА СИ ВКАРАТ ФАШИСТКИТЕ МЕРКИ ЗА ВАКСАНЕТО.НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ ЗА МАСОВАТА ПСИХОЗА КОВИД БЯХМЕ НИЕ 20% ДРУГИТЕ ЩЯХА ДА УМИРАТ АМА НА ВСЕ ОЩЕ ХЕЙТЯТ ПРОТИВ ЕСЕС И КОРОНИТЕ ИМ.СЕГА ЩЕ НИ СИПВАТ С ГОЛЕМИЯ ЧЕРПАК ЧАКАТ НА ПОЛУСЪЕДИНИТЕЛ
13
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо продължавате с пропагандата бе днес бе? Тоя фсалшив ковид 19 и смъртоносните ваксини бяха опит за посегателство срещу човечеството! НЯМА ДА ОСТАВИМ НЕНАКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ!
12
4
 
6
 
! Отговори
Ковида*рчо преди 1 година
Оооохххъъъъъ даааааааааа...Ъъъъъхххххъъъ....Здраво му счупих главата... Олиии майнааааа...пак го наточих...Тръгвам за бууууууустер и ше къртим пейки! Ше се мре якооооо! Бууууууууууустереееерррррррррррррр бууууууустер бууууууууууустереееерррррррррррррр
11
5
 
12
 
! Отговори
Адмирал Кенефчийски преди 1 година
Изкъртете всички пейки с невиждана ярост!
10
4
 
9
 
! Отговори
северозападняк преди 1 година
Е толко ли нема още един да се закръглят до 200?
9
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
99% от починалите и лекуваните в интензивните са неваксинирани. Ясно е кой капе като круши.
8
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази година на първи април празнувахме освобождението от ковид робството. Предлагам този ден да го обявим за национален празник.
7
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Естествено, че принудата за "ваксинация" не е била случайна. В момента наблюдаваме развоя на събитията и съдбите на набодените ***. Капят като круши.
6
5
 
13
 
! Отговори
Мда преди 1 година
Американският журналист Грант Уол почина по време на четвъртфиналния сблъсък от Мондиал 2022 между отборите на Нидерландия и Аржентина, съобщава The Wall Street Journal. Според изданието, Уол е получил сърдечен удар в заключителните минути на сблъсъка на стадион Лусаил.
5
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Новата вълна започна.
4
10
 
6
 
! Отговори
До 1 преди 1 година
Според теб четиримата починали "не знаят", че са починали и спаси живо и здраво. Според теб влезлите в интензивното или в болница, не знаят че са там.
3
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Увеличават се.
2
12
 
7
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 година
Голяма част от прекаралите ковид веднага като усетят че са болни, отиват при личния лекар или взимат рецепта от съседи, прекарали болестта.Никъде не се регистрират. Моята съпруга не направи така. Влезе в болница и почина.
1
4
 
22
 
! Отговори
Айде бе преди 1 година
Новите "случаи" знаят ли, че са болни? На тия "активните" колко време им трябва да се възстановят от последният подвариант на Омикрон? Два месеца ли? Докога болниците ще са със статут на търговски дружества?