Фандъкова готова на дебат с Манолова, досега провели 6

София не може да се спечели с контролиран вот, отсече Фандъкова
31 окт 2019 10:25,
119
Фандъкова готова на дебат с Манолова, досега провели 6
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Тези местни избори са шанс за София да продължи ускореното си развитие или да изпадне в хаос и експерименти, заяви Йорданка Фандъкова.

Настоящият кмет на София и кандидат на ГЕРБ за нов мандат като градоначалнбик на столицата заяви, че не бяга от дебат от с Мая Манолова преди втория тур на изборите, но иска той да е по същество за проблемите на града с участието на екипите, които ще реализират политиките за градско развитие.

Още по темата

"Участвах вече в шест лидерски дебати с Мая Манолова", отбелязва Йорданка Фандъкова, според която нейната противница няма екип и затова не иска предложеният от нея формат на дебата.

Хората в София искат да продължи развитието на града и са го показали със своя глас. 2/3 от гласовете са за десни партии, заяви Фандъкова пред bTV.

ГЕРБ е спечелил 27 общински съветници и отново е първа политическа сила в столицата.

"В изборната нощ заявих, че ще проведа разговори с десните партии за политиките в града", каза Фандъкова и не крие, че е провела срещи не само с "Демократична България", но и със "Спаси София" и ВМРО.

"Търся подкрепа за развитието на града. Имаме важни сфери, в които имаме общи виждане. Разговаряхме се по кои теми може да си сътрудничим след изборите", каза Фандъкова, която заяви, че няма какво да крие и че не е обещавала постове на тези срещи.

"Не съм си сменяли цветовете и позициите, за разлика от госпожа Манолова", каза Фандъкова.

"В София не може да се спечели с купени гласове и контролиран вот", заяви Фандъкова по повод изказванията на Мая Манолова за купуване на гласове в ромските махали.

В листата на ГЕРБ е директорът на училището във "Факултета", който е изключително популярен в района, но това е неизвестно на Манолова, която не познава града.

"Човек свикнал да мисли в схеми не може да излезе от себе си", каза Фандъкова по повод твърденията на Манолова и отбеляза, че те са обидни за хората, които са гласували.

Това показва непознаване на града от страна на Манолова и липса на идеи за неговото развитие, които се компенсират с обвинения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
4
 
10
 
! Отговори
seira преди 4 години
"ДРУГАРКО" ФАНДЪКОВА,МОЛЯ, ОТГОВОРЕТЕ НА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ НА СОФИЯ, КОГА И КАК ЩЕ ИМ ВЪРНЕТЕ НАДВЗЕТИТЕ (ОТКРАДНАТИТЕ) ПАРИ, ЗА ПО-ВИСОКАТА ЦЕНА НА БИЛЕТИТЕ ЗА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ - РАЗЛИКАТА ОТ 60 СТ. ЗА 1 БИЛЕТ В ПОВЕЧЕ, ОТ ОДОБРЕНАТА ОТ СЪДА?!БИЛЕТИТЕ В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СА НА ЦЕНА 1,60 ЛВ. ВМЕСТО 1,00 ЛВ.!!!ЧАКАМЕ "КОМПЕТЕНТНИЯ" ВИ ОТГОВОР!!!
104
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Здравей, София! Аз съм Гергей Карачон, наскоро избраният кмет на Будапеща. Преди три седмици гражданите и партиите, които искат промяната, се обединиха и от това обединение се роди победа. Сигурен съм, че това, което гражданите на Будапеща успяха да постигнат, ще постигнат и гражданите на София. Затова призовавам в неделя да излязат и да гласуват за опозиционния кандидат Мая Манолова, за да може и София да бъде по-свободна, по-солидарна, по-зелена и по-европейска.
103
7
 
5
 
! Отговори
Zzz преди 4 години
Така и така Манолова няма да спечели поста кмет на София, но заради цялата си кампания натрупа завиден стаж като оплаквачка. С цялото това мрънкане и самосъжаление, Манолова може да започне нова професионална кариера и със сигурност ще е добра.
102
4
 
1
 
! Отговори
Zzz преди 4 години
В главата на Манолова вее бурен вятър. Всички гледахме по няколко пъти Мадам "Ъъъъъ" в дебати с останалите. Сега преди втория тур Манолова кани Фандъкова и на Луната "само и само да имало дебат". Преди балотажа е нормално, ако заявката й за поста е сериозна, да представи екип, сътрудници, експерти. Ако трябва да събере от улицата няколко случайни ентусиасти, но да го дава малко по-професионално.
101
1
 
1
 
! Отговори
Човек преди 4 години
Този дебат ще има смисъл, ако се задават смислени и актуални въпроси.А не говорят за:ВитошаЧист въздухКостинбродска афераМеждублоковите пространстваМладостЕлектробусиТоплоизолация Саниране и подобни маловажни простотии
100
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
МАЯ КОСТИНБРОДСКА ЗНАЕ ЧЕ ЩЕ ИЗГУБИ И ТАКА Е ЗАПОЧНАЛА ДА ЛАЕ НА АНГРО- А Е ЮРИСТ, ЧЕ БЕШЕ И ЗАЩИТНИК НА ГРАЖДАНИТЕ- ТАА ТЕТКА ЗА НИЩО НЕ СТАВА- ЛАЕ- ОБИЖДА РОМИ, ГРАЖДАНИ, ЧЛЕНОВЕ НА БСП КАРА ПРЕЗ ПРОСОТО....
99
3
 
2
 
! Отговори
Задръстеняк преди 4 години
До ЧИТАТЕЛНа следващия ден имаше интервю с колегата в парламентарната група на БСП притежаващ най-голямата печатница в България. Още е в интернет. На всички избори се печатат повече от заявените бюлетини защото винаги има някъде недостиг. На въпросните избори два пъти от София са искали допълнителни бюлетини. 93 работещи камери в печатницата. Двата кочана показни на пресконференцията бяха брак. Прод тирсет няколко броя бяха. Бюлетините за чужбина един ден преди изборите си стоят в печатницата??
98
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вчера Нинова и Манолова обидиха всички софиянци, които са гласуваха за Фандъкова, че са купени роми !
97
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мая Манолова в толкова нечистоплътни ситуации се е набъркала, че й завиждам за безочието!Като се почне от родния Кюстендил, мине се през Костинброд и се стигне до катастрофата й при забранен обратен завой, където беше с човек от екипа си и. Те такава си е ТЯ, такъв й е и екипа! Изборите ще минат, тя ще продължи да си лае. Греши, човек който работи, а Мая само критикува, ама за поправката Ванко1 нещо да каже???
96
12
 
9
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 4 години
Костинбродската афера я видя цяла България, с прилежно опакованите палети, готови за изпращане, за Кърджали, Хасково и др. удобни за тик вата места. Как не ги е срам някои задръстеняци да казват, че не е вярно...
95
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 89Не умнико! Ще покаже, че Манолова лъже за всичко и няма реално решение за нищо!
94
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 89А на всяка втора дума "ъъъъ"? И фейса на селска стрина! И близки, дето правят пред очите й забранени маневри и предизвикват катастрофи. Ще спазвала закона? "Юриста" Манолова не знае, че данъците се гласуват от Общинския съвет, а не от нея. Нямало да увеличава данъците, при условие, че от догодина в цялата страна сме задължени по евродиректива да вдигнем такса смет??!! Пешооо, кой е ***?
93
0
 
0
 
! Отговори
До 84 преди 4 години
Абе мен нали това е идеята на премиера - да се излъчи такъв човек който с нашите пари да управлява страната .... Какво толкова се възмущаваш.
92
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не цитирайти Хекимян. Той работи за Босфор телевизия и е продажен до мозъка на костите си. Айде да видим кави бяха предвижданията на Маркет Линкс за изборите и как Хекимян се пенеше да ги разпространява.Не очаквайте арменец да не се одупи !!!
91
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Манолова е олицетворение на едно времешните труженички - магистрални с остър език и ниска хигиена.
90
1
 
16
 
! Отговори
За 80 процента преди 4 години
На ЦЕЦО тролчетата яко са се разработили
89
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 83При наличие на билборди с нейна реклама,Мая отрече.Фндъкова дава писменна справка,която бъди сигурен хора от БТВ усърдно ще проверят.Ако не си спомняш СЕМ наложи санкция на БТВ за материали излъчени преди изборите.Апартамент гейт също дойде от БТВ.Та бъди спокоен.Запитай се защо Мая не казва кой плати билбордите.Защо не иска дебат с експерти.Отговора е от вчера.Мечешката услуга с инф.за увеличение на такса смет.Мая не е знаела за това и обещава наляво,че няма да вдига данъците.
88
11
 
8
 
! Отговори
До 89 преди 4 години
Леле, Леле -- що за глупости, когато Фандъкова говори се разбира за какво става дума, когато Манолова говори трябва само да се пазиш от плюнките които хвърчат.
87
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Манолова се опитва, чрез преддеветосептемрииска риторика и нагъл популизъм да прикрива некадърността и тъпотата си !
86
5
 
12
 
! Отговори
Boko bo преди 4 години
Лъжеше с усмивка. Крайно време е да се обърне палачинката. 3мандата и едно голямо нищо. Човек без морал и собствено мнение няма как да отстоява интересите на Обществото. Диктатура на Мафията която е по-лоша и от Диктатура на Пролетариата. Стига толкоз. Съд и конфискация....