Стъпалата на британците са пораснали с 2 номера от 1970 г.

Причината е, че обитателите на Острова са станали по-високи и по-тежки
Обновена: 3 юни 2014 18:17 | 3 юни 2014 18:14,
7
Стъпалата на британците са пораснали с 2 номера от 1970 г.
Снимка: Reuters, архив

Стъпалата на поданиците на Нейно Величество са пораснали с два номера от 1970 година, тъй като британците са станали по-високи и по-тежки, установи проучване, цитирано от в. "Дейли мейл".

Изследването било проведено от Колежа по ортопедия в Лондон, като обхванало 2000 души. 26 на сто от запитаните мъже и 46 на сто от жените заявили, че са констатирали нарастване на стъпалата си по време на зрелите им години.

Това обстоятелство учените обясняват с натрупването на допълнителна телесна маса, при което стъпалото се разширява. Въпреки това много британци носят предишен номер обувки, което им предизвиква дискомфорт. За това спомага и пазаруването по интернет, при което не може да се пробва новият чифт.

29 на сто от запитаните жени и 18 на сто от мъжете се оплакали от болки или подуване на стъпалата, изпитвани всеки ден, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: британцистъпала
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
EIRE преди 9 години
Стъпалата на британците са пораснали с 2 номера от 1970... a u_ovete im sa namaleli s 2...V prirodata vsicko e balans...
4
0
 
1
 
! Отговори
льжата преди 9 години
Рогите,ноктите и ***.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На англичаните петалите,на българина кое му расте?
2
0
 
7
 
! Отговори
Алов преди 9 години
Не е кой знае какво.Първо се намесиха с *** ,а второ спряха да си режат и ноктите.На германците па задниците пораснаха щото се смесиха бая с турци.
1
1
 
6
 
! Отговори
ГМО преди 9 години
И българите туй ги чака с ГМО-то от ЕС. В УК в магазините всичко е пластмаса, тия не знаят какъв е истинския вкус на доматите и т.н.