Коледна украса за празничната трапеза

Красиви идеи с цветя и свещи
24 дек 2014 18:02, Теодора Драгоева
0
Коледна украса за празничната трапеза
Снимка: minimalisti.com

Празничната трапеза включва не само вкусни домашно приготвени ястия, но и тематична коледна украса. Тя със сигурност придава по-добра визия на масата, но и по-приповдигнато настроение на цялото семейство и на гостите, ако има такива.
Възможностите за коледна украса са безкрайни. Вие трябва да я съобразите спрямо големината на масата, околните цветове и съседните коледни украшения. Може да добавите различни плодове, листа, клонки, свещи и така нататък.

Комбинацията от листа и свещи определено е класическа и изискана. Мекото сияние на свещите създава приятна, романтична и/или приятелска атмосфера на масата. В съчетание с коледни играчки свещите определено са перфектното допълнение към всяка празнична трапеза.
Дори не е задължително да купувате специална коледна украса. Можете да използвате собственото си въображение и креативност, за да добавите магия във вашия дом. Използвайте естествените цветове на сезона – зелено, червено и бяло, или заложете на златно-сребърната украса за по-стилен вид на празничната трапеза.

Влезте в галерията на Тialoto.bg и разгледайте предложенията, които със сигурност ще ви вдъхновят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: свещитрапезаатмосфера
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари