Как да сложите край на стърчащата коса на плажа

6 съвета за гладка прическа
1 юли 2016 21:03, Криси Табачка
0
Как да сложите край на стърчащата коса на плажа
Снимка: Victoria's Secret

Най-любимите дни на всички са летните. Моментите, в които блажено се отпускате на шезлонга или на кърпата на плажа и мигновено грижите ви изчезват.

Гледате морето, слушате вълните, а в ръката ви блажено стои свежа напитка с много лед.

Всичко това е прекрасно до момента, в който не осъзнаете, че косата ви стърчи буквално във всички посоки и косъмчетата не се поддават на приглаждане с ръка.

За да избегнете този неприятен ефект на влагата и да изглеждате красиви независимо къде сте, предлагаме топ 6 на съветите за гладка коса.

1. Кремове и серуми

Най-лесният начин да предотвратите стърчащите косъмчета на плажа е да нанасяте кремове и серуми след измиване. Създайте си този навик и го включете в ежедневния си режим за красота, независимо дали ви предстои да стоите на открито или закрито.

2. Подхранващ масаж

Консултирайте се със своя фризьор за точния тип коса, който имате. След като разберете тази ценна информация, задължително правете масаж веднъж седмично с масла. Като алтернатива, можете да се възползвате от маските за коса и процедурите, които осигуряват хидратация и подхранване.

3. Здрав скалп

Мийте косата с шампоан два пъти седмично, за да се гордеете със здрав скалп. Оставете водата да изплакне косата за по-дълго време, ако усещате сърбеж, дискомфорт или страдате от поява на пърхот.

Останалите съвети вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари