На любовнaта сцена налазиха семинарните актриси

Кой мъж би пожелал жени лабораторни мишки?
17 юли 2017 21:30, Екип на Tialoto.bg
14
На любовнaта сцена налазиха семинарните актриси
Снимка: Pixabay

Възможно е да е екстатично преживяване, оргазмено дори, да попаднеш на семинар за овладяване и умело използване на женската енергия и сексуалност, особено от капацитет като онова руско момиче, вече с добавена гръцка фамилия.

Питам се обаче, защо да не си го изживяваме този оргазъм, вместо да го превръщаме в хонорар на някоя лекторка по тема, за която и тя не вярва, че нещо разбира. Сравнимото със сектантско сборище е пародийно на една жена.

Вярно е, че през дългите години на трансформация и еманципация, накрая ни беше внушено, че сме изгубили пътя, същността си и сега само тези сборища ще ни върнат в правия път, а и разбира се, мъжете. Нали заради тях е всичко това. В миг избуяха едни момичета и жени в есента на възрастта си, които изглеждат като спечелили купата на мъжката федерация по мурафети. Роди се и движението на новите еманципатки: "Да бъдем кифли". Цък. Не става. Защо ли?

Само си представете следната ситуация. Вие сте силно заинтересувана да се обучите като фатална жена, която може да има всеки мъж. Отивате на семинар и там се оказвате със съпругата на любовника си, със сегашното гадже на бившия си и т. н. Какво излиза? Искате едно и също и искате да го имате с едни и същи методи. Дали?

Така умозаключаваме, че съветите на лекторките да бъдете слаба (все това искат на тези семинари), бездушна, на разположение, театрално женствена, дори по глупашки примигваща, не работят. Защото поне една щеше да е спечелила и нямаше да бъде в групата на семинара. А сега, всички гореописани са като в лабораторен експеримент. Та дори като кучето на Павлов, не като кучка, че това е друга категория женища – а именно – добре дресирани от подобни измислени и никак неефективни съвети.

Повярвайте, няма стойностен мъж, който да иска до себе си лабораторна мишка, тип дресирана в тайните на евтиното съблазняване, поне аз не познавам такъв. Дали ще му приложите някаква нестандартна сексуална техника, ще изглеждате беззащитна, което всъщност значи безпомощна, но пък според наученото от вас, много женствена и секси, няма значение.

Няма мъж, който да харесва жена, която има животоспасяваща егото ѝ нужда от него. Това застрашава неговата необходимост да бъде мъж. Иначе е просто баща на жена си, на любовницата си или в каквато там друга конфигурация е.

Ако една жена може да показва женствеността и сексапила си, само когато това бъде пожелано от някого, като стоков оборот, значи работи нещо, което си има тарифа, а не е естествен смисъл на същността ѝ.

Момичета, няма нужда да си играете на секс кукли, по съвети от семинари, за да имате мъж до себе си. Ако разигравате заучени техники, ще получите техничар. Не забравяйте, че някои мъже също са се озовавали на семинари.

Съветите да сте слаби, да не ходите размъкната с пеньоар и ролки на косата, анцуг и прочее действащи шоково на мъжкото либидо одежди, са просто идиотски. Никоя жена не ходи така и не изглежда беззащитна до слабоумие.

Тези семинари работят с клишета от настолни книжки, като "Мъжът и жената интимно" преди повече от 50 години.
Още по-забавно става, когато започват да ни съветват всеки път да сме различни, но да запазим собствен облик и да не позволяваме той да ни манипулира.

Как да стане това при тази шизофренна смяна на ролите. То ние вече не се познаваме, та той ли? Само си представете как разигравате тези етюди на прелъстяване, флиртуване, после отблъскване, че да може да ви ловува. Със сигурност ще ви помисли за леко неуравновесена, ако е деликатен.

Така не сте фаталната жена, не сте готина, не сте вие, а мишлето от семинара.

Нито една обичана и обичаща себе си жена няма да даде 200, 300, понякога и повече пари, за семинар на който няма какво да научи, освен че си губи времето, мъжа, че и любовника.

Няма рецепти, няма Кобилкини, няма мантри, чрез които да задържите мъж. Има само вариант да не се напъвате театрално.

Да, той животът е сцена, но не за кофти и фрустрирани актриси с евтин грим и зле научени уроци.

На една истинска жена й е необходимо да може да общува интелигентно, да е остроумна и спонтанна. Личният чар е задължителен, заразителен и секси, а не 10-та техника от наръчника. Чрез нея ще изглеждате като неврастенична кифла на състезание по хвърляне на мръснишки погледи.

Бъдете спокойна и уверена жена, на това се учете, а не досадница непрестанно търсеща внимание, одобрение и лайкове в мрежата. Имайте собствен живот, собствени пари и собствени цели, не мечти, защото пак е някак семинарно, и ще привличате мъже, а не донори, които не можете да задържите без семинар.

Галина Чолакова за Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Ценьо преди 6 години
Какво иска да каже авторката?
10
6
 
2
 
! Отговори
Владислав преди 6 години
На колко под 18 е тази, която е писала тва. Имам големи подозрения, че въпреки възсрастта си има по-голям стаж с мъжете, отколкото старите гларуси са направили стаж по морето с чужденки.
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами добър ден!! Галинка Чолакова явно е видяла, че семинари и сексоложки по сутрешните блокове няма да й оправят живота.Може би късно, но пак добре, че се е светнала
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
обаче в коментарите винаги яко хейтим :)има статия възхвала на кобилкина - хейт на макс в коментарите.има статия против нея - пак същите хора хейт на макс !:DDD
7
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А какво е по - добре за жените? Да прилчат на лезбийки и да се държат като такива? Популяризирането на тези идеи е държавна поръчка - битува мнението, че Земята е пренаселена и трябва да се намали популацията и. Та това се прави на правителствено ниво чрез пропаганда на дъгообразни(евроатлантически) идеи. Проблем е за пенсионерите - няма да има кой да работи и да прави вноски за пенсиите им. Обаче пенсионерите и те за част от популацията, така че спокойно могат да измират. Борба на идеи?
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мисълта на авторката е толкова разхвърляна, все едно са взели статията, орязали са повече от половината и са пуснали тук останалото. Каква е идеята? Не ходете на тия семинари и не се правете на беззащитни/ не чакайте да ви кажат какви да бъдете?
5
4
 
9
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
За кифлите нищо не мога да кажа, защото не ходя по чалготеки, ама от лични наблюдения оставам с впечатлението, че всички красиви млади пичоци, дето са красиви и в лице и в тяло работят като жрици.
4
3
 
10
 
! Отговори
Див Селянин преди 6 години
Устъйти ги да съ кифлосват кифлити бре, требе матриал и за чалгарите!
3
8
 
10
 
! Отговори
Тарик преди 6 години
безмислено...
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
WTF...
1
1
 
9
 
! Отговори
мъж преди 6 години
защо ми изтрихте коментара?Какво неприлично имаше в него?