Дева, Телец... Кои са най-прагматичните зодии?

Някои са готови на компромиси
19 сеп 2021 11:23, Теодора Драгоева
3
Дева, Телец... Кои са най-прагматичните зодии?
IStockphoto

Да бъдеш практичен, прагматичен и реалистичен човек може да изглежда скучно за някои хора. Личностите, които притежават тези характеристики, рядко поемат големи предизвикателства в живота си, не са особено романтични, не си падат по приключенията и не са склонни да мечтаят твърде мащабно. Е, да си здраво стъпил на земята си има и своите големи предимства. Този тип хора обикновено са изключително надеждни и стабилни. Те имат чувство за дълг и отговорност. Освен това често успяват да подредят живота си по най-добрия възможен начин. 

А ето и кои са 5-те зодии в зодиака, които са и най-големи прагматици: 
 
Козирог
 
Козирогът е гръбнакът на зодиака. Хората от този знак веднага схващат реалността, която ги заобикаля, което им позволява директен и правилен подход към ситуацията. Те не губят време в мечти и блянове, а освен това не се изгубват в приливи на бурни емоции. Козирозите са готови на компромиси и работят усилено със средствата, с които разполагат, в името на това да изпълнят своите задачи и цели.

Дева
 
Девата е мъдра и интелигентна. Тя се интересува от интелектуални предизвикателства, логически разсъждения и притежава безупречна преценка. Именно за това другите хора много се допитват до мнението на човек от този знак, когато са на кръстопът или трябва да вземат важни решения. Прагматичните Деви веднага са готови да предложат дълъг списък с плюсове и минуси за съответната ситуация. Освен това тяхната преценка е много обективна и минава над всички капризи, пречещи на здравия разум.
 
Телец
 
Телецът е третата земна зодия в зодиака и логично - той също като другите две е прагматик. Той е здраво стъпил на земята, движенията му са бавни, но пък много стабилни. Той обича да играе на сигурно, вместо да рискува и да вкарва себе си и близките си в бели. 
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
nina преди 4 седмици
Съгласна с Яница!Като един истиски телец мога да търпя много,но отрежа ли човек,то е за винаги.След предателството най -много мразя някой да се опитва да ме юрка да правя нещо,което не искам.Няма как да стане,по никакъв начин :))
1
4
 
8
 
! Отговори
Яница преди 4 седмици
Телеца е страхотна эодия!!! Лаконичен и внимателен!!! Съвършен с тънък усет просто е ненадминат !!! Никога не лети в облаците и не се хаби да плямпа глупости само и само эа да се намира на прикаэка!!! Постоянни в приятелството, съобраэява се с другите и не е натрапник!!! Прословут е с инатът си но ако си точен с него тогава е готов да ти се отдаде с цялото си сърце эа цял живот!!!