Евгени Минчев преживява шока от обира на промоция с Устата

Български звезди се събраха на промоцията на сборния DVD проект “Music Box”
13 яну 2005 16:36,
Евгени Минчев преживява шока от обира на промоция с Устата
Снимка: Авторът
Един куп български звезди се изсипаха на промоцията на сборния DVD проект “Music Box” в сряда вечер в столичен бар, съобщи Tialoto.bg.

В диска са включени клипове на Румънеца и Енчев, Светла Иванова, Устата, Ъпсурт, Анн-Джи, дует Мания, Галя и балет Сатен и Deep Zone Project. Това е първата DVD компилация с български хитове, която Селект Мюзик Медиа издава.

На шумното парти изобилстваше с имена от българския шоубизнес и хай-лайф. Безспорен бисер обаче бе появата на паркетния лъв Евгени Минчев,, който дойде на купона с непозната дама на средна възраст.

Любимият събеседник на Гала, чийто прякор вече е “Скарфейс”, бе в отлично настроение и изглеждаше напълно възстановен от побоя и психическите щети след грабежа в апартамента му.

Единственият спомен от неприятната случка е белегът на челото на бившия ватман, като раната все още зараства. Лимбираният светски хроникьор отново бе облечен със скъпото кожено палто, подарено му от близка негова приятелка, с което бе и на новогодишния купон на Нова телевизия. Коженият уникат струва 7 000 евро.

Купонът бе уважен и от “горещата” Венета Райкова, която се мерна набързо, но не бе придружена от Тихомир от BigBrother.

Организаторите на събитието обаче бяха проснали извехтял килим след входа на заведението, който се беше повдигнал нагоре и почти всички звезди се препънаха на влизане. До фатални последствия не се стигна, но българският елит влизаше с летящ старт на купона.

Определено най-високият мъж на събитието бе бившата волейболна и настояща медийна звезда Ивайло Гаврилов, придружен от своята нова приятелка. За сметка на това рапърът Спенс бе самотен, но в страхотно настроение.

Мъжете изпълнители обаче тотално засенчиха дамите в начина на обличане. Устата, който явно напоследък също си пада по кожи, беше с пухкава яка и нахлупена шапка. Румънеца и Енчев бяха сложили ретро костюми, комбинирани с маратонки.

За сметка на това Светла Иванова бе в стилен спортен черен тоалет и прибрана коса. Носителката на титлата Мис България Таня Карабелова също бе решена в черно.

Анн Джи, която участва с цели два клипа в компилацията “Music Box”, не се появи на промоцията, въпреки че обикновено не изпуска подобни светски събития. Галя и балет Сатен също не се появиха.

За сметка на това секси девойките от балет "Екс", които танцуват с Устата и Ан Джи, вдигаха адреналина на гостите с еротично излъчване, докато се поклащаха на песните от диска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание