Гаджето на Део се снима гола в новия му клип

За първи път Део се снима заедно Лора Караджова
7 юни 2005 13:58,
Гаджето на Део се снима гола в новия му клип
Део с приятелката си Лора (горе), Дичо заедно с новия си колега Бирата, с когото имат нов музикален проект и Андрей и Надя(долу). Снимки: Булфото
Гаджето на ДеоЛора Караджова се появи по оскъдно облекло в последното видео на русия водещ „Stay with me again“, съобщи Tialoto.bg.

Дъщерята на Данчо Караджов от Сигнал се представя брилянтно в ролята си на любимата жена на Део. В клипа Лора не носи нищо от кръста нагоре.

Освен двамата влюбени, които демонстрираха привързаността си и на промоцията на клипа в понеделник вечер, във видеото участват още много двойки, които се целуват пред камерите. Според Део това е основната идеята на клипа.

„Хубавите филми човек може да ги разкаже с две думи“, каза Део за Tialoto.bg. „Аз този клип мога да го разкажа с три - „Хора се целуват“, значи се надявам това да е един добър клип“.

Русокосият веселяк представи видеото сред колеги, журналисти и приятели в столичния клуб Порно. Гостоприемният домакин почерпи гостите си с ягоди и бяло вино, с което те напълно забравиха отвратителното дъждовно време навън.

Освен оригиналната версия на видеото, продуцентите му Чучков Брадърс са заснели още една забавна версия на клипа със смешни кадри, направени по време на снимките. Тя ще бъде излъчена съвсем скоро ексклузивно по телевизия ММ.

Видеоклипът всъщност е и наградата на Део за дебют на 2004 от телевизия ММ. Традиция е всеки, който спечели наградата за дебют, да получава и шанса да заснеме един клип, финансиран от спонсори на медията.

Оператор на „Stay with me again“ е Сашо Моллов, който е по-известен като един от най-добрите фотографи у нас.

На партито присъстваха много неочаквани гости като ди джей Айвън и Радо Шоу. Сред приятелите на Део бяха Румънеца и приятелката му, Андрей от „Сблъсък“ с гаджето си Надя от „Елит“, бившият фронтмен на Д-2 Дичо и още много други.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание