Еминем и Фифти Сент удрят Европа

Двамата най-успели рапъри започват грандиозно европейско турне
9 юни 2005 14:48,
Еминем и Фифти Сент удрят Европа
Еминем и неговото протеже 50 Сент - успелите "улични" момчета на Америка

След като продадоха милиони от последните си албуми Еминем и Фифти сент (50 Cent) ще зарадват и феновете си на Стария континент, съобщи Tialoto.bg.

Еминем не е посещавал Европа през последните 2 години, а интересът към него е огромен, като се има предвид, че от последния си албум Encore бяха продадени над 10 милиона копия.

50 Сент, който отдавна мина границата на богатството си от 50 милиона долара успя да продаде за по-малко от 3 месеца над 6 милиона копия от последната си „творба“ The Massacre.

Освен песни на култовите вече рапъри, феновете ще могат да чуят и много изпълнения от страничните проекти на звездите и песни на D12, Оби Трайс,Лойд Банкс и Джи-Юнит. В турнето ще участва и Флипсайд,чийто дебютен албум “We The People” излезе на 30 май.

В Европа за първи път ще бъде представена пред публика и най-новото попълнение на фамилията - рапърката Оливия, която ще издаде новия си албум това лято.

Енгър Мениджмънт 3 (Anger Managment 3) ще започне на 1 септември и ще обиколи най-големите европейски градове, като организаторите очакват посещенията да надхвърлят 600 000 души.

За съжаление това автоматично лишава феновете от Източна Европа. В най-близката си точка до нас, турнето ще премине на 1 септември в Хамбург и 7 септевмри в Париж. Останалите дати са в градовете Копенхаген, Гьотеборг, Амстердам, Единбург, Дъблин и Манчестър.

Малко преди старта на турнето Еминем ще пусне на пазара и DVD “The Anger Managment” с кадри от старите турнета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание