16-годишна с дебют "Може да ми се обадиш"

Пробивам с глас, не с тяло, вярва Деница
2 ное 2018 10:52, Анисия Иванова
6

От "люпилнята на таланти", сиреч музикалните формати, към голямата сцена на активната музика - идва дебютната песен на 16-годишната певица Деница Караславова "Може да ми се обадиш".

"Не се чувствам различно, тъй като следвам мечтите си. Боря се да постигна целите си всеки ден. Подписах с лейбъла "Монтемюзик". Всичко се случи много бързо. Не очаквах да започна да работя за музикална компания толкова бързо. Надявам се отношението ми към хората да остане същото. Много е важно за мен да остана същата", сподели Караславова в "България сутрин".

В училището в Първомай "Д-р Асен Златаров" училищният звънец за край и начало на часовете ще бъде вместо познатият ни звън – песента на Деница.

"Аз родом съм от Първомай. Много се изненадах от решението на директора на училището. Искам да направя нещо различно. Искам да популяризирам не-скандалния стил в музиката. Какво по-хубаво от това да пробиеш с глас, а не с тяло?", изтъкна изпълнителката пред Bulgaria ON AIR.

 


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
:) преди 2 години
Ааааааааа,Ооооооооо... може да ми се обадиш.Композитори,текстописци...шит.Горките млади ,талантливи певци.
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
***....директора пускал песента и вместо звънец....хахахаха още по-голяма трагедия
3
1
 
20
 
! Отговори
АЗ НЕ ПРОБВАМ С ТЯЛО преди 2 години
Ха-Ха! Няма такъв виц! А на клипа се чекне и "слиза надолу", за да обслужи *** юнак, който си е разголил гърдите. Денице, няма да стигнеш Сузанита! Много си зле и си закъсняла! Провокации като твоите не са толкова интересни. Да беше на 11 може би щеше да си провокативна, но сега всяка 16 годишна има километричен оборот от мъже, така че с нищо не изпъкваш.
2
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормално. Все едно и също. С тяло или без тяло. Бездарни композитори, композиращи "масова" музика, която даже не може и да се мечтае да излезе извън пределите на нашенските "медии".
1
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Акоя пуснете още веднъж тази брадата новина ще ви е за първи път.