Спипаха мъже, докато с любов поливат за растеж... коноп

Отглеждали са близо 1000 броя растения
29 юли 2020 18:00,
14
Спипаха мъже, докато с любов поливат за растеж... коноп
Снимка: БГНЕС/архив

Нива, засята с растения от рода на конопа, са открили полицаи в землището на Лясковец при провеждане на специализирана операция за противодействие отглеждането и разпространението на наркотични вещества в понеделник, съобщиха от полицията във Велико Търново.

Още по темата

В района били забелязани и двама мъже, оборудвани с фенери и пръскачка. При появата на полицейските служители те опитали да побягнат. След употребата на физическа сила и помощни средства двамата били задържани. Установена е самоличността им - на 25 и 30 години от петричко.

Установено е, че мъжете са се предвижвали с лек автомобил, който е намерен в близост до нивата. Във возилото са намерени и иззети торове и препарати за бърз растеж. При извършен оглед на нивата са установени засети около 1000 растения от рода на конопа, в различна степен на развитие, с височина от 1,5 до 2,5 метра, система за капково напояване, соларни панели, акумулатори и трансформатори. Двамата са привлечени като обвиняеми. На по-младия е наложена мярка за неотклонение „подписка“, а приятелят му е задържан за 72 часа. Работата по документиране на цялата им престъпна дейност продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
... преди 3 години
До Hitar PetarБратле!Ти си гениален...............
11
0
 
2
 
! Отговори
z-rock преди 3 години
До Анонимен 10: А бе, брат, то и най-скъпото кафе е онова дето го се-Рат едни маймунки, *** не бих си купил!
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицейска акция с романтични разходки под лунна светлина в землището на някое си село, хванати за ръце. И "забелязват" фенер! Може нивата да си е тяхна. Глупости! Не си вдигат задниците от патрулките. Впрочем интересен факт. В Афганистан пускат малки момиченца да тичат голи из нивите (нямат окосмяване) и събират после полепналата смола. Това е най-качественият и скъп хашиш. Та може полицаите да са си правили шкембе-косми-хашиш - специалитет срещу арабите. Те свинско не пипат.
9
2
 
2
 
! Отговори
Hitar Petar преди 3 години
Тея с по 100, та даже 1000 растения не знам какво очакват. Гледай си спокойно 1 на тавана в къщата и немаш грижи. А като си с автомобила, Waze за да следиш де има полиция и да ги избягваш.
8
10
 
5
 
! Отговори
Аз Боко вожд ваш 2 преди 3 години
Ваш Вожд Боко говорих с Меркел,ама тя нещо е в климакс и изкрещя само: Was и ме пита дали,ако ще ходя при нея ще си нося немската масща,която ми подари". Не знам защо не иска да чуе,че конопът лекува тоя вирус и да ми даде пари. На Макарона нищо не му разбирам,ъ-ъъ дали да не поискам съвет от Путин? Руски най-много разбирам.
7
1
 
3
 
! Отговори
ъъъ преди 3 години
Да ти имам чувството за хумор, Гълъбов..
6
1
 
17
 
! Отговори
Само питам преди 3 години
Не спипаха ли мъже докато правят любов с коноп?
5
5
 
5
 
! Отговори
Аз Боко вожд ваш преди 3 години
Аз вождът на племето Боко заявявам като шаман,че конопът лекува и корановируса и призовавам да го изнасяме и в Е.С. Аз лично ще питам Меркел и Макарон да ми отпуснат още евро средства за отглеждането му. С една стрела,така пробождам 2 заека. Инвестиции в селското стопанство и за борба с корановируса. Не съм ли умник и отличник на племето,а?
4
4
 
4
 
! Отговори
видяно преди 3 години
Полицаите да идат да проверят в с. Алтимир- Врачанско - срещу бензиностанцията има нива с растения, подобни на канабис.
3
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей,журналисти. Откъде знаете,че е било с любов,а не без любов това поливане? Видели сте ги как целуват конопа ли?
2
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
работят момчетата по програма ,, Млад Фермер ,, копаят , пръскат , поливат ..... и накрая търтеите идат да им откаднат реколтата .......
1
1
 
18
 
! Отговори
11 преди 3 години
Е защо не са оставили завалиите да си изтъкат ризки от конопа?