Орлов мост отново е блокиран, изникна нов палатков лагер

Домати и яйца по сградата на Министерския съвет
Обновена: 7 авг 2020 22:58 | 7 авг 2020 22:58, Камелия Цветанова
764

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Движението в района на Орлов мост отново е блокирано от протестиращи в 30-ия ден на антиправителствени протести в столицата. Демонстрантите отново разпънаха палатки на възловото кръстовище, след като рано тази сутрин при полицейска акция беше премахнат палатковия лагер.
Още по темата

Пространството между Ректората и Орлов мост тази вечер беше превърнато в пешеходна зона. 

Както всеки ден недоволните от властта, които искат оставките на премиера Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев, тръгнаха от Министерския съвет и стигнаха до Орлов мост.

 Правителствената сграда беше обсипана с яйца и домати.

Движението по булевардите "Дондуков" и "Цар Освободител" също беше блокирано по-рано от стотици протестиращи, събрали се в "триъгълника на властта" за поредната вечер на антиправителствен протест в София. Полицейското присъствие в района е видимо по-малко от предишните дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


764
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
566
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращите са много отворени. Псуват,кълнат,заканват се на Борисов и Доган,обещават промяна и днес се видя. Доган се показа през оградата,посмя им се,те станаха изведнъж много мирни и любезни,снишиха си гласчетата и почнаха да му обясняват как искали ново управление. А той им се смее ли смее. Даде им по едно сладоледче и се прибраха доволни намазали нещичко. В София ако Борисов излезне и им даде по едно кюфте ще почнат да го прегръщат и целуват. Видя се колко сте продажни.
565
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква ПАРОДИЯ!!! Наследниците на тези,които накараха 2 милиона българи да напуснат България и ограбиха всичко построено от нашите родители сега искат да дойдат на власт.
564
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Минеков ще вземе 700 000Хаджигенов ще вземе 700 000Бабикян ще вземе 700 000Каква деградация за Бабикян. Последният път от Станишев и БСП взе 1 500 000.Минеков продаде статуетки за 300 000 на Божков, за да издигне Мая Манолова за кандидат-кмет. А горките протестъри нищо не взимат, само дават подкрепа
563
1
 
5
 
! Отговори
До 520 преди 3 години
До АнонименНе, не са нашата надежда и бъдеще тези, за които агресията, злобата и омразата са мисловна схема, а бесилките, паветата и разбиването на глави - израз на желание за промяна. Не искам такова бъдеще!
562
7
 
1
 
! Отговори
Протест! преди 3 години
Бойко се е свързал с посолството на САЩ и е платил 1.85 милиарда лева за поръчка за използване на климатичното оръжие HAARP!!Затова има бури и дъждове над София последните дни. Толупа чрез Сорос и ФАЩ се опитва да ни спре!!
561
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-противен от Борисов и Доган е слугата на Нинова- фигурантът. Гади ми се от самодоволната усмивка на този страхливец и кариерист!
560
2
 
5
 
! Отговори
Страх от Господа преди 3 години
До всички л.у.мпенизирани протестъри:Господ гледа и затова ви изпрати проливен дъжд. Искате да разрушите демокрацията в България , господа! Нищо няма да се промени, ако сега правителството даде оставка, защото дори да даде, Гешев няма да си тръгне и следващото правителство пак ще е на Доган и Пеевски, но разни *** и смешници , безбожници като Радев ще се възпозлват и ще върнат държавата 15г назад.
559
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе наистина ли всички хора са толкова оглупели?Премахването на блокадите беше организирано от самите протестиращи. След като видяха, че 2 седмици палатковк лагер, блокада..и никва реакция от обществото те решиха да ескалират с премахване на лагера. Премахването стана бързо и безпроблемно ( много странно за един протест). Да ама и това не предизвика очаквания обществен гняв. Греда!!Затова си върнахме палатките и сега мислим за кървава случка на протеста която да събуди обществения интерес.
558
1
 
6
 
! Отговори
Бойко клепе уши! преди 3 години
Вместо да арестува главатарите и подстрекателите на метежниците, защото нищо добро не очаква българския народ, ако червените крадци се върнат отново във властта. Тия *** отново ще ограбят спестяванията на хората и заплатите ще станат пак по 3 долара/ евро, пак ще се редим на опашките за хляб и кисело мляко, пак мизерия, аман от руските ***...
557
1
 
7
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Протест!!Те ще дойдат, но няма да ви говорят, направо ще действуват! После да няма :"Господин другарю президент, а пък джандармерията ни бие"?
556
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Търпението на хорта се изчерпва и скоро ще изметат протестиращите барабар с шефа им Че Ге Радев.
555
0
 
6
 
! Отговори
Пример от Ливан преди 3 години
СДВР да пусне на екипите клипове от Ливан с показно как се прави с нагли типове , които си въобразяват , че живеят във времената на Великата Октомврийска!Като се надъхат, да ходят на терен с водните оръдия и сълзотворен газ.Проектът "Българско лято" на Божков приключи!
554
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Махайте се *** протестиращи докато не е станало късно.Няма да ви търпим още дълго
553
7
 
2
 
! Отговори
Протест преди 3 години
Ако трябва и дървета ще отрежем за да блокираме пътя. Но Бойко Борисов трябва да си отиде. Това повече не се търпи.
552
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези идио*ти изпочупиха центъра.Не са протестиращи а рекетиращи.
551
1
 
4
 
! Отговори
КОЙ преди 3 години
Като видяха, че СДВР осветли вчерашните им планове и веднага започнаха да пускат линейки. Остават обаче няколко неотговорени въпроса:КОЙ има интерес да клати държавата посред COVID пандемия и икономическа криза, когато страната ни най-много се нуждае от политическа стабилност?КОЙ много бърза да падне правителството и да им предсрочни избори, при положение, че редовните са само след 7м, а и като падне сега правилтеството няма да има машинно гласуване?КОЙ? КОЙ? КОЙ ?Отговорете си сами...
550
4
 
2
 
! Отговори
Протест!! преди 3 години
Който не му угажда блокадата, да дойде да ни го каже в лицето!!Чакаме ви на Орлов мост.
549
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По прости и арогантни протестиращи не бях виждал.Продължават да си показват магарията.
548
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия нагли протестъри още ли не са се махнали.Една цистерна с вода да им охлади страстите ще им дойде добре.
547
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка на мутрите от СИК!Долу шайката!Долу поръчкоратурата!Да изградим нормална и европейска правова държава!