Майка уби трите си деца в Австрия

Жената също е имала леки наранявания
17 окт 2020 17:42, Анисия Иванова
35
Майка уби трите си деца в Австрия
Снимка: Pixabay

Майка призна, че е убила трите си деца в апартамент във Виена, съобщи австрийската полиция, без да съобщи мотива за това жестоко престъпление, предава AFP.

31-годишната жена се e обадила на спешния телефон в ранните часове, заявявайки, че иска да се самоубие. Когато полицията е пристигнала на адреса, са били открити телата на осеммесечно бебе и тригодишно момиче.

Деветгодишната дъщеря на жената е откарана в болница, но не могла да бъде спасена, съобщиха от полицията и добавиха, че майката също е имала леки наранявания.

Според съобщения в местните медии трите момичета са били задушени, съобщава "Фокус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: Виенамайкаполициядеца
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
Теди преди 3 години
Сега в Ада Демона Николина коли и беси каквато е зла няма да сварят да бягат да се крият от нея
29
0
 
0
 
! Отговори
Теди преди 3 години
В Ада да внимават да не правят трохи от бисквити , а а е паднал някой косъм всички ще ги изпотрепе демона Николина каквато беше и е злобна мале
28
2
 
4
 
! Отговори
мир и спасение преди 3 години
Апокалипсиса наближава,свършека на света ще е,ужасен.Да се молим Богу за спасение на душите ни,малко остана
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
в ес има закони за пространството на живот и разходка на добитъка, но не и за живот и работа на хората...Стига глупави клишета. Пространството на живот на добитъка се свежда до това едно животно да има достатъчно място да се ОБЪРНЕ, разходка важи само за продукти от свободно отглеждане (най-скъпите) и значи стопанството по принцип да има изход навън, но не и животното да може да го достигне, защото са хиляди. Баш на добитъка сме тръгнали да завиждаме.
26
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера рускиня изхвърли двете си момиченца от 4 етаж- 3и 8 годишни. Изоставил ги руснака и майката изперкала. Не се знае дали децата ще оживеят. В тежко състояние са. Света полудя, хора!Само не разбирам защо посяга на децата. Като искат да ***, еми да ***. За децата все ще се пигрижат я баба, я социалните, но ще са живи!
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много тъжна новина :(
24
6
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До 21Което ме подсеща, че в ес има закони за пространството на живот и разходка на добитъка, но не и за живот и работа на хората...Ценности.
23
14
 
18
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
ИСКАМ ДА ПОПИТАМ всички ***, либерали и прочие, Австрия като е подписала и ратифицирала Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие - т.нар. Истанбулска конвенция - ТОВА С КАКВО ПОМОГНА НА ТИЯ ТРИ ДЕЦА, убити при потресаващ случай на домашно насилие???Истанбулската конвенция не помага и не защитава от домашно и никакво друго насилие, а само разпространява ***-идеологията, развращава децата и руши нормалните семейства!
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ас расбирам маикята заштото лошият чурбажия шев и е платил малку заплатата и затова макята сае самообесила себе и и дитсата лошити чурбажии не триава така да прават и така
21
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
moje da e prochela novinata, che subsidiata za edno tele e na po-visoka cenova stoinost v evro valuta ot subsidiata za edno dete v eu darjava?!tova mnogo lesno popravia cennostnata sistema po patia kam shengen.
20
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
proizvoditel otteglia i brakuva produkciata i markovoto si ime...moje da gi e prodala za humanni nauchni izsledvania v polza na chovechestvoto ili za surovinni donori...
19
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
borisov, toz kotio do40 ot koia gora e cepil darvata, det sa podpirate s kiro ananiev, dode srichate mu mu mu pismoto?
18
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както са тръгнали нещата, Ердоган най-много да си вземе надземната част на Турски поток която си е на Турция и по нея да започне износ на газ към Европа, а Путин ще го и3дyха много здраво.
17
10
 
0
 
! Отговори
Ами преди 3 години
така е с карантините поради ужасния "смъртоносен" вирус.Не иска децата й да живеят затворени като роби
16
4
 
2
 
! Отговори
Djendyr преди 3 години
Може да е разбрала . . .
15
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
премахването на етнонационалната държава...1. Миналият месец стана същото в Солинген (Германия) и майката е чиста германка. За тази още няма информация, но мотивът е същият - изоставяне на семейството от бащата, тоест най-вероятно също не са мюсюлмани. 2. При падането на нацистка Германия в бункера на Хитлер са намерени труповете на 6-те деца на Гьобелс, които е можело да бъдат спасени, но са били отровени по желание на майка си Магда Гьобелс.
14
3
 
20
 
! Отговори
Додо преди 3 години
С премахването на етнонационалната държава, премахването на границите и организираното транспортиране в земите на европееца на милиони кафяви полудиваци от Третия Свят, такива инциденти стават ежедневие. Западния човек беше приспан от заговора на ония, в колаборация с медийния комплекс за пропаганда и дори идея си няма какво реално представлява Третия Свят. Сега, лека полека започва да го вкусва.
13
28
 
4
 
! Отговори
Oli преди 3 години
Тя си ги е раждала,тя си ги трепи -може така да е разсъждавала !ако са били уродливи ,за какво и са?
12
3
 
17
 
! Отговори
До 10 преди 3 години
От Непал е. Татето живеело отделено от тях, навярно с некоя убавица.
11
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хитлер е роден в Австрия