Зеленски след атаката край Запорожие: Кръвожадни негодници!

Руските войски нападнаха хуманитарна колона с цивилни
30 сеп 2022 14:54, Нели Христова
222
Зеленски след атаката край Запорожие: Кръвожадни негодници!
Снимка: БГНЕС

Украинският президент Володимир Зеленски днес отправи нападки към Русия, като нарече нейните ръководители "терористи" и "кръвожадни негодници", след като нападение срещу хуманитарна колона с цивилни край град Запорожие отне, по най-нови данни, живота на най-малко 25 души и рани 50.

"Само завършени терористи могат да направят това и те не трябва да имат място в цивилизования свят", написа Зеленски в Телеграм и в изблик на гняв добави: "Кръвожадни негодници! Вие със сигурност ще отговаряте за всеки погубен украински живот!".

Проруските власти, на свой ред, обвиняват Киев за този смъртоносен удар, отбелязва АФП, цитирана от БТА.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
0
 
0
 
! Отговори
факт преди 1 година
До Най-послетова е дело на българи!Не бива да останем безучастни пред страшното бедствие от току-що потушената гражданска война в страната. Стоят безпомощни- хулени и гонени често от най-близките си- хиляди семейства на избити и арестувани. Нито тези, които подгавриха надеждите на работните маси и забегнаха, нито онези, които клаха народа си, както и турчин не го е клал,- нито едните, нито другите ще помислят за тълпите жени и деца, оставени на произвола пред зимата
157
3
 
3
 
! Отговори
стар комунист преди 1 година
Не показвайте този наркоман повече!
156
5
 
9
 
! Отговори
Сармат преди 1 година
Идвам за теб, недоклатено фашистче
155
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Укрите са нахални и нагли,нямат място на тоя свят
154
3
 
4
 
! Отговори
Иван преди 1 година
И това недоразумение и руското недоразумение трябва да изчезнат от картата. Нито едните нито другите са цвете за мирисане. Най-лошото е, че ние им сърбаме попарата. Този фарс можеше да приключи за няколко дни, ако не беше подклаждан изкуствено отвъд океана, но целта е ясна - да затрие нормалното европейско общество, не укрите или руснаците, а нас - нормалните европейци!
153
3
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Да,със сигурност руснаците са стреляли по колоната бежанци,отправили се да търсят нов живот далече от недоразумението,чиито изказвания ни пускате всяка сутрин по радиото за събуждане.
152
7
 
18
 
! Отговори
Петров преди 1 година
Русия взе 6 атомни реактора, природните ресурси, големи територии а Украйна 300 години ще плаща на САЩ братската и помощ с жито.
151
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Най-после,к.184, А, че ти ли представляваш света? Ти да не си братовчед на онова еврейче Зеленски или си близък с пастрока му Байдън?
150
22
 
17
 
! Отговори
Най-после преди 1 година
Светът се убеди, че руснаците са из-ро-ди..
149
14
 
20
 
! Отговори
Pernik преди 1 година
Погледнете му дрехите... мяза на сина на Саддам Хюсейн!!!
148
12
 
17
 
! Отговори
НИЩОЖЕСТВО преди 1 година
Децата пред блока: - Стига си лъгал като Зеленски....
147
8
 
5
 
! Отговори
Чифутите ни избиват преди 1 година
До DO 179Има евреи и евреи. Ленин, Путин, Сталин, Хитлер и другите като тях са най-гадната прослойка от жидовското котило - такива ги наричам "***". През 2-рата световна война *** са разпореждали и извършвали най-кървавите убийства. Около Хитлер е имало цяла кохорта от високопоставени ***. *** са убивали обикновени хора-евреи, за да си присвоят богатствата им. Всички световни войни са провокирани от *** и са напълнили банковите ресурси на чифутските банки на Ротшилд.
146
3
 
2
 
! Отговори
DO 179 преди 1 година
А какво са Зеленски и Меркел?
145
11
 
7
 
! Отговори
Да се знае преди 1 година
Фашизмът започва от Русия. Първият фашистки преврат в света е т.нар. "Октомврийска революция" през 1917 г. Фашисткият преврат е подготвен и проведен от евреите, които създават т.нар. "болшевики". Водачът на болшевиките Ленин също е евреин. Комунизмът е измислен от еврейско-масонските ложи с цел да мъти мозъците на хората. За съжаление евреите са като вирус - влязат ли в един организъм (в държавата) го овладяват напълно ! Путин (Щаломов), Медведев (Мендел), Песков и Кирил Гундяев са евреи !!!
144
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя третокласен актьор започна много да се престарава, а на сайтовете очевидно много се заплаща да му публикуват простащините и те срещу пари всичко правят. Та това е в полза на рашъните, не на укрите и престарелия daddy Biden
143
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докога ще ни облъчвате с англосаксонската кукпа на конци? укронацистите избиват мирни жители без капка срам!
142
9
 
21
 
! Отговори
Укронацизъм преди 1 година
Обстреляните са пътували към контролираната от Русия част от Запорожие. А укронацистите са ги обстреляли. Не им е за пръв път да обстрелват мирно население.
141
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
копелдакоткласа иде ред на последната му доза. всякагнида един ден почива от смърт чрез умиране баш га свършва живота и започва смъртта. друга хармония в битието и небитието назленитеглисти не имало, ням и неможе да има защото всички те ще починат от смърт чрез умиране - казва май юни Билията
140
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що изгони "Амнести интернешенъл", неудобни истини.
139
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нал НАТО и САЩ виждат сичко със спътниците пък не можаха да спасят хората.