След протест на феновете: Пирин отмени контрола с македонци

"Вето, санкции и пълен игнор, докато не се научат да ни уважават"
24 яну 2023 22:36, Красимир Ангелов
25
След протест на феновете: Пирин отмени контрола с македонци
Снимка: Lap.bg

Контролната среща на Пирин Благоевград, която трябваше да се играе утре (25 януари) с ФК Скопие, е отменена, съобщиха от благоевградския клуб.

Контролата преди подновяването на шампионата в средата на февруари трябваше да се играе от 13:45 на стадион "Христо Ботев".

Още по темата
На официалната фейсбук страница на благоевградския клуб съобщават за отменената среща и посочват, че утре от 14 часа, на стадион „Христо Ботев“, Пирин ще срещне отбора на Марек (Дупница).

По-рано днес привържениците на Пирин Благоевград излязоха с остра позиция за предстоящата контрола на "орлетата" със северномакедонския отбор.

Феновете на благоевградчани поискаха от любимия си клуб насрочената на среща да бъде отменена, тъй като според тях северномакедонските фенове и жители на страната трябва да спрат с омразата си към България и българщината.

"За нас е недопустимо да играем приятелски мач с ФК Скопие с оглед последните събития в РСМ. Ширещата се омраза към България, българщината и хората с българско самосъзнание там трябва да има своите последици. Нашите братя на Запад от нас трябва да разберат, че България и българите не са техен враг. Подмолното и лицемерно държание на граждани и институции в РСМ обаче трябва да бъде санкционирано. За това ние феновете да Пирин заставаме зад българите в РСМ в знак да солидарност и оглед на репресията, на която са подложени настояваме за анулиране на контролния мач. Вето, санкции и пълен игнор, докато не се научат да ни уважават", написаха феновете на отбора от Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тва е положението другари санкции на санкциите
15
0
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
Мачовете с отбори от РСМ определено са неприятелски .
14
5
 
5
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Дежурните платени се познават предимно по това, че дори и новината да е "На Кристина Агилера и е излязла пъпка на четирибуквието" пак ще намерят руска следа и виновният ще е Путин!
13
1
 
22
 
! Отговори
мхм преди 1 година
достойна постъпка, адмирации
12
15
 
3
 
! Отговори
я се осъзнаете преди 1 година
Отменяме контролата , докато се научат да ни "уважават". А, бе не особено умни същества----Със санкции , заплахи и демонстративни жестове, никой няма да те уважава повече. Уважението е с култура в отношенията, силна икономика насочена към хората, висок жизнен стандарт и грижа на държава за всеки българин. Да не се продават бг паспорти и корумпираните --в затвора. Тези русдки агенти в Македония и България пак ли ви подведоха? Да не можем да ходим в съседите, за да има рубли Копейкин?
11
1
 
21
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Браво МЪЖАГИ!!! Направете това, което нашите продажни политици ги е страх да направят! Докато самите ние незапочнем да се уважаваме, никой няма да ни уважава. Достойна постъпка от ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ! От днес нататък съм фен САМО на Пирин Благоевград и Марек Дупница! Браво, успехи и САМО НАПРЕД!!!
10
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво момчета,точно така!!!!
9
1
 
3
 
! Отговори
Българин преди 1 година
До Сата НАТО Много си прав! И докато не изчистим тая пасмина няма да живеем в нормална държава!
8
1
 
11
 
! Отговори
msm преди 1 година
До Makedonec - всички права - да учат, да работят, да пътуват, да строят къщи и домове, да се задомяват, да се лекуват, да ядат македонска наденица, да слушат македонска музика, да пият люта ракия, да се зоват македонци. Защо, ти какви права немаш?
7
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на феновете и на фк ПИРИН. Това трябва да е пример за всички клубове и национални отбори.
6
2
 
27
 
! Отговори
Браво преди 1 година
Така трябва !
5
21
 
6
 
! Отговори
Натовеца преди 1 година
Войната идва и запада пак ни е залъгал с Македония ,като сиренце и пак ще прижевеем поредната национална катастрофа ,може би последна и ще видим Македония през крив макарон пак !Затва става въпрос ,който може да навърже нещата !
4
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
3
 
42
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 1 година
Поклон за феновете на Пирин!!!!!! България над всичко!!!!! Евала! Политиците взимайте пример!
2
3
 
45
 
! Отговори
Предложение: преди 1 година
Поканете еврокомисаря по разширяването Верхей да посети РСМ заедно с българската делегация и евродепутати/които имат запрещение да влизат в РСМ/на поклонението и полагането на венци на гроба на Гоце Делчев по случай 151 годишнината от рождението му....гОООлям цирк ще настане в РСМ !!!!
1
5
 
60
 
! Отговори
Uncle Tom преди 1 година
Браво. Достойна постъпка.