Залужни бие категорично Зеленски при избори в Украйна

Социологическо проучване показва разлика 68% на 32%
Обновена: 6 мар 2024 09:51 | 6 мар 2024 09:50, Петър Бойчев
54
Залужни бие категорично Зеленски при избори в Украйна
Снимка БГНЕС

Бившият главнокомандващ Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) генерал Валерий Залужни би спечелил президентските избори в страната, ако бъдат организирани такива в настоящия момент. Това показва проучване на агенцията "Социс“, цитирано от киевското издание "Страна.ua“.

Според резултатите от допитването, Залужни би събрал гласовете на 41% от избирателите в Украйна в първия тур на гласуването, а настоящият президент – Володимир Зеленски - 23,7%. За Петро Порошенко биха гласували 6,4%, а за Дмитро Разумков - 5,6%, пише Фокус.

Във втория кръг Залужни би победил Зеленски с 67,5% срещу 32,5%.

В същото време 65,4% от анкетираните са на мнение, че няма нужда от провеждане на избори преди края на войната. 33,3% са на противоположното мнение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Те за това са отменени и няма да има скоро! Зеле ще е вожд до самия край на държавицата си. И правилно, трябва да поеме отговорността, че съсипа страната си и изпрати на заколение сумати народ заради чужди интереси.
45
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да ходи Викиту Нюланд да раздава курабийки, да прави нов майдан и да маха наркомански.
44
0
 
10
 
! Отговори
края на ЗЕЛЯ преди 1 месец
иде сега америка ще инсталират друг президент на украйна ,който уж да води преговори ,и всички ще са доволни ,и така приказката ще има щастлив край,бития бит,еб..я еван
43
1
 
16
 
! Отговори
Станк0 преди 1 месец
Путин ще им е президент ,не разбраха ли
42
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези сайтове които завършват на уа дали са руска пропаганда???
41
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Путин отива на избори след десет дена, а Залужни сега къде е и Нюланд къде е? На ***
40
0
 
17
 
! Отговори
До Емигранция преди 1 месец
"Белия запад" ???? Верно тук хуморът понякога е по-добър, отколкото в специализираните вицаджийски издания! Пиши повечко - смешките са хубаво нещо.
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Виетнам 1963
38
1
 
14
 
! Отговори
До Бай Сатрап преди 1 месец
Виж, посолствений, никой не ти е крив, че снощи си препил и си се успал и затова не си си заработил центовете за нощната смяна. Не обвинявай нормалните хора, които нощем си спят спокойно, понеже не са си продали родината и семействата на американските сатрапи. Ако ще захлебваш - навивай си будилник. И карай по-сериозно, че ще те сменят с друг тRоляк, който нощно време е свежарка.
37
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И там щатските им колонисти ще си играят на евтин цирк с управление - опозиция, сменяйки пешките по дъксата. Точно като у нас - изтъркан сценарий. Да смениш ГРОБ-ДПС с ПП-ДБ не е никаква смяна - еднакви лиZачи на посолствени подметки са всички. И сегашното им общо управление е безспорно доказателство за този факт. Просто елементарни игрички за елементарни наивни хорица.
36
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Скапан руски сайт! Гнус ме е, излизам!!!
35
8
 
8
 
! Отговори
Бай Сатрап преди 1 месец
Този сайт спира коментарите в 1:30 през нощта, защото тогава няма тpoлове на смяна, които да "громят" евроатлантическите коментари.
34
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До АнонименЕ как избори не се провеждат а спортните състезания си вървят изцяло и не сее страхуват.Нищо скоро този самите украинци ще го пържат на кладата за това че продаде държавата на краварите
33
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този сайт е известен с разпространението на гнусни руски лъжи!
32
1
 
20
 
! Отговори
R преди 1 месец
Зеленото човече, толкоз' го е страх от избори.... В последно време, гледам, опитава се и телеграм канали да забранява в украйна, иначе всички се бием в гърдите, като радетели на демокрацията. Една малка част от украинското общество ( зеленски и ко) станаха милиардери за две години война...... но нищо, ние подкрепяме демокрацията... смях, смях, смях Но пък да го духат бедните, нека измират за нечии чужди интереси...
31
9
 
3
 
! Отговори
ЗАБЕЛЯЗАЛ СЪМ преди 1 месец
Забелязал съм, че хората масово ги мързи да мислят. Достатъчно е да им предложиш тема за размисъл и вече обработени удобните отговори и те ги ядат като топъл хляб и изобщо не си правят труда да се замислят, че реално демокрацията е най-доброто, защото само в демокрацията може да си свободен да си това, което си - ако си нещаcтник, ще си си такъв и никой няма да те закача и да ти пречи да си беден, но ако си човек с качества - същото никой няма да те закача и да ти пречи да успееш, да забогатееш.
30
0
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СТРАХУВА ОТ ИЗБОРИ И ИЗБОРИ ТРЯБВА ДА ИМА. НО ПРОВЕЖДАНЕТО ИМ НЯМА ДА Е ЛЕСНА РАБОТА.
29
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Свършиха пачките милиарди от сащ за Украйна ,Тръмп президент тая година ,,,)
28
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На зеле му дават 30 %той за тва забрани изборите
27
23
 
2
 
! Отговори
5555 преди 1 месец
Евтина руска пропаганда.