Магда и Красьо аут от академията в Свищов

Фолкпевачката била отличничка в спецалност "Финанси"
28 яну 2010 14:23, Красимир Ангелов
144

Снимка: uni-svishtov.bg

Красимир Георгиев – Красьо Черния, вече не е докторант в Стопанската академия в Свищов, съобщиха от Академичното ръководство на висшето учебно заведение.

“Истината е, че докторант Красимир Георгиев и дисциплинарно уволненият Калин Костов са отстранени от Академията по една и съща причина – единият не идва на занятия и курсове, другият не идва на работа по регламентирания 8 -асов работен ден”, се чете в официално обявената позиция на сайта на университета.

Според ръководството на академията се наблюдава “медийно преекспониране на лице и неговите телефонни контакти”.

Заедно с Красьо със спрени студентски права е и неговата приятелка – фолкпевицата Магда.

Още по темата

Според информацията, публикувана на сайта на Академията, статусът на студентката Магда Красимирова Стоянова е „отстранен (за определен срок)”.

“Същата се е обучавала в специалност „Финанси”, в образователно-квалифика­ционна степен „професионален бакалавър”, срок на обучение 3 години и начална учебна година 2007/2008 (6 семестъра), за което е положен съответен конкурсен изпит.

Към днешна дата Магда Стоянова е положила 8 изпита (от общо 11) от първи курс и само 2 изпита от общо 10 за втори курс”.

От стопанската академия е отстранен и доцент Андрей Захариев, който изпълняваше длъжността  заместник-ректор с  ресор “Магистърско обучение и докторантура”.

Официалното обяснение на ректора Величко Адамов е, че доц. Захариев е отстранен по “икономически съображения”, за да се пестят разходи от заплати.

Според групата преповадатели, която въстана преди месеци срещу ректора Величко Адамов, Захариев ръководи дружество, което притежава 151 атрактивни имота в цялата страна, съобщава “Янтра днес”.

Според имотния регистър фирмата на Андрей Захариев “Деруик асет мениджмънт” е собственик на малки хотели, офиси и заведения в цялата страна.

Дружеството е регистрирано в офшорна зона в САЩ и е на общ адрес с фирма на вдовицата на Дмитрий Минев – Руснака, и съпругата на Красимир Маринов – Големия Маргин.

В някои от имотите на фирмата се помещават и офиси на застрахователната компания “Бул Инс”, сочена за приближена до Маргините.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
0
 
0
 
! Отговори
az преди 14 години
Още едно време Вилито го разследваха за корупция, ама тогава изгора само един негов колега - това беше времето на подкупите в брой. После започнаха фондациите, задължителните учебници...
143
0
 
0
 
! Отговори
arabin преди 14 години
племенника ми е студент втора година в софия, и ми вика, вуичо, първото нещо което ми дадоха от по горните курсове беше списъка на кои даскали за каква оценка колко взима, за да неподбиваме цената, а и да не ги ощетяваме. ох те горките СИРОМАСИ, А кажете ми, че няма такова нещо пък да видим дали ще ви повярвам
142
0
 
0
 
! Отговори
знаещ преди 14 години
Е как кои? Солоташаците на Вили. Те са вечно с него, ама като видят дебелия първи се обръщат. Да ги изброявам ли поименно? Но вятърът се усеща. Много от ветропоказателите почнаха да правят мили очи на бунтарите. Голям смях, че дори им се обясняват как не са виновни. Вчера беше шоу.
141
0
 
0
 
! Отговори
до знаещ преди 14 години
Кои са ветропоказателите?
140
0
 
1
 
! Отговори
И к"во сега? преди 14 години
И к"во сега? Цяла България вика в Свищов има корупция само академиците нищо не виждат. Дали са късогледи или такава голяма е далаверата, че никой не смее да гъкне? А ако ректорчето е толкова силно, че може да командва цял град, то как така се стигна до тук? Абе много страхливи академици. И все за престижа на училището ги божли. Боли ги...за една голяма дряновица.
139
0
 
0
 
! Отговори
знаещ преди 14 години
Никой не е пострадал. Магда и Красьо са отстранени. Тоест след като утихнат бурите ще бъдат възстановени. На Захариев му изписват вежди. Първо ще си получава заплатата и ще си (пре)пише доктората, а в същото време ще си върти далаверите. Ще си получава хилядите както от магистърското, така и ще си върти офшорките. Куча влачи рейс. Вили Адамс на това разчита, да завърти лисича опашка и да покаже колко големи промени е направил. Ако имаше промени първи щяха да се обърнат ветропоказателите в Вилито
138
0
 
0
 
! Отговори
колчо преди 14 години
Достоен за Ректор на Академията е доц. Неделчо Митев!
137
0
 
0
 
! Отговори
Петков преди 14 години
Най-жалкото в случая е, че паметта на един велик българин Д.А. Ценов е поругана от "преподавателчета" в Академията. Няма вече такива Българи...
136
0
 
0
 
! Отговори
uuuu преди 14 години
Елементарно Уотсън! Виж колко са жителита на Свищов и после прави статистика за висшисти и коментирай "глава от населението". Или вече си направил справка и ще опишеш какъв метод си използвал за това изследване. Иначе съм съгласен за мнението ти за ***, но тях ги има навсякъде!Радвам се, че Андрешко поне е хвръкнал, а кога ще стане това и с Вили Адамс?????
135
0
 
0
 
! Отговори
един студент преди 14 години
имах една пичка от Свищовската Академия само ако знаете каква любовница е спука ми всички представи за самовлюбен Софийски *** жестока мадама и много готина във всяко едно отношение Вие малумници където знаете да се храчите така безпризорно във форумите какво знаете за Готините и Истинските Жени?Трябва ви много хляб и вода за да стигнете нивото им.
134
0
 
1
 
! Отговори
варна преди 14 години
Престижна работа било това Академията, сега разбрах защо..нека ви се смеят всички сега, да не сте мълчали като стадо овце..защото по-надолу като чете човек вижда, че всички вчико знаете..друго си е да си завършил с Ивана, и ректора ти да пере пари и да е корумпиран :)
133
0
 
1
 
! Отговори
варна преди 14 години
Бряяяяяяяя...то кой не е срещал някой гордо да му заяви "Абе завършил съм Академията, забрави ти,че си учил "...хахаха..алоууууу..академиците от Свищов, то много престижно нещо ..ааааааааа :) Страшна работа ти казвам е това Академията :) И к'во ми ревете сега - и във ВИНСА имаше един В.Бонев навремето ..вземаше пари от всички, но СТУДЕНТИТЕ му спретнаха постановка и го арестуваха с кинтите :) Вие като знаете, защо мълчите бе ? Академията АД- МАГДА,ИВАНА и на Маргините кинтите :)))
132
0
 
0
 
! Отговори
киро кюмбето преди 14 години
Тоя папурко *** СПИРАНТин бил ама и аЗЕ че си купим диплома с парички стига тоя РЕАКТОР да го оставят --------ще ви *** и УБРАЗОВАНИЕТО И МИНИСТЕРСТВОТО И ДЪРЖАВИЦАТА
131
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе тия дипломи по колко вървят да си купя и аз.
130
0
 
0
 
! Отговори
Ууууууу ... ! преди 14 години
Ако се направи справка ще видите, че Свищов е градът с най-много висшисти на глава от населението в България !!! Там всички митничарчета,футболистчета,местни келешчета и цялата им рода са завършили Академията !Как ли ?!? ... Сами се досетете !
129
0
 
0
 
! Отговори
Боба Фет преди 14 години
"Леле како, цигара-магара-тактика...."
128
0
 
0
 
! Отговори
марти преди 14 години
Алооооооооооооооооооо,академиците от Свищов,ама защо чак сега се разграничихте от Прегорелия???Защо не го защитихте поне малко,да не би някой друг да го направи докторант???Ами онзи папуняк,дето го е направил такъв,него до кога ще го търпите там???Ако патрона ви,чието име носи учебното ви заведение,знаеше какви шмекери и *** се въдят и живуркат под покрива на Академията,то щеше да си направи ритуално самоубийство в гроба...от срам!!!
127
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Сега няма ли да има разследване за укрити данъци и далавери на доц.Захариев?Всяко чудо за 3 дни!...
126
0
 
0
 
! Отговори
toi преди 14 години
....ZIRKA PRODELZAVA-TEZKO I GORKO TE O4AKVA----MAIKO BALGARIO....
125
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ujas. Ei takiva sme 99% ot balgarite. Strahotni bili.....