Искате органите ми? Извадете 1 250 000 евро!

Млад българин: Това не е шега!
15 апр 2015 12:22, Красимир Ангелов
56
Искате органите ми? Извадете 1 250 000 евро!
Снимка: Dnes.bg

Млад българин продава органите си за донорство за общата сума от 1 250 000 евро, съобщава "Телеграф".

Младежът е на 21 години и е пуснал "черната обява" в интернет преди няколко месеца, като уточнява, че парите са необходими на семейството му.

"Продавам цялото си тяло. Мъж на 21 г. в отлично здраве. Не пия изобщо алкохол, газирано, кафе, не пуша и никога не съм използвал наркотици. Храня се здравословно. Занимавам се със спорт. Нямам наследствени болести. Боледувал съм изключително рядко, предимно настинка. Не съм арестуван или издирван. Парите са нужни за семейството ми. Не продавам по отделно!!!", се чете в странната оферта, качена в сайт за безплатни обяви.

От съобщението му става ясно още, че след превода на сумата по банковата му сметка ще бъде изготвено завещание и младият мъж ще остави всички пари на роднини. Едва след прехвърлянето на парите ще стане и донорството, като то трябва да бъде извършено в чужбина.

"Обявата не е шега", е написал с големи букви мъжът, който е категоричен, че няма да свали исканата сума.

По информация на "Телеграф" не са малко случаите на българи, които продават бъбреци, костен мозък и роговици на цени от 20 000 лв. до 70 000 лв.
 


56
Още по темата: тялоорганидонорство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя идеята е стара, но все пак...

Продаваме България на Германия, поне това което е останало от държавната собственост. Поделяме си еврата и живеем като германци в провинция България, Югоизточна Германия.
42
1
 
2
 
! Отговори
Калина Станкова преди 5 години
Каква държава имаме само . Хората се принуждават да жертват собственият си живот в името на добротата и любовта . Каква е тази държава изоставила напълно хората си . Обрекла ги на глад , мизерия и смърт .
41
0
 
0
 
! Отговори
рара преди 5 години
Тоя *** на 21г не знае ли , че за толкова пари ще отстрелят 10 донора?
40
0
 
0
 
! Отговори
Огич до коментар 36 преди 5 години
Коментарът ти е уникален! Повод да се замисля отново за сериозните неща, които си казал......
39
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
повече е Реклама на сайта гратис.бг отколкото Новина
38
0
 
5
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 години
Купувам всички органи, като се отказвам от главата проста на този младеж. Завийте ми ги в хартия. Човешкият ум има граници, но глупостта е безгранична!
37
0
 
3
 
! Отговори
БЕЗ КОМЕНТАР преди 5 години
Преди години имаше някакви които пишеха за Телеграф , пак същата Новина се повтаря без Факти и конкретни Доказателстава , Манипулация и Дезинформация нищо друго
36
0
 
2
 
! Отговори
7-то ЧУДО на Света преди 5 години
Такива подобни Обяви има милиони по Света в интернет , че някой като Журналиста *** инициатора на текста не е виждал досега такова нещо си е негов личен Проблем
35
0
 
0
 
! Отговори
Недоумявам преди 5 години
Дали някой си прави шега?

Дали не се е скарал с близките си и по този начин е решил символично "да ги зашлеви"? Понякога родителите са жестоки, като ти натякват какво са направили за теб, как се жертват, вместо да си живеят и как се грижат ти да си нахранен добре, вместо те да си угаждат. Когато човек е съвсем млад, може да се засегне от такива обвинения.

Дали пък не става въпрос за семейство, което има някакъв сериозен проблем и наивното момче да е решило да направи благородна саможертва?
34
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може тайничко да се надява че ще оцелее след интервенцията. Примери много как разни хора живеят без разни органи, ей на чорбаджиите ни нямат сърца ама не умират, политиците ни нямат стомаси ми само едно право черво, та се не наядоха, ама и така са живи, а най странен е случая с народа, грам мозък няма че е оставил горните да го клатят, ама ей го на и той приритва гърчи но е жив.
33
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Познавах един, който не пушеше, не пиеше, не правеше секс, отказа се от богата храна. Беше здрав до деня в които се самоуби!
32
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еххх,, ако можеше да се продават органи в България нямаше да има бедни
31
1
 
1
 
! Отговори
в гетото преди 5 години
има бол , лев за парче
30
1
 
4
 
! Отговори
Кухавей преди 5 години
По-евтино ще му излезе да влезе в харема на някой по-заможен. Хем ще му е добре семейството и хем ще си живее.
29
4
 
7
 
! Отговори
хила преди 5 години
Едва след прехвърлянето на парите ще стане и донорството
Поредният Български шушляк решил да се прави на социално слаб и да рекетира *** с пари Дали си заслужава морално да помагаш на такива търсещи бързо печалби чрез медийна сензация очевидно не. Би било грях
28
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като му преведат парите и той като другите Васил Божковци ще се скрие някъде!!!!

А Ислямска държава пък продава в изобилие човешки тела и вървят до 100 хиляди долара :D
27
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човекът е полудял от доброто управление на Буда спрял да се разплаща към всички бюджетни с години и съсипал икономиката на страната ни!!!! НАП събира с 1 милиард по малко приходи за 2010-та спрямо 2009-та и така до ден днешен!!!!

Иначе обявата за да е сериозна трябва поне да обяви коя кръвна група е!!!!!!!!!!!!
26
2
 
0
 
! Отговори
ля ля преди 5 години
еми драги ми читатели ако си отегчен от живота и прсото искаш да се махнеш!?!?
така ще помогнеш на няколко хора - ама гледам на малко хора им се помага нящо!
ако му върже на този пич - ще се продам и Я !!!
25
0
 
10
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 5 години
Ееее то кат гледам тоя ценоразпис много пари дават бе,то яз кво да си продам дет ми не требе-айде ушите може,то много чуват и вечер се са буда кат дращат дръвениците по рундука а пък са и големи та на кой ги турят ако ги размаха и направо ша фръкне...пък бабата са обажда,че и друго имам дет ми не требе ама то за ско ли муй на некой бе освен за камшик да го ползва
24
5
 
5
 
! Отговори
nina преди 5 години
Tova e genocid na darjavata spriamo podanicite si . Ima hora iznemogvat blizki rodnini a darjavata se zanimava s tapotii da go DUHAT TIA OT PARLAMENTA