След кърменето – къш с количката от ресторанта

Изгониха семейство с дете в количка от хотелска столова
16 апр 2015 11:07,
270
След кърменето – къш с количката от ресторанта

Семейство не е допускано в ресторант с детска количка, в която е бил 6-месечният им син. Такава жалба е постъпила в Комисията за защита от дискриминация (КЗД).

Родителите, които са били гости на хотел, се оплакали пред експертите, че не са ги допуснали в ресторанта заедно с детето им.

Още по темата

"Лекарските изисквания за възрастта разрешавали 5-10 мин. детето да бъде в седнало положение. В останалото време – легнало. Забраната осуетява доброто изживяване на почивката и съвпадналите с нея именни дни на детето и майката", твърди жалбоподателят.

Родителите дори били посъветвани да се хранят на смени в ресторанта или когато детето им заспи, пише "Монитор".

Новата гавра идва по-малко от месец, след като социалните мрежи бяха взривени от случая на забрана за кърмене в столичен мол.

Комисията за защита от дискриминация отново подхвана случая, решение все още няма, но пък хиляди майки изразиха несъгласието си с подхода на търговския център, стигна се и до протести с бебета на гърди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
31
 
! Отговори
FR преди 9 години
"Правата ви свършват там, където започват правата на другите!"Ясно и точно.
13
13
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Единственно в България се счита, че си по-малко човек ако имаш дете. Не се учудвайте защо нацията ни е на изчезване. А забрана на деца да посещават детските площадки понеже пречат на разхвърлените там *** и паркиралите върху градинките коли няма ли да има скоро?
12
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
напишете кой е хотела, така тези, които одобряват действията на хотела ще го видят като реклама и ще отидат, а тези които не ги одобряват просто ще го подминат с 200. От хотела какви притеснения имат, за да се покрият :) да не са гузни ?
11
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пак се почна.....,
10
15
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми ако пък реве лапето, да не би някой да е длъжен да го слуша? Аз на почивка ли отивам, или да ми надуват главата! Правата ви свършват там, където започват правата на другите! И гостите на хотела имат право да хапват спокойно!
9
9
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Но иначе няма проблем в хотелските ресторанти пияни и надрусани руснаци, германци и румънци да се бият като животни за храна, да идват по гол г*з и джапанки и да викат и лаят като разгонени бикове докато хората се хранят. Но бебето в количка разбира се пречи най-много.
8
15
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега кифлите ще се организират във Фийсбук и ще окупират кръчмите и хотелите. Може и да покърмят, докато чакат шопската салата.
7
27
 
32
 
! Отговори
Grom преди 9 години
Тук съм съгласен - ако им се е паднало ревливо и гласовито бебе, което на шест месеца има и изнервящи колики, то не сме длъжни 50 души в ресторанта да слушаме и търпим кротко!
6
21
 
37
 
! Отговори
Подкрепям 1 преди 9 години
Чак пък и гавра как го решихте, че е гавра та го написахте! Айде леко, вече в последно време си мислят, че като изтропат по едно бебе всичко им е позволено и като размятат пеленачето си мислят, че то е като свободен билет да всичко и навсякъде!
5
22
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сами си го направиха кърмачките.не ги искат вече никъде.хахаха
4
24
 
19
 
! Отговори
:) преди 9 години
Очаквайте жалба от шофьор на ТИР, който не допуснали с камиона в чалготеката, а той искал да си наглежда стоката, докато пие пърцуца и муа пръжки с лук.Важното е, да не мислите за кредитите, които взимат, за тока, за кофти пътищата, за престъпността и т.н. Най-важното в държавата е, че някаква овц... госпожа не и я помолили учтиво да използва стаята за кърмене, за да не кърми бебето на центъра на МОЛ-а !
3
8
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Но ако бяха група мъртво пияни чалгари нямаше да има проблем.
2
19
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Юруш по кръчмите с бебетата!
1
34
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам защо хората си мислят, че всичко им е разрешено и единствено те са важните?А останалите хора в ресторанта?