Мнение: Нападат ли мигранти – народно опълчение!

Това трябвало да са организирани, а не агресивни сили
Обновена: 12 яну 2016 09:34 | 12 яну 2016 09:22,
57
Мнение: Нападат ли мигранти – народно опълчение!
Снимка: Нова тв

Във връзка с бежанците моментално трябва да се укрепи българската армия, да се види с какви сили разполага полицията и дали не трябва да се премине към някакъв вид народно опълчение, ако бъдем нападнати тази година. Това заяви за пред Нова тв проф. Михаил Константинов, председател на "Информационно обслужване".

Той уточни, че има предвид организирани сили, които да пазят българите, а не агресивни групи, които да се саморазправят с чужденците.

"През последните 2-3 години ръководителите на Европа направиха толкова много глупави грешки. Те продължават да правят тези грешки и отказват да назоват проблема. Оплели са се в политически коректното говорене и чакат техните народи да изригнат, но тогава ще стане страшно", коментира Константинов.

"Ако започнат погроми на Запад, те ще се пренесат и тук", предупреди той.

"Трябва на висок глас българското държавно ръководство да заеме някаква позиция. Нашите политици мълчат по въпроса", призова ги социологът Кънчо Стойчев.

По думите му трябва да се увеличи бюджета на българското разузнаване. "В Европа няма лидерство. Наблюдаваме едностранно действие от страна на Меркел, което е против интересите на Европа", настоя той.

"Току що един германски министър заяви, че към Европа идват 10 милиона мигранти. Това означава, че всички неща, които виждаме, ще бъдат умножени по 10", предупреди проф. Константинов.

Той допълни, че няма как това преселение да не засегне и нас, тъй като в Европа всичко вече е запълнено.

"Българското държавно ръководство трябва да вземе позиция на висок глас. В Чехия, Полша, Словакия се изказаха. А България мълчи. Политиците са задължени нашето мнение да се чуе в Европа. Не можем да стоим на колене. България няма началници в Европа, ние сме развнопоставени", категоричен бе Кънчо Стойчев.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
21
 
! Отговори
1 преди 8 години
Тази безконтролна инвазия няма да доведе до нищо добро нито за тях, нито за нас. Трябва строг контрол на входа с пръстови отпечатъци и временни документи за идентификация, за да се проследява движението им навътре, в страната и навън!
16
3
 
1
 
! Отговори
бг преди 8 години
До Анонимен 21Не съм му фен.Гледам реално на нещата.
15
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тази година в Европа ще се опитат да навлязат 8-10 млн. "бежанци" и тъй като Германия, Великобритания, Франция и други няма да ги приемат няколкостотин хиляди ще останат в БГ!!! Тогава Кьолнското щипане ще се премести в София и другите големи градове! Подгответе се за весело посрещане на 2017 г. и незабравяйте да си купите някой апартамент в Софето, че цените ще се вдигнат с 100-200 до 300%! А и кандидат-наематели ще има много от близкия изток!
14
1
 
10
 
! Отговори
бг преди 8 години
До тт Прав си ,но редно ли е заради този 1% да си изгорим държавата.
13
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До бгЗадай тоя въпрос на твоя човек Путин.
12
11
 
4
 
! Отговори
тт преди 8 години
Не трябва всички мигранти да се слагат под общ знаменател.Около един процент от тях са добри и нормални хора.Останалите обаче 99 процента обаче нямат място в Европа-цюрюк обратно и хем по -бързичко...
11
1
 
19
 
! Отговори
Х преди 8 години
До Браво професоре !За разлика от теб ,професора има глава и разсъждава.
10
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Смешно идват само мъже а жените им в същото време воюват с ИДИЛ връщайте ги откъдето са дошли. Мюслитата са едни страхливци и изнасилвачи на жени..
9
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А кой ги пуска тия имигранти бе? Кой взима пари от турците да прекарва тая ***? Имигрантите ли са виновни, че 70 години ни управляват ***????
8
1
 
18
 
! Отговори
бг преди 8 години
До Анонимен 8Абе господине, ако е така, защо масово идват афганистанци,пакистанци, иракчани, африканци. Нали там Путин не бомбардира.
7
1
 
17
 
! Отговори
Х преди 8 години
Всички които се изказват против констатациите на професора, искат да бъдат сексуално насилени от ислямистите.
6
17
 
3
 
! Отговори
Браво професоре ! преди 8 години
Днес се оказа , че проф. Константинов разбира и от бежанци и от опълчение. С това той се оформи като експерт по всичко. Също като Методи Андреев. Браво на него !
5
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лудоста на Меркел ще съсипе Европа не виждам кой ще създаде опълчение сед като хората не знаят откъде се хваща пушката трябва да има задъжителна армия минимум от 1 година. Да не говорим че една бомба затвори Париж а полицията е безсилна срещу подобни атентати.
4
27
 
7
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
Аман от анализатори. На бас, че нито тоя Константинов, нито другият Стойчев мърдат извън къщите си на по два ката, а на транспорт не са се возили от години. Много ви здраве, другари анализатори с други думи
3
2
 
38
 
! Отговори
до 2 преди 8 години
Не виждам едно невярно изказване на проф. Михаил Константинов. В момента тече Велико преселение на народите, което ще промени Европа, ако не се спре навреме.
2
39
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От ден на ден медицинските проблеми на проф. Константинов се задълбочават. Пред очите ни този човек деградира в лудостта си. Необяснимо защо този човек продължават да го канят по телевизиите, докато неговото място вече е за по друг тип заведения.
1
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така си мислиш, но с такива политици-пудели неофициално сме анексирани. Сега еврогейците да ходят да спасяват държавата, ама те са се скрили и упорито и гузно мълчат. А папата хлопа Боко по тиквата което мен никак не ме интересува.