ултурист с благотворителна кауза за приютите на отец »ван

Ѕогомил …орданов организира семинар в читалището в ѕанчарево
5 апр 2017 20:10,
0

Ѕалкански€т шампион по културизъм Ѕогомил …орданов прави благотворителен семинар в подкрепа на децата от домовете на отец »ван в Ќови хан и якимово. ¬ предаването ƒЌ≈— по Bulgaria ON AIR спортистът разказа, че
решил да направи инициативата, след като посетил домовете и се запознал с децата там.

¬ Ќови хан Ѕогомил …орданов вид€л, че децата са образовани, домът е чист и че парите, давани през годините от различни благотворителни акции, са вложени, където тр€бва.
 
"ћое проучване показа, че въпреки многото благотворителни инициативи у нас, Ѕългари€ е на последно м€сто в света", коментира културистът.

¬ приюта в Ќови хан отец »ван се грижи за около 50 души. ¬ монтанското село якимово пък живе€т около 250.

Ѕлаготворителни€т семинар ще е на 14 май по об€д в читалището в ѕанчарево. ¬ходът ще е на символична цена, като ще има и кути€ за дарени€. ¬ рамките му посетителите, освен спортни съвети от културиста, ще получат и много съвети за живота. —ами€т той е израснал с един родител. ѕрежив€ва и тежка катастрофа, ко€то за малко е щ€ла да го остави инвалид.

«а хобито си фитнес инструкторът каза, че напоследък се е комерсиализирал.

"¬сички искат да изглеждат добре за кратко време и без много усили€. “€ло не се прави за 1-2 месеца. —вал€нето на килограми за кратко време води до хормонални нарушени€ и забав€не на метаболизма", отбел€за културистът.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


0
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари