Радикалният ислям пълзи към нас: Превзел е ромските гета

Александър Сиди от патриотите алармира – влиза и в училищата
Обновена: 26 окт 2017 14:20 | 26 окт 2017 12:42,
106

В България навлиза радикален ислям и този проблем трябва да бъде решен по най-бързия начин. Радикалният ислям е проникнал в циганските гета, бавно пълзи и ще създаде много големи проблеми.

За това алармира пред Bulgaria ON AIR народният представител от "Обединени патриоти" Александър Сиди, в контекста на промените в Закона за вероизповеданията.

Той посочи още, че до 2010 г. няма нито едно дело за радикален ислям у нас, а от 2010 г. досега има заведени 50 дела.

"Основен проблем е влизането на тези групи в училищата. Тези, които идват и разпространяват този тип радикални течения, трябва да носят много по-тежки санкции. Тези, които биват лесно манипулириуеми, трябва да бъдат по-високо образовани", коментира Сиди в "Денят ON AIR".

По думите му законът дава определения за това какво са радикалните течения и много по-сериозни рестрикции на самата проповед.

По повод приетия вчера на първо четене нов антикорупционен закон, депутатът посочи, че ГЕРБ и БСП продължават да играят своята игра, в която няма никой друг по терена. Според него тезите на БСП са пречупени през призмата на президентството.

"Народното събрание трябва да избира председателя на новия антикорупционен орган. НС избира всички управляващи институции в страната. Аргументът на БСП е верен - да, мнозинството ще си избере", обясни гостът на Владимир Сиркаров.

Друг е въпросът дали този орган ще отговори на очакванията на хората, които очакват спешни мерки да бъде спряна корупцията в страната, уточни Сиди. По думите му институцията ще има функцията да събира информация и след това ще предава съответните доказателства на прокуратурата.

"Премахването на корупцията може да стане единствено с електронно управление", убеден е Александър Сиди.

Патриотът коментира и заложените параметри в Бюджет 2018, като акцентира върху сериозното увеличение на парите за отбрана и заплати на военнослужещите.

"Този бюджет е изключително балансиран. Бюджет, който ще опита да решава част от проблемите, които сме залагали в нашата програма", посочи народният представител.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото по-бедни са хората, толкова са по-лесни за манипулиране и вярват на обещания за по-богат живот.
72
4
 
20
 
! Отговори
Има и друго преди 6 години
Може и да имат правила, но в Османската империя са се довлекли не само за да изчакват периоди на бошибозушки набези.Имало е традиция по онова време, който приеме исляма да получава по един кат нови дрехи и парична помощ, а не рядко им е била давана и храна колкото да изкарат зимата.Затова са надошли и така масово са приемали исляма. Заради авантата.
71
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 75Мислиш ли, че на тези от ромските гета мозъкът им наистина е промит?Аз мисля, че при тях никой идеология не може да пусне здрав корен.Сега са радикални ислямисти, защото периодично им се плаща по нещо за това.По-рано бяха евангелисти, още по-рано някои от тях бяха комсомолски активисти и ревностни членове на БКП.
70
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радикалният ислям шета из Родопите още от 90-те години,но никой не предприе нещо ,за да го спре.Още тогава се говореше и пишеше "под сурдинка",че из Родопите сноват разни ислямски проповедници,и се правят ислямски конференции,спонсорирани от Саудитска Арабия,но тогава на власт беше ДПС,а ГЕРБ не съществуваха.Сега вече е късно,злото е плъзнало на всякъде,и ще трябват репресивни мерки,като в Турция,но за съжаление сме в Е.С. и не може.
69
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За съжаление е така. Колкото е по-*** и необразован един индивид, толкова по-лесно му се промива мозъка. А тези по гетата са направо мечтата на всеки проповядващ радикален ислям.
68
9
 
5
 
! Отговори
тиквата преди 6 години
Проблема са ми българите ( оправляващите)
67
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те си имат правиланоима и втори етап - ритник малко по-долу от гърба, в посока към границата.Да ги приберат тези, които им пращат емисари, за да ги радикализират!
66
1
 
25
 
! Отговори
Те си имат правила преди 6 години
Това племе се ориентира много бързо откъде капе келепир.През турско се довлякоха в империята и приеха исляма, за да могат да грабят като башибозук (но в мирно време пак гладуваха и ядяха бой).През бай Тошово време дойдоха тук от съседни страни, защото им дадоха жилища и ги абонираха за заплати, за жените им имаше платено майчинство, за децата - надбавки.След промените плъпнаха към страни с по-богати социални фондове, а които останаха тук, приемат такава религия, чиито емисари плащат най-много
65
4
 
2
 
! Отговори
1 преди 6 години
До Анонимен-70,хората на питриот сиди,хитлер,също ги искаше,сега седнал,акъл да дава.
64
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами дедо Хиттлер на времето ги искаше, ноо ние - не не си даваме милите добри ромиии ! Няма не наказано добро! Сега ще им сърбаме супата вовеки....
63
2
 
12
 
! Отговори
Българин преди 6 години
И след само около пет години когато свръхзаемите ще унищожат остатъчната нормална структора..когато ще уморите и последният Бългрин с поне малко акъл в главата, когатто плъзне гладното и безмозъчно поколение ,но затова пък и физическо здраво а то се отдаде на примитивните си физиологични нужди (ядене,наркорици,секс,пиячка,нужда от насилие за едно удоволствие)кой ще ви пази? Шуробаджанаците с коремчетата? ")))))
62
2
 
27
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Най-големите ядове за българите занапред ще идват от ромските гета , да знаете!
61
1
 
20
 
! Отговори
Край преди 6 години
От ром самоубиец -атентатор не става.
60
4
 
23
 
! Отговори
айемгод преди 6 години
Всички изследвания показват, че колкото по-голям е интелекта толкова по-малко е религиозността.Колко години се говори да се обвържат помощите за деца с задължително ходене на училище? Само, че е много трудно като 90% от ромите гласуват за ГЕРБ които нямат интерес нещата да се променят даже напротив.
59
2
 
5
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Киряк Стефчовците е познават веднага те са по тв , те поставят имената на палачи на деца ( като жертва на комунизма?!!) те са в голямото плюскане, и както навремето е имало нужда от *** ризи , и днес тая роля изпъкняват жалки необразовани слугинажчета, сипейки смрад с инфантилодебилните проникновения с около по две до три думи...
58
1
 
11
 
! Отговори
а преди 6 години
само, че има една малка подробност повечето ислямисти си имат представа какво пише в една или повече части на курана и като бият чело иглежат сякаш правят нещо с убеждение(с промиване), от друга страна ромите не могат да четат. и при тях промиването става с кебапчета и гюбеци:)))))
57
0
 
2
 
! Отговори
Хоро преди 6 години
Да бе да
56
0
 
3
 
! Отговори
неанонимен преди 6 години
Сиди-това не е патриотарска фамилия,за радикалния ислям незнам, но за корупцията си прав ,тя май е по-опасна от всичко днес..
55
2
 
7
 
! Отговори
Българин преди 6 години
В "аз съм пилигрин" автора описва България като най мизерното и отвратително место...пълно с *** ,продажни граничари и пълна простотия..и това е забележете автор и американски патриот..
54
2
 
3
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Коя е шуробаджинащината? Както беше казана в една американска книга в повод: като видите дебел мазен човек да бяга срещу вас в униформа на още по дебел значи това е ( по памет от " аз съм пилигрин"