Цветанов: БСП иска избори, но не предлага алтернатива

Движим се в правилната посока, защото Румъния ни дава за пример
25 ное 2018 12:24, Нели Христова
117
Цветанов: БСП иска избори, но не предлага алтернатива
Снимка: Булфото

От както се занимавам с политика постоянно съм в диалог с нашите структури.Такава е политиката на партията. Това заяви пред БНР председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Разбира се, че опозицията изразява тази теза за оставка на правителството още от май, когато се формира новото правителство. Това е част от политическия код на БСП. Те не предлагат алтернатива, те имат една единствена цел - смяна на правителството. Това, което имам като информация от регионалните структури, е, че на места представящите "Визия за България" са повече от слушателите, сподели той.

Още по темата

Познавам Марияна Николова от пътите, в които съм ходил в кабинета на Симеонов. Това беше коалиционно решение. Нямаме разминаване в програмата. Това е предложение на Обединени патриоти и ние сме съгласни с тях. Очаквам тя да изпълнява ангажиментите, които е поело правителството и които сме обещали на българските граждани, поясни Цветанов.

"В Румъния дадоха за пример България, което значи, че се движим в правилната посока. Когато бе представен доклада за България и Румъния също бе представено подобно сравнение", каза още депутатът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
0
 
2
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Да не говорим, че важни отрасли са в частни ръце от гледна точка на НСигурност, вода - какви са тези ПЧП - Веолия, ако утре недоволен служител продаде планове на вод. инфр. на терористи?Оръжейно п-во - в частни ръце? електроенергия, газ, петрол, летища, дървена мафия, фармацевтика, НЗОК, образование, вероизповедания?Тютюно производство важен отрасъл - не знаем кой е собственик, губи държавата.Продажба на земя!Забрана на участие в икономиката на офшорки - укриване на данъци и произход на пари
100
0
 
2
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Просто е: безусловен базов доход необлагаем - 500 евро, за всички майки с деца, пенсионери, вдовици, вдовци, без оглед на възраст, без соц. привилегии, така пада ГО, сираче до 18 г., до 26 ако учи, всички вкл депутатаи, държавни служители плащат, и прогресивен разумен данък до 4 хил. 20%.В момента с хиляда и двеста лв. заплата - ти излиза по евтино да не работиш.Доходи след данъци, без кола,стигат за елементарна л. хигиена и дом за: хляб, вода, 2 домата и к.мляко.Без зъболекар, витамини,кафе
99
0
 
3
 
! Отговори
Гр преди 5 години
Какво ли може да работи Цц ако не е в политиката?Кой от вас на каква работа би го взел?Този не става и за пазач на гробища,и оттам ще краде! Алтернатива има винаги!! Гробищата са пълни с незаменими ( някога) хора
98
0
 
3
 
! Отговори
Друг преди 5 години
Всяко нещо и всеки който ще ви махне от власт е алтернатива! Вие за 10 год какво предложихте? Неграмотност,калинки,цецки, цвъки..санирате за 350 лв на кв,пътища на цени на злато,суджуци,тиквеници.Спасявате олигарсите,возите тигрите за държ сметка със самолети,Бб и Цц показват,че неграмотността стана видима! Махайте се апартаментаджии.
97
0
 
1
 
! Отговори
геро преди 5 години
алтернатива ще има след изборите товарищ
96
1
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Анонимен 99: Не е това алтернативата, но това си разбрал, защото такива са ти възможностите. Не може да ти се помогне.Алтернативата е да престанем да изоставаме от предпоследните в Европейския съюз, А с ГЕРБ това няма как да стане. аннадъм му?
95
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как да не предлагат алтернатива БСП. Предлагат и още как. Искат да ни закачат за раздрънканата руска каруца, искат да ни вкарат в оcpaната руска cвинска кoчина. Това не е ли алтернатива?
94
3
 
0
 
! Отговори
ананимен преди 5 години
БСп ще спечелят изборите защотото са силна партия независимо ,че са в опозиция Корнелия Нинова ще е следващия министър на България .
93
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов, алтернатива винаги има, щом има народ! Но за ГЕРБ нов поправителен НЯМА! Изчерпаните всичкото ни търпение и доверието на собствените си поддръжници!
92
1
 
7
 
! Отговори
М даа преди 5 години
АЛТЕРНАТИВАТА -ББ И ЦВ ЦВ ДА СА В ЗАТВОРА...
91
1
 
14
 
! Отговори
Галя Чокойска преди 5 години
Тоя като лъже се гледа в огледалото и си повтаря : - " Колко съм ДОБЪР"
90
2
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Ти не я мисли нея "алтернативата" Каквато и която и да е..Ще е по добра от вашата! Хайде вървете си дърти комунисти! ВЪРВЕТЕ СИ ВЕЧЕ!
89
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има алтернатива и тя е по скоро да се махнете и с раирани ризки.За теб и тъста ти килия с Тв.
88
5
 
26
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Цецко, алтернативата за всички вас, гербавите, са раираните костюмчета. Има защо, за всеки. Лошото е, че народа сте го поставили на колене, и не може да вдигне глава....Изпихте му кръвчицата и силиците за 10 години, както турците не са му я пили! Разгонихте дедата му...
87
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво работи Цветанов,че не се сещам.Освен ,че ръководи предизборния щаб в Костинброд.
86
2
 
23
 
! Отговори
Брех преди 5 години
Пипоня или е много " умен" или се прави на такъв!
85
2
 
31
 
! Отговори
Гражданин преди 5 години
Къде ли ще се скрие този популист един ден? Апартаментите му няма да му помогнат.
84
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ало 70-объркал си се 24 млрд държавен дълг а не резервДържавният дълг е 24% от бюджета на България като до 2020 при този темп на развитие на икономиката се залага дълга да достигне 18-19 % от бюджета. За сравнение при идването на власт на ГЕРБ, след като е управлявала БСП дългът е бил 27%.
83
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А стига бе,значи след герб и Цвък света свършва,нямало алтернатива!?Солженицин казва-"Всеки затворник мечтае да стане надзирател..." това,че не виждаме по-далеч от решетките не значи,че не съществува друг свят!
82
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До В УНГАРИЯАма в Унгария си направиха АЕЦа и докараха евтината руска газ,а българските фирми загубиха милиарди,защото не реализирахме Белене и ЮП,Александруполис.Не си провалиха и бизнесите.Нашите не устояха на интересите си,Бойко е страхлив и зависим,а и реформаторите непрекъснато ни спъваха за тези проекти.За да върви бизнеса и домакинствата,са необходими евтина енергия и газ!Ако имаше възможност,щях да върна Първанов да управлява или БСП с Първанов.Единствения политик,който мисли за Бълга