Патриотична равносметка: Тежка година, пълна със скандали

Александър Сиди: Повишихме доходите, макар не колкото искахме
27 дек 2018 22:45, Екип на Bulgaria On Air
14

"Изпращаме тежка и трудна година. Година, пълна със скандали, в която, надявам се, че поне успяхме да прекараме някои от нашите идеи и виждаме, че я изпращаме с повишаване на доходите на българските граждани, макар и не толкова, колкото ни се искаше", коментира депутатът от ВМРО Александър Сиди в студиото на "Денят ON AIR".

Александър Сиди си пожела за 2019 г. да има дебат на политическото поле, а не война между институциите и всеки да си мери уменията и знанията.

По неговите думи президентът не бива да се намесва в дейността на парламента освен в посока на това, което му е заложено от Конституцията. Според него Радев раздава квалификации, които са присъщи на лидер на политическа партия, а не на президент на всички българи.

"Ние си създадохме сами скандалите. Предполагам, че още в началото на 2019 г. ще почнем по нашия си стар, войводски начин да спорим чрез медиите", така Сиди коментира отношенията в Малката коалиция.

Депутатът изказа мнението си и за спора, зарадил се между ОП и ГЕРБ заради приетите промени в Закона за вероизповеданията. Той определи миналия закон като "меко казано лош".

"Това, с което започнахме и завършихме годината, са два документа и беше наше дело да ги спрем. Единият е Инстанбулската конвенция и другият е Пактът за миграция. Бих казал, че ВМРО и ОП направихме нещо добро в тази посока, спирайки една чужда за нас пропаганда, с която се опитаха да променят начина, по който мислят българските граждани", заяви патриотът пред Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лапачката е елинсвената цел на всеки докопал се до власт.
4
3
 
10
 
! Отговори
dp преди 5 години
Хайде при СДС,ДСБ,и т.н.разни измислени политици.При следващи избори сте там така наречени "патриоти".
3
2
 
12
 
! Отговори
СДС преди 5 години
Забележка, цитатът е сгрешен----правилният е : Александър Сиди: Повишихме СИ доходите, макар не колкото искахме.............
2
4
 
15
 
! Отговори
Идеалист преди 5 години
Вие сте една от причините Македония завинаги да бъде откъсната от България. Рушветчии!
1
7
 
20
 
! Отговори
мор преди 5 години
къф патриот е тоа сополанко я марш обратно там от където си се довлякъл тоа нито мозък нито качестваима кръгла нула е и изведнъж депутат с дебела заплата даже и иимето му не е българсковън от парламента тоа *** чужд шпионин е о т най-шпионската партия