Пътна полиция: Ползвайте светлоотразителни жилетки

През есента и зимата има ръст на инцидентите с колоездачи
Обновена: 18 окт 2020 07:11 | 18 окт 2020 07:11, Ния Христова
6
Пътна полиция: Ползвайте светлоотразителни жилетки
Снимка: БГНЕС
Пътна полиция призовава велосипедистите да използват при възможност светлоотразителни жилетки или други отразяващи светлината елементи по велосипедите си.
 
"Почти през целият ден видимостта на много места е намалена вследствие на мъгли, на дъждове и на други природни явления в комбинация със слаба подготовка или липса на концентрация, или липса на осветеност и това води до рискове за техния живот. Мисля, че няма нищо по хубаво от това да си поставим светлоотразители, да ползваме светещи обувки за децата си", призова Мария Ботева от МВР.

6
Още от Общество
101-ва вечер протест: Евродепутатката Клеър Дейли подкрепи недоволните
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Само питам преди 5 дни
Маски да слагаме ли докато шофираме?
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Всеки път като ви спрат на пътя имате право да заснемете всичко на видео с телефона си Катаджията няма право да ви забранява да го снимате - Конституцията чл 41 казва че '' Всеки има право на информация , да търси , получава и разпространява ''
Снимането , филмирането е вид получаване на информация
Законът за авторското право и сродните му дейности чл 13 казва че не се изисква съгласие за снимане на хор ана обществено или публично място
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
"Мисля, че няма нищо по хубаво от това да си поставим светлоотразители, да ползваме светещи обувки за децата си", призова Мария Ботева от МВР." БРЕЙЙЙЙ къде било най-хубавото!?
2
1
 
4
 
! Отговори
Док преди 5 дни
Аз искам жилетка като тая на чичкото от снимката. Ако може и фуражката и слънчогледа, така де за един ден само. После ще ги дам на друг мераклия.
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Що и те ли предпазват от корона.