Започва изплащането на пенсиите за декември

Обезщетенията за безработица този месец - на 15 декември
7 дек 2023 07:51, Елка Василева
16
Започва изплащането на пенсиите за декември
Снимка: архив, БГНЕС

Изплащането на пенсиите за декември чрез пощенските станции ще започне днес, 7 декември и ще завърши на 20 декември.

Преводите на сумите за декемврийските пенсии по сметките на пенсионерите, които получават парите си по банков път, ще бъдат извършени на 7 декември 2023 г., съобщиха от пресцентъра на НОИ.

Във вторник на всички правоимащи лица бяха изплатени паричните обезщетения за бременност и раждане, за отглеждане на дете до 2-годишна възраст и за осиновяване на дете до 5-годишна възраст за предходния месец ноември. За последния месец от годината тези плащания ще бъдат извършени на 28 декември.

Датата за изплащане на обезщетенията за безработица през този месец е 15 декември (петък).

Информацията за всички видове плащания, извършвани от Националния осигурителен институт към осигурените лица и пенсионерите, се актуализира всеки месец и е достъпна през интернет страницата на института, рубрика „Календар на плащанията“.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тук в коментарите някой пишат "комшията, комшиите" това какво е на кой език е?
9
1
 
7
 
! Отговори
аноним преди 4 месеца
Ей-ЕВРАЗИН-старите хора са работили цял живот за тия пенсии,и те по право им се падат!Те не реват за подаяния,а се борят за своето,което им се полага по право!!!!!!
8
0
 
4
 
! Отговори
Владислав Милев преди 4 месеца
Това само у нас е новина... в цял свят нормално нещо
7
1
 
6
 
! Отговори
читалище заря преди 4 месеца
и сега мили деца, всички заедно : "бойко е виновен!"
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
И за какво са им добавки, и това е много, което им дават. Пак да си ги изберат комунистите от герб и променливите и да реват за коледни добавки. Вместо тях-новите данъци. Не проумяха, че гербавите никога нищо не дават, а само вземат.
5
2
 
12
 
! Отговори
аноним преди 4 месеца
Да,комшиите ще се радват,а и ще зарадват близките си с подаръка,който винаги се е давал при тях,както и на Великден,както и при други поводи.Румънците от 1.1.2024 г ще се радват и на 40% увеличение на пенсиите,а не както тук-11% и то от средата на годината,когато всичко ще е още по скъпо и непосилно за плащане!Други години е имало и по-малко но това радваше старите хора-никога не са били пренебрегвани,а тая ще се радват само те-от парламента,гласувайки си огромни бонуси,та да има за островите!
4
0
 
7
 
! Отговори
Хмм - една преди 4 месеца
петдесетолевка и две двадесетолевки (сгънатички) и малко монетки -ха дано се поберат в портомоненцето. Снимката определено онагледява грижата за българските пенсионери.
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Браво на кокорчо,днес започвал изплащането на големите пенсии,само да му кажа,че комшиите,гърци и турци,днес също изплащат коледните,гърците по 250 евро,а турците по 2500лири,а наш кокорчо,щял да си подаде оставката,ако ни се приеме бюджета,за 2024г. Много ти здраве без недо България няма да загине.
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ax, нa бaбa oцъkлeнkoтo!
1
2
 
6
 
! Отговори
Дедо Пенци преди 4 месеца
Ехаааа......!!!

Спонсорирани публикации