Плугчиева проплака: Не съм пощенски гълъб

Вицепремиерката скастри противниците си от опозицията, защото щяла да работи
15 май 2008 17:42,
12
Плугчиева проплака: Не съм пощенски гълъб
Снимка: БГНЕС

"Одобреното днес от Правителството постановление за моите правомощия доказва, че не съм "пощенски гълъб", както се опитваха да ме изкарат някои", каза вицепремирът без портфейл Меглена Плугчиева.

Като отговарящ за усвояването на средствата от ЕС, Плугчиева ще има специална дирекция в администрацията на правителството. Засега в нея ще има 9 щатни бройки.

Също от 9 души ще се състои политическият й кабинет.

"Не настъпват структурни промени в досегашните звена в различните министерства, които са акредитирани от Еворпейската комисия за усвояване на евро-фонодвете", уточни Плугчиева и подчерта, че ще направи всичко възможно професионалистите в тези звена, независимо от политическите протекции, да работят спокойно и да са сигурни за своята работа. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
G-na преди 15 години
Povru6ta mi se ve4e ot vsi4ko, koeto se slu4va..I kakvo si mislqt, 4e taq selqnka 6te opravi BG li, da be da, porednoto postaveno lice , koeto 6te se nalapa... Protivno mi e, 4e jiveq v takava skapana durjava
10
1
 
0
 
! Отговори
КУНЧЕВ преди 15 години
ТАЯ ЩЕ УПРАВЛЯВА СРЕДСТВА ОТ ЕВРОПА ! МАФИЯТА СЕ УЛЯ ! МАЙ СКОРО НЯМА ДА СЕ ОСВОБОДИМЕ ОТ РУСКО МАФИОТСКО ИГО , ЩОМ ОБЩЕСТВОТО НИ ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ ПРАВЯТ ТЕЗИ ИЗВРАЩЕНИЯ ! ГЛАВАТАРКАТА НА ГОРСКАТА МАФИЯ И СПОНСОРКА НА ПРЕЗИДЕНТА ГОЦЕ ИЗГЛЕЖДА Е ДАЛА МНОГО ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТ ПЕРНИШКИЯ БИЗНЕСМЕН ПОДСЪДИМ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИ СЪС СРЕДСТВА НА САПАРД , ЩТОМ ТАЯ ГОРСКА ВЕЩИЦА ЩЕ РАЗПРЕДЕЛЯ ПАРИТЕ НА ДРУГИ КРАДЛИВИ ПРЕЗИДЕНСКИ СПОНСОРИ !
9
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
или по гълъбови курешки
8
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Хайде честита ви нова дирекция, малкa ни е държавната администрацията, там е проблемът, сега ще тръгне всичко по масло и конфитюр
7
1
 
0
 
! Отговори
Прокурор преди 15 години
Тази жена по професия е ледничей-но срещна гоцето и тои я направи политик,дипломат а сега вицепрезидент-от финансии си няма понятие, като посланик в Берлин не направи нищо за конструктивно взаимноизгодносътпрудничество между РБ и Германия,и сега е маша на гоцето...
6
1
 
0
 
! Отговори
само лежа и спя-ъхъ преди 15 години
Аз надебелях с 18-21 процента,да ви се нервя на глупостите.
5
1
 
0
 
! Отговори
зритъл преди 15 години
Плугчиева мечтае някой с голям плуг да я оре:)) Ще си клати и тя краката до края на мандата, а може и да ги вири, не се знае.
4
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Сложиха я да замажат нещата,ама дали ще стане...
3
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
***...
2
1
 
0
 
! Отговори
Koko преди 15 години
ке станеш!
1
1
 
0
 
! Отговори
дуче Михо преди 15 години
от всякаква харизма и има много отблъскващ вид,което е в пълна хармония с нашето правителство.