Частичните местни избори приключиха

Ето и резултатите
1 ное 2009 09:09,
12
Частичните местни избори приключиха
Снимка: БГНЕС

Миглена Веселинова от ГЕРБ спечели изборите за кмет на столичния район "Илинден", като на балотажа разликата между нея и опонента й от БСП Владимир Данев е само 53 гласа.

Петър Петров е новият кмет на район "Източен" в Пловдив, предпочетен от 66,68% от гласоподавателите.

Независимият кандидат за градоначалник на община Ракитово Емилия Еленкова спечели частичните избори в родопската община, съобщиха от Общинската избирателна комисия.

Гюнер Рамиз от ДПС е новият кмет на община Дулово, с 56,30% от получените гласове.

Албена Тодорова от Коалиция Земеделски народен съюз/Политическо движение "Социалдемократи" е новият кмет на Бяла Черква, Пламен Франгов от ГЕРБ - на брезнишкото село Кошарево, Веселин Китанов - на стражишкото село Горски Сеновец, избран от 55% от гласоподавателите.

Доктор Юлиян Илчев от Коалиция "Възраждане за Раднево" е новият кмет на града, с 50,86% от вота на избирателите.

Гюнер Рамиз от ДПС, бивш заместник-министър на държавната администрация в правителството на Сергей Станишев, спечели 56,3% от гласовете на частичните избори в силистренската община Дулово.

Избора за кмет на с. Кошарево, община Брезник с преднина от само 5 гласа печели кандидатът на ГЕРБ Пламен Франгов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
az- преди 14 години
Ти София не я гледай. Ние на Бойковото дърдорене сме се наслушали. За това и на парламентарните избори изкара по-малко гласове от това, което беше събрал на местните. Ама нали хората са казали: Не питай старило, а питай патило.Сега и извънсофийските електорални единици ще имат възможност да се докоснат до компетентното управление на пожарникара, който както превърна София във Виена, така ще превърне страната в Рай
11
0
 
0
 
! Отговори
sgt.Hale преди 14 години
Кандидатката от ГЕРБ за район "Илинден" е пълна скръб.Основно предизборно обещание-узаконяване на *** гето в Захрна Фабрика...
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе ,какво стана с онези над 80% подкрепа за ГЕРБ след като в София разликата между тях и БСП е 53 гласа, а ДПС ги отвява в своите общини с 95%
9
0
 
0
 
! Отговори
виктор преди 14 години
МРЪСНИ ГАДНИ КОМУНИСТИ. НЕ ВИ ИЗЛЯЗОХА ТОЧНИ СМЕТКИТЕ. ТАЗИ *** ***, КОЯТО КУПИХТЕ С ПО 10 ЛЕВА НЕ УСПЯ ДА ОБЪРНЕ ВОТА. А ВСИЧКИ БЪЛГАРИ НЕКА СЕ ЗАМИСЛЯТ КАКВО ЩЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ АКО ДРУГИЯТ КАНДИДАТ - КРЕАТУРА НА БСП БЕШЕ СПЕЧЕЛИЛ С ВОТА НА ***! ДО КОГА БЕ ХОРА ЩЕ СМЕ ОВЦЕ? КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ В БЪЛГАРИЯ, ТА ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ КОМУНИСТИТЕ ТРЯБВА ,ДА БЪДАТ НАТИКАНИ В МИША ДУПКА.
8
0
 
0
 
! Отговори
hhhaha преди 14 години
hahah ГЕРБ=ПРОВАЛ и скоро ще се го разберете, софия никога не е бил по-жалък град.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
честито и успех!
6
0
 
0
 
! Отговори
??? преди 14 години
до Димитър и БългаринКое е вярното в крайна сметка?обещавала ли е или не е обещавала нещо на ***...Или и двамата го давате на принципа за сестрата?
5
0
 
0
 
! Отговори
ДИМИТЪР преди 14 години
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ТРЕЗВОМИСЛЕЩИ БЪЛГАРИ ОТ РАЙОН "ИЛИНДЕН" чЕСТИТО НА ХОРАТА КОИТО НЕ СЕ ПРОДАДОХА , КАКТО НАПРАВИХА *** И ГЛАСУВАХА МАСОВО ЗА БСП И ЛАКЕЙТЕ НА ПЕТЪР АНГЕЛОВ. ПАРИТЕ НЕ МОЖАХА ДА НИ ИЗКУШАТ ПРЕД БЪДЕЩЕТО НА РАЙОНА. КАКВОТО И ДА ПИШЕТЕ ВЕЧЕ Е ЯСНО ЕДНО : *** НЕ ГЛАСУВАХА ЗА ГЕРБ,ЗАЩОТО НИКОЙ НИЩО НЕ ИМ Е ОБЕЩАВАЛ.РАДВАМ СЕ , ЧЕ ТИЯ ДЕТО ПЛАЩАХА НЕ МОЖАХА ДА ПОДКУПЯТ ЧЕСТНИТЕ ХОРА В РАЙОНА И ПОЖЕЛАВАМ НА НОВИЯ КМЕТ ДА РАБОТИ ЗА ТЯХ.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
HORATA SI OTTEGLET RQZKO DOVERIETO OT GERB....I IMA ZA6TO!
3
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
...А вие не забравяйте вечер да вземате децата си от училище, дори и да са 13-14 годишни и се молете да не ви срещне някоя банда *** и хъхрещи "нови илинденци", че и вие няма да ги спасите... и подсилете решетките на балкона и прозорците, ако сте на 1-2 етаж, направете си по 1 поне застраховка живот, освен задължителните на домашното имущество, съберете пари, за да си купите стоманена врата за входа, а ако сте набожни, молете се на бог да ви пази, защото няма кой друг.
2
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
Да ви е честито, софиянци от Илинден !!! Тази, която допуснахте да седне на районното кметско кресло, обеща на ***-бандити от Захарна фабрика да им узакони незаконните коптори, да им плати сметките и да им вдигне помощите, г-жа Веселинова е чувствителна и хуманна....
1
0
 
0
 
! Отговори
ангел преди 14 години
частични местни избори има и във Враца - ще се гласува на 15 ноември. дотогава има още 14 дни, така че тва не ми прилича много на "приключиха"....