Нямаме договорки с АБВ, скочиха от ГЕРБ

Вкарват партията в интриги, оплака се Велчев
Обновена: 14 яну 2014 20:42 | 14 яну 2014 19:57,
20
Нямаме договорки с АБВ, скочиха от ГЕРБ
Красимир Велчев. Снимка: Булфото, архив

Нямаме никакви договорки с АБВ, отсече зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев. Както Dnes.bg вече писа, днес движението на президента в периода 2002-2012 година Георги Първанов обяви, че ще се яви с алтернативна листа на евроизборите и водач ще бъде евродепутатът Ивайло Калфин.

Още по темата
Когато в семейство двамата съпрузи се развеждат, хич не се мотай около тях и не взимай участие, защото накрая ти ще излезеш виновен, заяви още Велчев.

Той се оплака, че постоянно вкарват партията му интриги.  Това са политически игри. Обикновените хора, избирателите не могат да забравят всички тези манипулации и няма да се хванат този път на тази въдица, отсече Велчев.

По негови думи никой в опозицията не се вълнува от процесите, които текат в левицата. Интересува ни дотолкова, доколкото трябва да има и дясно, и ляво в България, за да може да има демократични дебати и обсъждания, заяви още зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ.

Той отново използва повода от името на партията си да призове десните за обединение.

Без обединение на дясното не може да се постигне целта да се смени това правителство, посочи Велчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
14
 
! Отговори
всичко пишете преди 10 години
Кунева не се чува. Тя не беше ли също в абв?
15
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей тоя на снимката пък е най-*** ченге в България! по-тъпо даже и от физкултурника-***!
14
6
 
18
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
Договорки нямате, просто слушате и изпълнявате - иначе "лошо, Седларов, лошо" - Цуци има още много записи и не се знае какво може да излезе...
13
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Новата предизборна коалиция е АБВРФГЕРБ.
12
5
 
18
 
! Отговори
Обединение преди 10 години
Ще има, на герб и абв.На Гоце и Буда.Ще създават нова религия!
11
4
 
19
 
! Отговори
Гарибалди преди 10 години
Целта е да бъдат елиминирани всички пречки пред пълното политическо и икономическо овладяване на държавата от "КОТАРАЦИТЕ" . За целта трябва да бъде отстранен Сергей Станишев като лидер на БСП, за да може Първанов да заеме централно място в левия политически спектър. За Борисов е отредена същата позиция вдясно. При подобна конфигурация всички останали политически партии и движения ще бъдат пометени от двата мастодонта и шансът да се промени политическата система в България става нулев.
10
3
 
18
 
! Отговори
Доброто ченге преди 10 години
БСП играят изтъркания номер с доброто(Първанов) и лошото ченге(Станишев), за да приберат гласовете на множеството разочаровани от БСП. След изборите обаче ще се прегърнат и ще кажат - "Ние, двете крила на БСП заедно имаме повече гласове от опозицията, затова ще продължим да Ви управляваме до второ пришествие, без значение, че помежду си се караме, кой да захапе по-голям кокал". Обидно е,че в БСП имат толкова ниско мнение за интелигентността на народа си. Това е панически ход пред тежка загуба.
9
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
Колегите отново се сработиха, агент Буда отива с агент Гоце на Евроизбори, обикновенния българин, това знаете ли колко го топли, точно НУЛА!
8
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да бе нямаш той Гоце, е така шот си му симпатичен те направи Женераль..........Общо взето ситуацията е такава 3 комунистически формирувания се борат за властЬ
7
11
 
30
 
! Отговори
Куроландес преди 10 години
Боце Фейсбука ако трябва и с Дявола ще се съюзи, само и само да се докопа пак до властчицата.
6
6
 
25
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Параванов си е...опекъл работата;той ще е следващият премиер.За Боко...завалията,остава само след време,да...стане президент.
5
7
 
29
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
Вас пък кой ви пита дали имате договорки.Не влизате в плановете на никого и власт няма да видите.
4
1
 
27
 
! Отговори
знаеш преди 10 години
Имате имате знам не ме лъжете в едно гърнр п==дите.
3
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От вас всичко може да се очаква!
2
9
 
30
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Всяка дума, похабена в усилие да се вразуми един ГЕРПераст е обида за последния, както и всяка истина за комунистическата структура на партията им.Сред тези хора, гласували за Мутра-***,при положение, че ние 25 години се мъчим да се ибавим от мутрите и комунистите, има такива, които вярват,понеже така казал телевизора,че Асад е диктатор и че изведнъж започнал да избива собствените си граждани, че терористите от Ал-Нусра и ССА са ''борци за свбода'',а не детеубийци и главорези!Съжалете ги
1
14
 
30
 
! Отговори
гешев преди 10 години
и да имате, ние пак сме с вас! важното е да изритаме гея, бея и ***!