Работим с кадърните, етносът и религията са без значение!

Това не е предизборна оферта, уверява Борисов
Обновена: 19 авг 2014 14:02 | 19 авг 2014 12:56,
332
Работим с кадърните, етносът и религията са без значение!
Снимка: архив ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи пояснение за вижданията си относно участието на хора от различните етноси и религии във властта.

В профила си във Фейсбук той декларира, че ГЕРБ работи с всички кадърни хора, независимо от техния етнос и религия.

Обяснението му идва два дни след като лидерът на ГЕРБ обяви по време на посещението си в Кърджалийско, че ако ГЕРБ поеме властта след вота на 5 октомври, в управлението ще има поне 10 зам.-министри мюсюлмани. Веднага след изказването му се появиха обвинения, че то е дискриминационно. Лидерът на БСП Михаил Миков пък разчете в него бъдеща коалиция между ГЕРБ и ДПС.

Още по темата
„В Кърджалийско казах на хората, че ГЕРБ ще се възползва максимално от потенциала на всички кадърни хора, защото това е демокрацията. И това не е предизборна оферта, както се опитват да внушат“, написа в профила си Борисов.

Той обяви партията си за единствената, разбила монопола на ДПС, която работи с всички без значение на техния етнос и религия.

За да докаже това, лидерът на ГЕРБ изброява имената на хора от различни етноси и религии, които имат постове в ГЕРБ или са били номинирани от партията за държавни длъжности. Сред тях са доц. д-р Анна Страшимирова, която е от ромски произход, излъчена за председател на Комисията за защита от дискриминация, и кметът на Дулово д-р Юксел Ахмед, който е български мюсюлманин.

„От тази етническа група са и кандидатите ни за евродепутати – Селиме Кърджалиева и Асим Адемов. Нашият евродепутат (вече трети мандат) Владимир Уручев е българин мохамеданин. Вежди Рашидов беше министър на културата по време на управлението на ГЕРБ“, пише още Борисов.

В списъка му са и членовете на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ – Юзгюр Касим и Осман Ислямов – също са български мюсюлмани.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


332
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
266
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Турски агент !
265
2
 
7
 
! Отговори
Самочувствие преди 9 години
Водача на чалго-мутренското сборище ГЕРБ търсил кадърни.Да си вземе фенер и като Диоген да ходи да ги търси,че досега не е намерил нито един.Няма и да намери,защото само пълен *** може да приеме за лидер дрънкаща глупости тиква.
264
2
 
6
 
! Отговори
Tina преди 9 години
Мислите ли, че са дошли времената, в които всички хора са добри, никой не мисли лошото на другия, всички се обичат и си помагат, в които се ценят наистина умните и способните и назначенията стават според това, а не според партийната принадлежност, че Турция вече няма апетити към България?...Сега може и да прецените правилно кой е Борисов, какво прави и до къде ще доведе България.Защото турците, чрез турската агентура в България, си действат по задачите и този предател е част от това...
263
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Алооу Ваньо
262
6
 
8
 
! Отговори
Idealist преди 9 години
Ти си най-некъдърния и не те искаме!
261
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Голям лъжец и селски тарикат. Останалото е мълчание.
260
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако аз взема властта, ще назнача поне 10 заместник министри! Ако не гласувате за мен, глад и бой, защото идва тройната коалиция!
259
6
 
6
 
! Отговори
кадърен преди 9 години
Здравей бате Бойко.Аз съм кадърен българин преуспял в живота. Приватизирах няколко губещи завода още по времето на иван лостов и не ме хванаха.Малко преди това участвах в схемите на пирамидалните банки и кредитни милионери - пак не ме хванаха.Преди броени месеци си мръднах показалеца и 90% от активите на КТБ се изпариха.Още не са ме хванали. Единственно политик не съм бил и не съм участвал в дебатите на парламента.Не че не мога да ви купя всичките,но така е по-интересно...да съм в джаза.Чакам от
258
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Сибир го наричат Лилипутин.
257
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Путин изпълни няколко поръчки на масоните и спомогна за разпада на РПЗЦ в САЩ. Уж бил вярващ и от добри подбуди действа, но факт е, че с неговата активна намес РПЗЦ вече не съществува. Разбира се един ден ще отговаря пред Бога "Тежко ви ако съблазните едно от тези малките".
256
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Путин разбира се крие еврейската си жилка, както крие, че е масон от висшите степени на "посвещение". В руските чатове пише, че е педофил, но всеки в Русия, койот се осмели да твърди това умира. Вече няколко обществено известни личности заплатиха с живота си.
255
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Путин шаломов всъщност е юдеин. Уж ходил на църква. *** той и Медведев ходи, но за медведев се знае, че е юдеин. Даже самият Медведев се хвали, че има право на израелско гражданство.
254
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Един от най-големите *** на света е товарищ Путин.Майка му е еврейка. Моминската и фамилия е Шаломова.Та ако Путин носеше фамилията на майка си щеше да се казва Шаломов.Не случайно е толкова добър приятел с чудовището Берл Лазар.И не случайно всички важни предприятия, и длъжности са в ръцете на евреи.Русия е подарена на евреите в момента.
253
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Думите на Бардак Обама за изключителната нация.. *** са изключителни като Американската нация и Арийската нация на Хитлер..А останалите са животни и животните могат да бъдат убивани ..Ако искаш г война вмени , че една част от населението че са изключителни..
252
1
 
6
 
! Отговори
цццццццц преди 9 години
Следващия който ще се озъби и гледа в несвяс като станишев и тато ще е някой друг, изпатил си от поредния сол....к на великата етническа партия! Но при това явно ново управлене освен да сеем картофи и гледаме прасета както зове новия месия какво ли хубаво да очакваме???????????
251
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ротшилд си е преместил главната квартира от Лондон в Хон Конк.. Скоро Соросидите ще разберат , че са заложили на куц кон на САЩ..
250
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В последния мандат на БСП етническите български турци така се бяхя ояли с власт , та чак им приседна на края.Само не разбрах какво общо има "вожда", който през цялото време им викаше ,че това не е нормално.
249
3
 
12
 
! Отговори
detelina преди 9 години
български мюсюлмани.АБЕ, ВОЖДЕ, ДОКОЛКОТО ЗНАЕМ БЪЛГАРИТЕ СА ХРИСТИЯНИ!?АМА ТЕ ТУРЦИ ЛИ СА ИЛИ СА МЮСЮЛМАНИ, ЗАЩОТО ТУРЦИТЕ ЖИВЕЯТ В ТУРЦИЯ, ТУК ИМА САМО БЪЛГАРИ!ВСИЧКИ РОДЕНИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, ЯДАТ БЪЛГАРСКИ ХЛЯБ, ИМАТ БЪЛГАРСКИ ПАРИ, ДЕДИТЕ ИМ СА РОДЕНИ В Б-Я И Т.Н, И Т.Н. А, КАКТО Я КАРАТЕ ВЕЧЕ 25 ГОДИНИ, НАКРАЯ ЩЕ ОСТАНЕТЕ САМО ГЕРБ И *** , КОИТО СЕ ТУРЧЕЯТ!ЗАЩО, ЛИ СЕ ПИТА В ЗАДАЧАТА И ОТГОВОР-НЯМА!?ТЕ БЪЛГАРИТЕ ИЗМРЯХА И ОТЛЕТЯХА!ОСТАНАХА ПЕНСИОНЕРИ,ДЕЧИЦА-ТОВА Е!
248
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За ДСБ само спомени името Иван Костов , и това ще е достатъчно , да отблъсне дори избирателите , които едно време са гласували за него.Толкова е затънал в далавери, че ако започнем да ги изреждаме , ще станем досадни.
247
3
 
4
 
! Отговори
ronstoff01 преди 9 години
Някои изглежда все още не могат да разберат, има такава последователност в задържането на властта от комунистическите престъпници - бкп/бсп/сдс/дпс/ндсв/герб/атака, и да не изброяваме тук по-малките партийни инженерни проекти за отклоняване на гласове. Всички те бяха и са против ДСБ. Това нещо говори ли ви? Не, че ДСБ са блестящи, но са далеч за предпочитане пред изброените ***. Колкото до Борисов, той не заслужава никакво внимание. Подставено лице за привличане на простеещи избиратели.