Цветанов покани Рахой у нас от името на Борисов

Испанският премиер поздрави българския за втория мандат
11
Цветанов покани Рахой у нас от името на Борисов
Снимка: ГЕРБ

Зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов покани премиера на Испания Мариано Рахой да посети България.  Това е лична покана от името на българския министър-председател Бойко Борисов, стана ясно от съобщение на ГЕРБ до медиите.

Испанският премиер е изпратил поздрави за Борисов по повод формирането на второто му правителството и работата му по размразяването на еврофондовете и стабилизирането на България.

Още по темата
Цветанов също поздравил Рахой за успешните реформи, които е реализирал през последните няколко години. Според шефа на депутатите от ГЕРБ усилията, които правителството на Рахой е положило за създаването на над половин милион нови работни места, са впечатляващи. Цветанов припомни и че много българи са намерили професионална реализация в Испания.

Цветанов е в Испания за конгреса на Испанската народна партия. В рамките на форума той се срещна и с бившия си колега – министърът на вътрешните работи на Испания Хорхе Фернандес Диас. Двамата обсъдиха новите предизвикателства пред сигурността на Европа и страните-членки след терористичните действия в Париж.

Министър Диас заяви, че Испания ще продължи да помага на България и двете страни ще обединят усилията си при реализирането на съвместни действия в борбата срещу тероризма и организираната престъпност.

 


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
31
 
! Отговори
емигрант от 18 г. преди 6 години
Ха,ха,ха *** са се развихрили тук. Не се грижете за Испания. Корупция има и при испанските цоциалисти.
6
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цеко, това последната ти фотография преди снимка пред Централния ли е?! Ха дано!
5
2
 
35
 
! Отговори
emil.popov.35 преди 6 години
От името на Борисов - защо, на Тиквата чак толкоз ли му наголемя работата, че използва посредници вече ;)
4
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Раxойчо, не се радвай толкова. Скоро и испанския народ ще последва Гърция!
3
3
 
43
 
! Отговори
уйо преди 6 години
Каква картинка се задава в Европа....мафиотска среща на десните, само че им липсва кака им Меркел, тя е класния им ръководител.
2
4
 
49
 
! Отговори
Мадридчанин преди 6 години
Лика прилика са си Мариано и Цецко, двама престъпници. Рахой и правителството му смазаха бедните испанци,продават държавата на азиатски мафиоти,корупцията се шири в партията им.
1
3
 
53
 
! Отговори
Голем смех преди 6 години
Къде го покани, на свиждане в затвора ли?