БСП: Властта да се събере заради бежанците!

Червените искат свикване на КСНС при президента
25 сеп 2015 12:40,
13
БСП: Властта да се събере заради бежанците!
Снимка: БНР

БСП внесе проект за решение за свикване на Консултативния съвет по национална сигурност при президента заради кризата с мигрантите, обяви говорителят на червените Атанас Мерджанов.

Днес той се обърна към управляващите, че ако гласуват решението, ще могат да разчитат на подкрепата на социалистите в противодействието на проблема.

Още по темата

"Отхвърлете го и ще носите отговорност, твърде тежка за многоъгълната ви коалиция", предупреди ги той.

В декларация от парламентарната трибуна Мерджанов разкритикува остро поведението на управляващите в сегашната ситуация. Социалистът обвини властта, че с некомпетентните си изявления е изправила на нокти обществото и е била на път да предизвика паника.

Мерджанов припомни десетките призиви на БСП да се свика КСНС заради бежанската криза и отговорите на управляващите, че няма страшно. 

"Месец по-късно Борисов казва, че има опасност у нас да дойдат милиони", допълни говорителят на червените. Според него много по-достойно би било да се изследва ситуацията и да се каже какво ще се прави.

"А то е - че ще поемем определен брой бежанци за определено време и че българите не би трябвало да се притесняват за сигурността и бита си", каза Мерджанов.

Той обвини управляващите, че не коментират проблема в страната, а българите отново научават новините от чужбина.

"Ангела Меркел едва вчера научи, че България граничи с Турция и от остров на стабилност ни превърна в "гореща точка", допълни депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Ха, ха, ха!И вие от БСП са същите послушковци!Разликата е само в това, че не сте на власт.Но ако бяхте, резултатът щеше да бъде същият 1:1.Правите си неуспешен ПР с мигрантите..
7
0
 
4
 
! Отговори
88 преди 8 години
БСП така защитаваше народа че при луканов и виденов държавата фалира а народа стигна до просяшка тояга. Спретнат ли си коалиция с дпс почва грабене и точене като за последно. Така че и двете партии по-добре да стоят далече от властта , определено нямаме нужда от тях.
6
6
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
БСП са партия която защива народа Те винаги са взимали по правилни решения винаги са били против това което ГРБ искат да наложат в държавата Те са еденствената партия която се съпротиви срещу монополите тяхното мнение се зачита в прламента
5
2
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 години
До Анонимен"К'ви са теази продажници на снимаката?"...Строители на съвременна България, които ще останат в историята...
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
К'ви са теази продажници на снимаката?
3
1
 
3
 
! Отговори
Го4о преди 8 години
БСП се държи НЕАДЕКВАТНО и за това вече никой не и обръща внимание! Шизофренията при тях и особено при "Мерджанката" е тотална. На този човек като му дадат думата, получава полЮция!
2
1
 
8
 
! Отговори
м...... му преди 8 години
Стига с тия бежанци,бе!Бежанците са в Турция,тук са нелегални емигранти!Държавата, ако спазва законите си срещу нарушителите на границите,тия маймуни няма и да припарят тук!
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЯМА КОЙ ДА ВИ ГО КАЖЕ! ТАЗИ СУТРИН ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА НЯМА МЕЖДУ СИРИЯ И ТУРЦИЯ! ПУТИН ИЗПОЛЗВА НАПАЛ. КАКВО СЛЕДВА БОРИСОВ, ЦВЕТАНОВ, ПЕЕВСКИ, РЕФОРМАТОРИ, ДАЖЕ И БСП СИ ЗАМИНАВАТ