АБВ снема доверие от чиновник за "кухи лейки"

Започва процедурата за прекратяване на членството му
20
АБВ снема доверие от чиновник за "кухи лейки"
Снимка: архив, Ройтерс

Градският съвет на ПП АБВ ще разгледа предложение за снемане на доверието от Светослав Славчев Славчев и ще започне процедура по прекратяване на членството му в партията.

Причината е недопустимото му отношение към организаторите и участниците в протеста на майките на деца с увреждания, състоял се на 6 април, съобщиха от АБВ.

Още по темата

Чиновникът в МТСП нарече организаторите на протеста "кухи лейки" в тайно заснето видео, а днес беше уволнен от министър Ивайло Калфин.

"Заявяваме категорично, че като социално отговорна и демократична политическа сила, АБВ винаги е работила и ще работи за подобряване на качеството на живот в България. В тази връзка подчертаваме, че нетърпимостта на ръководството и на членовете на партията към подобен тип поведение, каквото е демонстрирал г-н Славчев, е извън всякакво съмнение. В заключение припомняме ясно обявената на 6 април позиция на вицепремиера Ивайло Калфин, който заяви готовност за диалог с родителите на деца с увреждания", се посочва още в позицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кухи *** са, и то- отвсякъде!
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Минимална пенсия за ПРОСЛУЖЕНО ВРЕМЕ и старост-150 лева, минимална заплата-430 лева бруто/335 лева чисти след осигуровки и данъци/, стартова заплата на медицинска сестра или учител-600 лева/468 лева чисти/, искания на майките на деца с увреждания-"заплата"-860 лева, помощ за дете-450 лева, социални надбавки- около 300, плюс допълнителни пари за какво ли не-не казвам, че не е нужно, но общата сума надхвърля 2000 лева...Не е реално, просто не е реално!
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прав е човекът да нарече организатора на протеста по този не чак толкова благовъзпитан начин.Той се аргументира и аргументите му бяха правилни.Да не проучиш,че в този ден е невъзможна среща с министъра означава ,че не влагаш грамче мисъл в това,което вършиш.Нещата се вършат с ум и душа.Малко да се вразумят.Държат се като политиците ни.Само отчитат дейност.И свят на обидшдениени
10
2
 
0
 
! Отговори
Е - н преди 8 години
До МунчоНедей се пени толкова, защото не знаеш Господ какви планове има за тебе и за близките ти...
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не чиновник а чантадгия - главен експерт сигурност - с такива кухи *** е пълно на всякъде по държавните служби!
8
1
 
10
 
! Отговори
ЖороПърви преди 8 години
Няма държава в ЕС или в Северна Америка,/САЩ и Канада/, където социалните плащания да са по-големи от минималната заплата.
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
***, колкото по-напреднала е медицината,толкова по-съвършен инвалид ще гледаш в домът си. Ето у нас се роди трето без хранопровод. Лигите му течаха от врата, викат му езофагостома. Хранехме го от дупка до пъпа, със спринцовка,викат му гастростома. И така повече от година. Маркучи, спринцовки,пълна лудница. Това струваше над хиляда на месец. Не ме питай как се оправаме. Другият вариант е на *** според теб. Питай министър Гагаузов, за детето му Митко, с който съм съученик от Сливен.
6
8
 
6
 
! Отговори
Мунчо преди 8 години
Кухи *** са! Отвсякъде! Родили *** и искат да им плащаме хиляди лева на месец за това-справка в исканията-две минимални заплати , тоест 860 лева за маминката, 400 лева за детенцето, което никога няма да произведе и един лев продукт/ да ги приравнели с приемните семейства/, и още 400-500 лева социални...Аз, като данъкоплатец НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН!
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мда, уволняват го, че не е от "наште". Ако беше от "правилните" най-много да го посмъмрят.
4
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А какво стана с Цецка кранистката? Тя как че "отива да се снима с н,якви баби" за срещата с потомци на оцелели в концлагерите..Това не е ли по-обидно, още повече тя е председател на народното събрание, а този е някакъв анонимник
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гоце плаче, че реформаторите преяждали с власт, а при другаря Калфин съсвсем случайно се трудят кухи АБВ-ееици
2
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
очевидно той се оказа още по-куха лейка, получил си е заслуженото наглеца
1
0
 
23
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
Простащината в държавата е на висше управленско ниво. Нима наглостта на Тиквата или "бабите" на Тетка Цачева са израз на по-малка простотия? На Калфин му правят малко спешен ПР, докато отшуми скандала, който забърка преди 2 дни, когато раздаде 80 милиона на избрани фирми.