Демография, данъци, земеделие – топ темите за БСП

Левицата ще иска подпомагане на бизнеса, увери Бойчев
19 апр 2017 11:00,
6
Демография, данъци, земеделие – топ темите за БСП
Снимка: кадър, Bulgaria ON AIR

Много са въпросите пред новия парламент. Поставяме демографския проблем в страната като един от най-важните. Искаме да се въведе данъчна политика, която ще стимулира отглеждането на деца, както и политика срещу бедността, каза Жельо Бойчев от БСП пред Bulgaria ON AIR.

Той заяви, че един от първите законопроекти, които неговата партия ще въведе, е свързан със земеделието и подпомагане на малкия и среден бизнес.

Друг въпрос, който БСП смята да постави, каза Бойчев, е свързан с казуса със замърсената с уран вода в Хасково.

"Да тровиш целенасочено българските граждани е углавно престъпление", категоричен бе политикът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГАз имам по-добра идея: спиране на всички детски добавки и минаване на семейно подохно облагане. Така реално детски ще получават тези, които работят и са полезни на държавата.
3
1
 
34
 
! Отговори
Демограф преди 6 години
Свири хармонико, свири, звучи ти песен млада, българската младеж завинаги куфари за чужбина стяга.26 години имаше само разрушаване и кражби в България и младите и умния напуснаха.
2
1
 
41
 
! Отговори
позитано 20 преди 6 години
Ало,Бойчев, досега 27г. всички правителства подкрепят бизнеса. Бизнеса си е много добре и няма нужда от никаква подкрепа. Преименувайте се партията на Българска социална партия /БСП/.България няма нужда от социалистическа партия , защото социализма умря в световен мажаб , защото е нежизнеспособен.Имаме нужда от социална партия която да се грижи да няма бездомни , гладни и студуващи хора.Това е вашата мисия , а не да управлявате държава.
1
3
 
45
 
! Отговори
Демографията ли?!?!? преди 6 години
След като десетилетия наред БКП организира страната така, че младите да живеят с мизерни заплати и под 50-годишна възраст да не могат да се видят в собствено жилище, пък било то и само една панелна гарсониерка! След като цели 45 години БКП слагаше зверски бариери пред кадърните, инициативните, мислещите и правеше чудеса, за да затрудни приемането им във ВУЗ...И сега лицемерно ще плачат за неродените българчета и за прокудените в чужбина!За демографската криза са виновни комунистите!!!