Панаири, панаири... в парламента за панаира в Пловдив

Цветанов и Нинова си разменят обвинения
Обновена: 27 апр 2017 14:16 | 27 апр 2017 12:52, Камелия Цветанова
25
Панаири, панаири... в парламента за панаира в Пловдив
Снимка: архив, Булфото

Бъдещият премиер Бойко Борисов вчера нареди на общинарите от ГЕРБ в Пловдив да отменят решението си за придобиване на акции от Министерство на икономиката в Международния панаир, за да се сложи край на спекулациите, че партията му имала нещо общо с бизнесмени.

И докато общинските съветници ще решат днес съдбата на панаира, страстите в парламента се разгоряха.

Пръв започна шефът на депутатите на ГЕРБ Цветан Цветанов, който обвини червената шефка Корнелия Нинова, че е движила сделката за панаира в края на 2006 г. като зам.-министър на икономиката в кабинета на Сергей Станишев.

"Не ощетихте ли българските граждани с милиони, подарихте го на един ваш съпартиец! Трябва да излезете и да кажете как и защо взехте политическото решение, а това, което направи Станишев е да ви уволни, не знам какви са мотивите му, но знам, че беше по начин, по който понесохте политическа отговорност", скочи Цветанов.

Нинова не му остана длъжна и му припомни, че ГЕРБ са били на власт в последните години.

"Защо не проверихте приватизацията досега, знаете къде е прокуратурата, знаете къде е съдът, който е нарушил законите да си носи отговорност, а не както преди пет години да издавате присъди от тук", отговори му тя.

Соцлидерката пък обвини Цветанов, че именно заради неговите обвинения държавата е осъдена седем пъти в Страсбург и данъкоплатците са платили доста заради неговото поведение като МВР шеф.

"Заради предварителни присъди, произнесени от него за хора, срещу които разследването продължава и не е приключило, сме осъдени в Страсбург. Не издавайте отново присъди на тази трибуна, има ред, закони и Конституция в държавата", призова Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
ЦЕЦО И БОКОКАЖЕТЕ СИ преди 6 години
ЗАЩО Г-ЖА НИНОВА НЕ ПОСТАВИ ВЪПРОСА С ПРОДАЖБАТА НА ДРУЖЕСТВОТО НА ГЕОРГИ ГЕРГОВ "ПЪТИЩА" И МАЛКО СЛЕД ТОВА, НОВИЯТ СОБСТВЕНИК "ПЕЧЕЛИ" ПОРЪЧКАТА ЗА АВТОМАГИСТРАЛА "МАРИЦА" И ЛАПВА ЕДНИ 51 МИЛИОНА ЛВ ЗА ЕДИН ДЕН??? КОЙ ПРИНУДИ ГЕРГОВ ДА Я ПРОДАДЕ НА ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК НА ГЕРБ И КОЙ ОТ ГЕРБ ГЕПИ ПАРИТЕ. ПО- ЯВНА ГЕРБАДЖИЙСКА СХЕМА ЗА КРАЖБА НА ПАРИ ЗДРАВЕ МУ КАЖИ. ОЩЕ ПОВЕЧЕ ОЛАФ СЪЩО КАЗВА, ЧЕ ТОВА Е КРАЖБА И ИЗМАМА. ТАКА,ЧЕ БОКО, КАЖИ СИ. КОЙ ГЕПИ ПАРИТЕ. А СЪЩО И ЗА ОНЕЗИ 100 МИЛИОНА ЛВ
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, добре, де. Къде е проблемът с уж "червения" олигарх Гергов? Цацаров каза, че не е нарушил закона, Съдебният съвет не вижда проблем. Що Герп до вчера му даваха Панаира, от два дена не му го дават? Пълна мистерия. И с Дупката ко прайм сега?
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пумпали.:-)Шарени милиционерски пумпали. Веднъж под мъдрото ръководство на Бай Той гласували така а сега като им лъсна дървеният *** вака.:-)Не може и това до края и душата в рая.:-)
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбрахме вече, че в тая партия хората нямат собствено мнение, което да отстояват, а изпълняват нарежданията на Оня, който си мени мнението според духащия в медиите вятър.Не че в другите партии е различно, но тук много се набива на очи.
18
0
 
2
 
! Отговори
GERB преди 6 години
Gospodin fizkulturnik ot kakto ste na vlast vav Veliko Tarnovo e v razete na banditite koito sa pod vasha zakrila to amerikanzi diskove emo cerniya i pro4ie.A znaete li zashto gi zakrilyat glavni SPONSORI NA PARTIYA GERB.A da doydem na temata panair e leka duma za parlamenta vie vsicki ste zirkadjiii s golyam dohod.GERB+BSP+PATRIOTI+DPS+VOLYA=MAFIYA VECNA LUBOV
17
2
 
5
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Нинова, поклон!;))) Смърт на ГЕРБ!
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОЯ НАЛИ ТРЯБВАШЕ ДА Е В ЗАТВОРА .
15
0
 
4
 
! Отговори
Няма няма страшно преди 6 години
Горе-долу последните дни става точно товаХората над и зад Пеевски вкараха в "престрелка" хората на Гергов и Овчарова господин Бойко го играе честния частник.Нищо повече не е се е случило и е хубаво все пак като крадат да помнят че не са едноа всеки краде за себе си и всеки е срещу всеки.А че всичко в България е червиво и гнило го знаят всички,като знаят и че всичко тръгва от номенклатурата старата и червено-синъо-лилавата във всичко от МВР до съдебната система.Нищо ново и сложно няма.
14
0
 
6
 
! Отговори
Оруел преди 6 години
Групировка Герб да не се правят на ощипани моми за схемата която измислиха с Гергов, да му харижат панаира, той да го фалира( който е ходил скоро на панаира знае в какво се е превърнал от водеща технически на Балканите). Панаира да се измести в София, а на територията му да се построят жилищни комплекси и бизнес сгради! Далавера за милиарди!
13
0
 
5
 
! Отговори
От едно време още преди 6 години
Стара информация 6-те апартамента и вилата са за под прикрите при борбата с корупцията
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПАНАИРИ, ПАНАИРИ И ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ ВИСОКО ПЛАТЕНИ ЦИРКАДЖИИ...ДА СА НИ ЧЕСТИТИ КАТО СМЕ ОВЦЕ ! ИЗБРАХМЕ СИ ГИ СЕГА НЕ ТРЯБВА ДА РЕВЕМ .....
11
4
 
11
 
! Отговори
ПЛОВДИВ преди 6 години
ТОТЕВ АКО ТИ Е ОСТАНАЛО МАЛКО ДОСТОЙНСТВО НАПРАВИ НАЙ-ДОБРОТО ЗА ПЛОВСИВ ДАВАЙ СИ ОСТАВКАТА
10
5
 
12
 
! Отговори
Aнонимен преди 6 години
Цирк"ГЕРБ"отново с проблясъци, немогат да разделят баницата
9
9
 
9
 
! Отговори
Aнонимен преди 6 години
Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България 04.05.2017г.ТИ РЕШАВАШ!Съдбата си...
8
2
 
9
 
! Отговори
PD преди 6 години
Съдбата на панаира, ще последва завод Каменица. Затворен жилищен комплекс, или бизнес търговски комплекс. После радиоактивна бира и.т.н.
7
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГрабимЕвропаРушимБългария
6
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
К`ВО СТАНА С АПАРТАМЕНТИТЕ НА ТЪШАТА?
5
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак почнаха да се занимават с глупости, вместо да спасяват държавата.
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Zezko 6 imota kato besche minister4e na vatr.raboti kolko milioni ima rasprasnati po roda deza jena kojato oschtee v dans komandva samo sleksei petrov ne mojesche da komandva toi dobre ja posnava koi proverava pavlova i dr milioneri ot nc
3
1
 
21
 
! Отговори
ЦИРК преди 6 години
БОЙКО ЗАЩО ДЯСНАТА РЪКА НА ГЕРГОВ МЕНТА СТОЯНОВА Е КЛЮЧОВА ФИГУРА В ГЕРБ,КАКВО КАТО СПРЯ СДЕЛКАТА ЗА ПАНАИРА В ПЛОВДИВ КАТО ВАРНА Е НАПРАВИ И ГЕРГОВ ЩЕ ИМА 80% ОТ АКЦИИТЕ И ТЕЗИ НА ПЛОВДИВ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВАТ, ЗАЩО НЕ МАХНЕШ ХОРАТА НА ГЕРГОВ В ПАРТИЯТА СИ ???