Борисов мислел за по-високи заплати. Но не и под натиск!

Премиерът готов да се срещне с полицейските синдикати, когато поискат
Обновена: 26 сеп 2017 14:06 | 26 сеп 2017 14:00, Веселина Йорданова
103
Борисов мислел за по-високи заплати. Но не и под натиск!
Снимка: БТА, архив

Повече от всички искам на полицаите, пожарникарите, учителите, военните и на пенсионерите да се вдигат доходите. В момента, в който видим какви са приходите, ще помислим и за полицаите. Така премиерът Бойко Борисов отговори на въпрос дали ще се вдигнат заплатите на служителите в сектор "Сигурност".

Още по темата

За редовните протести от 1 януари, които готвят служителите в МВР, Борисов каза, че никога не е работил под натиск и допълни, че ще се срещне със синдикатите, когато поискат, за да им покаже финансовите параметри, предаде БТА.

Премиерът заяви, че средства трябва да се отделят и за съдебна полиция, линейки и санитари, и че не може това да се случи наведнъж.

Борисов обясни, че заедно с двамата министри, на отбраната и на вътрешните работи, ще видят с какви средства разполага държавата за увеличение на бюджета на ведомствата.

Премиерът коментира, че сме сред първите в Европа по борба с контрабандата и това отговаря на много други въпроси и за борбата с корупцията.

"Когато фактите говорят и най-големите наши критици трябва да мълчат, ще продължим тенденцията за намаляване на контрабандата", увери той.

Премиерът пресметна, че тя е била 34% преди да заработи антикорупционното звено, а в момента е 7%.

По думите му тези пари са много и замърсяват цялата система.

"За да мине цялата контрабанда, ти трябва митничар, граничар, данъчен, покровителство по места, особено по граничните региони и това е огромна маса пари", разясни Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
0
 
! Отговори
райт преди 6 години
До АнонименА ДАНЪКА НА ДЕПОЗИТИТЕ ПАК ЛИ станишев ГО НАПРАВИ И 26 МИЛИАРДА ПАК ЛИ СТАНИШЕВ ГИ ТЕГЛИ ДЕТО НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ А?
82
0
 
2
 
! Отговори
Човек преди 6 години
За да мисли,на раменете си трябва да носи глава с акъл,а не тиква.
81
0
 
1
 
! Отговори
kolio99 преди 6 години
смяяяяяяяяях
80
0
 
3
 
! Отговори
АМА НЯМА преди 6 години
МИСЛЕЛ, АКО ИМА С КАКВО!
79
0
 
5
 
! Отговори
ГРОЗНА МУТРО НАГЛА!! преди 6 години
УТРЕ ЩЕ СЕ ОПРАВДАЕ, ЧЕ ЙОЗТЮРК НЕ СА МУ ДАЛИ ОНЕЗИ 50 МИЛИОНА ДОЛАРА ОТ РУШВЕТА,КОЙТО СИ ИЗПРОСИ И НЯМА ПАРИ ЗА ЗАПЛАТИ И ДОБАВКИ. ТАКА СЕ ОБЯСНЯВАШЕ ЗА ПАДНАЛИЯ ХЕЛИКОПТЕР И ЦЕНАТА МУ,ЗАРАДИ КОЯТО НЯМАЛО ПАРИ ЗА ПЕНСИИ.ПОМНИТЕ, НАЛИ? ТОЯ Е ПО-ЛОВЪК ОТ ФАКИРА МИТИ ПО ЛЪЖИ И ФОКУСИ,С КОИТО ЗАБАВЛЯВА МАТР'ЯЛА. ХАЛАЛ ДА ИМ Е.
78
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо само на полицаи, пожарникари, учители, военни и пенсионери да се вдигат доходите???? Как не го е срам банкянската мутра, да разделя хората? Другите не се хранят, не се обличат, сметки не плащат, не издържат семейства. Безобразие, просто не искам да живея в тази държава и се махам.
77
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това намаляване на контрабандата както го правим вече 5 години, сигурно вече имаме отрицателна контрабанда.
76
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АЙДЕ ПАК СТАНИШЕВ ВИНОВЕН.АМИ ТЕ КАТО НЕ СА ГО ПРЕМАХНАЛИ, ДА ГО ПРЕМАХНЕ ТОЗИ БУТРАК, БЕ.
75
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АМА ТОЙ МОЖЕЛ ДА МИСЛИ?
74
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да каже по-конкретно какво се предвижда за пенсиите.Много хитра тактика са измислили -все отлагат повишаването им за по-нататък, а през това време хората си отиват по силата на биологичните закони.
73
0
 
4
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Добре че си ти Баце..каква беше тая майка дето те износи ,какъв беше тоя баща дето я заплоди?
72
0
 
13
 
! Отговори
Ментора преди 6 години
Бойко Борисов мислел да си вдига заплатата?Първо Борисов трудно мисли , второ , той не мисли за друго освен за парите СИ и затова си приличат със Слави Трифонов който пък си призна че се занимава САМО с правене на пари!МЕНТАРАДЖИИ от класа!
71
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От всички дейности които извършва Суджука, мисленето най не му се удава. С една прочетена книжка, и то за пубери, за какво мислене да говорим. Великия англичанин Френсис Бейкън е казал, човек може толкова колкото знае.
70
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тавана на пенсиите НЕ ГО Е СЪЗДАЛ ББ,а що не питате Станишев и Олигарски ЗАЩО НЕ ГО ПРЕМАХНАХА,както и детските надбавки които са на доходен принцип,ЗАЩО ДРУГАРИТЕ НЕ ПРЕМАХНАХА ТАЯ ВОПИЮЩА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ,не ми е за 35лв.НО МИ Е ОБИДНО ЗА ОТНОШЕНИЕТО и така само захлебват търтеите и сивата икономика,е то верно фирмите са техни.Същия въпрос задавам и на герберите докога тая дискриминация??
69
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ББ казва "тая година БВП може да доближи 100000000000/сто милиарда лева/аз мисля че тая година по-скоро няма да е ,но догодина гаранция!"Развитата"сосиалиска на бай Тошо България е имала БВП за последно 22милиарда долара,100милиарда лева по сегашния курс са около 60600милиона долара,това при седем милиона население а не при девет!КАСКЕТИ ПРЕСМЕТНЕТЕ КОЛКО ПОВЕЧЕ ПРОИЗВЕЖДА БЪЛГАРИЯ ВЪПРЕКИ ВАС ОТ ПРЕДИ 27 ГОДИНИ С ЕДНА ТРЕТА ПО-МАЛКО НАСЕЛЕНИЕ!Бацето ДА НЕ СЕ СТИСКА А ДА ОТПУСНЕ КАИША,ПАРИ ИМА!
68
1
 
7
 
! Отговори
Защо г-н Борисов? преди 6 години
Господин Борисов, защо наложихте изкуствено създадения таван на пенсиите? Това е грабеж спрямо тези , които редовно са внасяли своите пенсионни вноски и противоречи на европейските закони. От друга страна как очаквате настоящите работещи да си плащат нормалните пенсионни вноски при условие, че няма да получат съответстващите си пенсии. Така изкуствено създавате "сива" икономика. Къде е справедливостта за тези, които десетки години плащаха реалните си пенсионни вноски ? Няма я! Докога така ? Рано или късно от Европа ще търсят сметка за това!
67
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За този е доказано, че не може да мисли!
66
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов,ти викаш че сме прости като тебе и за това се разбираме?!Да,ама н,викам пък аз!Вместо да ме баламосваш с приходите в бюджета,вземи и хвани работодателите,накарай ги-ако щеш ги бий,ако щеш ги целувай,ама ги накарай да плащат осигуровки на работниците си на реалните пари,които им дават,а не на онезе,за които се разписват във ведомостите!
65
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
с чужди пари и аз мога да мисля как да се харчат!
64
0
 
16
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Мислел !!! Стига,бе !!!